Kisasjöarnas FVO

 Fullmestad Rusthåll


Rymligt semesterhus som är vackert beläget på en gård i drift. Huset har stora utrymmen att umgås på och en stor överbyggd veranda med underbar utsikt över fält och skogar.

Området erbjuder bra fiskemöjligheter med fyra sjöar inom en mils radie som ingår i samma fiskekort. Ett stenkast från huset nere vid sjön finns också möjlighet att hyra den vedeldade bastun.
I Kisa endast 20 km bort ligger Tolvmannabacken för alpin skidåkning.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Horn


Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö. Här bor ni med möjlighet till bad och fiske precis utanför husknuten.

Ta båten och ge er iväg på en fisketur. Rummemåla ligger 20 km från Kisa som förutom butiker, restauranger och annan service erbjuder en bra skidbacke, Tolvmannabacken.
I sjön finns den vanliga insjöfisken såsom gädda och abborre men ägaren erbjuder även kräftfiske när det är säsong för det (bokas på plats).
Läs mer om bostaden och boka här!

 Verveln


Semesterhus som ligger vackert på en höjd med skog runt om. Ett hus för dig som älskar att ha naturen in på knuten.

Nära till sjön Skolen där båten som ingår ligger. Nära till flera naturreservat med hinderbana för barn.
Semesterhus som ligger vackert på en höjd med skog runt om. Detta är ett hus för dig som älskar att ha naturen in på knuten. Nära ner till sjön Skolen där också båten som ingår ligger. Vid detta hus har man bra möjligheter till vandring, bär- och svampplockning och fiske.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kisa


Välkomna till ett semesterhus i närheten av Kisa. Njut av morgonkaffet på den vackra punschverandan.

Här kan flera familjer njuta av sin semester. Huset ligger lugnt och fridfullt med närhet till skogen och sjön Verveln.
Barnen kan leka fritt på tomten då ingen trafik finns i närheten. Svamp och bär finns precis i skogen bakom huset. Det finns flera naturreservat i närheten bl a Boda och Bråtberget. För barnen finns Trollstigen som är en ca 30 m lång hinderbana.Läs mer om bostaden och boka här!

 Horn


Hus med underbart läge. Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället.

Nära till bad, fiske och golf. Endast en halvtimme med bil till Astrid Lindgrens värld.
Vimmerby och trakterna däromkring har mycket att erbjuda av sevärdheter. Linköping ligger knappt 70 km bort och erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kultur. Detta är ett stort hus med mycket utrymme att umgås i. Hus med underbart läge.
Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället. Närhet till bad, fiske och golf.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Horn


Här bor ni med Stångån rinnande alldeles intill semesterhuset. Vacker kulturträdgård med gott om utrymme att vistas på.

Ett generöst hus med stort vardagsrum på övervåningen. Nära Vimmerby och Astrid Lindgrens värld.
Här bor ni med Stångån rinnande alldeles intill huset. Vacker kulturträdgård med gott om utrymme att vistas på. Ett stort och generöst hus med stort vardagsrum på övervåningen. Samhällets mataffär ligger bara på andra sidan gatan och huset ligger på en vacker hörntomt.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ulrika


Här kan ni njuta av lugn och ro med familjen i denna timmerstuga. Vill ni bor flera familjer kan ni boka grannhuset bara en bit i från.

Huset har toalett inomhus, men duschen ligger 80 m bort och är delas med hus S60093. Välkomna till lilla Bullerbyn i Östergötland.
Här kan ni njuta av lugn och ro med familjen i denna timmerstuga. Vill ni bor flera familjer kan ni boka det röda huset bara en bit i från. Ni har gemensam utomhuspool, vedeldad bastu och dusch.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ulrika


Välkommen till ett mysigt och lugnt semesterhus i närheten av skog och vatten. Huset har toalett inomhus, men duschen ligger 50 m bort och är gemensam med hus S60094.

De båda husen delar pool, bastu och dusch. Välkommen till ett mysigt och lugnt semesterhus i närheten av skog och vatten i Östergötland.
Här kan ni njuta av lugnet då det ligger avskilt i skogen en bit från Ulrika.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hökhult/Horn


Stuga med skog och mark inpå husknuten, där man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär. I området finns också många bra fiskesjöar.

På lagom avstånd för en dagsutflykt finns Astrid Lindgrens värld och Vimmerby samt Kolmårdens djurpark. Närbelägna Horn har affär och annan service som man kan behöva.
Här bor man med skog och mark inpå husknuten. Man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär. I området finns också många bra fiskesjöar.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Österbymo


Rustikt timmerhus med furuinredning 30 km från Österbymo i Småland. Det finns totalt 8 sängplatser.

Semesterhuset har ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och en bäddsoffa för två personer i allrummet. I det separata bastuhuset finns det en bäddsoffa för två personer i relaxrummet.
Semesterhuset är vackert beläget vid sjön Sommen med panoramautsikt och altan mot sjön. Nära bondgård med får och kor.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Österbymo

Ydrefiske (3 föreningar)
Sommen
Bulsjöån
Svalsjön, Ören, Halvsjön samt del av Örlången
Sjöarp-Öasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se