Juttern Ärlångens Fiskeriförening

 Horn


Hus med underbart läge. Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället.

Nära till bad, fiske och golf. Endast en halvtimme med bil till Astrid Lindgrens värld.
Vimmerby och trakterna däromkring har mycket att erbjuda av sevärdheter. Linköping ligger knappt 70 km bort och erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kultur. Detta är ett stort hus med mycket utrymme att umgås i. Hus med underbart läge.
Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället. Närhet till bad, fiske och golf.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Horn


Här bor ni med Stångån rinnande alldeles intill huset. Vacker kulturträdgård med gott om utrymme att vistas på.

Ett stort och generöst hus med stort vardagsrum på övervåningen. Samhällets mataffär ligger bara på andra sidan gatan och huset ligger på en vacker hörntomt.
Har bor ni bara 34 km från Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Den större staden Linköping hittar ni på 80 km avstånd. Detta är ett hus som har nära till både naturen och många sevärdheter och aktiveter för alla åldrar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Näfstad/Södra Vi


Här bor ni i ett stort och rymligt semesterhus med avskilt läge och långt till närmsta granne. Stor härlig trädgård och omgivningar som består av vidsträckt åkermark och skog.

Här kan man ta sköna promenader. Här bor ni i ett stort och rymligt semesterhus med avskilt läge och flera hundra meter till närmsta granne utanför Södra Vi.
Stor härlig trädgård och omgivningar som består av vidsträckt åkermark och skog. Här kan man ta sköna vandringar.Läs mer om bostaden och boka här!

 Näfstad/Södra Vi


Här bor ni i en Småländsk idyll ute på landet. Huset är omgivet av ängar, åkrar och skog.

Vackra vandringstråk precis utanför dörren och tillfälle till svamp- och bärplockning vid säsong. Gemensam bastu som måste bokas.
Här bor ni i en Småländsk idyll ute på landet. Semesterhuset är omgivet av ängar, åkrar och skog. Vackra vandringstråk precis utanför dörren och tillfälle till svamp- och bärplockning vid säsong. Huset har också en härlig bastu som ni delar med ägaren.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hökhult/Horn


Stuga med skog och mark inpå husknuten, där man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär. I området finns också många bra fiskesjöar.

På lagom avstånd för en dagsutflykt finns Astrid Lindgrens värld och Vimmerby samt Kolmårdens djurpark. Närbelägna Horn har affär och annan service som man kan behöva.
Här bor man med skog och mark inpå husknuten. Man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär. I området finns också många bra fiskesjöar.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Näfstad/Södra Vi


Semesterhuset ligger omgivet av ängar, åkrar och skog, mitt på den småländska landsbygden. Här kan ni vandra, plocka svamp och bär direkt inpå knuten.

Huset ligger nära både Astrid Lindgrens värld och Vimmerby med Astrid Lindgrens Näs men också sevärdheter som t ex Glasriket, historiska Kalmar och sommarstaden Västervik. Ta bron över till Öland för att hitta Ölands djur- och nöjespark eller besöka någon av de fornborgar som fortfarande finns bevarade i olika grad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Horn


Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö. Nära till bad och det är bara att ta båten och ge er iväg på en fisketur efter gädda eller abborre.

Besök Astrid Lindgrens värld, Virum älgpark, Gränna mm. Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö.
Här bor ni med möjlighet till bad och fiske precis utanför husknuten. Ta båten och ge er iväg på en fisketur.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Verveln


Semesterhus som ligger vackert på en höjd med skog runt om. Detta är ett hus för dig som älskar att ha naturen in på knuten.

Nära ner till sjön Skolen där också båten som ingår ligger. Vid detta hus har man bra möjligheter till vandring, bär- och svampplockning och fiske.
I närheten finns flera naturreservat som bl a Boda och Bråtberget. Barnen kan utmana er i hinderbanan Trollstigen och som är ca 30 m lång eller så nöjer ni er med att grilla korv i grillhyddan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kisa


Semesterhus i närheten av Kisa som ligger lugnt och fridfullt med närhet till skogen och sjön Verveln. Barnen kan leka fritt på tomten då ingen trafik finns i närheten.

Svamp och bär finns precis i skogen bakom huset. Välkomna till ett semesterhus i närheten av Kisa.
Njut av morgonkaffet på den vackra punschverandan. Här kan flera familjer njuta av sin semester. Huset ligger lugnt och fridfullt med närhet till skogen och sjön Verveln.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vimmerby/Södra Vi


Ljus och rymlig semesterlägenhet på andra våningen i ett tvåfamiljshus, strax norr om Vimmerby. 3 rum och kök, badrum med badkar och WC.

Gemensam trädgård med utemöbler och grill samt stora ytor att leka på. 2 sovrum med 1 dubbelsäng i vardera samt 3 extrasängar.
Barnsäng. Kök med separat matplats. Stor balkong i sydost. Genomgående parkett på golven och i vissa rum synliga målade trätak.
Smakfulla detaljer. Gammal charm men ändå modernt. Den öppna spisen sprider både värme och gemyt.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vimmerby/Södra Vi

Juttern Ärlången
Bysjön, Malmingen
Solaren
Ramsjön, Hemsjön och Hörningen
Skirsjön, Möckeln & Norrlången
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se