Kragareds Samff

 Skavböke/Oskarström


Fräsch stuga med hög och trivsam standard. Nära till många fiskrika sjöar.

En halvtimmes bilresa till havet med fina bad. Fina vandringsstigar.
Inglasat uterum. Ved ingår. Fräsch stuga med hög och trivsam standard utanför Skavböke i Halland. Terrass med bubbelpool och solvagnar i anslutning till det inglasade uterummet.
Ved ingår. Nära till många fiskrika sjöar. En halvtimmas bilresa till havet med fina bad i Tylösand. Shopping i Halmstad.
Danske Fallen och vandringsleder i Simlångsdalen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Oskarström/Sennån


Här bor ni avskilt med naturen som närmsta granne, mitt i Halland med Halmstad inom en timmes färd. Ni bor helt för er själva med en fantastisk utsikt över en stor damm.

Semesterhuset har en stor trädgård med massor av blomster och dessutom en stor gräsmatta framför huset för alla lekar. I dammen finns det ädelfisk och fiske är tillåtet efter överenskommelse med värden.
I Sennanån som rinner precis utanför tomten finns både gädda och abborre och har ni tur även en öring.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skavböke/Oskarström


Modern stuga med hög standard på stor, parkliknande tomt. Härifrån når du lätt fina fiskevatten, rofyllda skogsstigar, badsjöar och rika bär- och svampmarker.

På bottenvåningen finns ett badrum med bubbelbadkar, ett modernt kök, rymligt sovrum samt allrum med tak upp till nock. Dessutom finns två separata sovrum på övervåningen.
Stor, inglasad terrass på husets gavel. Golvvärme i hela huset. Alpinanläggning i Oskarström 8 km. Put and takefiske i Vinnalt.
10 km till Danske Fall i Simlångsdalen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Torup


Trevlig stuga med ostört och mycket vackert läge med sjöutsikt. Egen brygga och båt.

Bra fiske. Extrabåt kan hyras.
Halmstad 40 km. Bara 50 km till Ullared, Gekås. Egen grillplats på det stora trädäcket vid den egna stranden. En badflotte går att nyttja i sjön.
Inbyggt uterum med öppen spis ochy markis. Trevlig stuga med ostört och mycket vackert läge med sjöutsikt. Egen brygga o båt. Bra fiske.
Extrabåt kan hyras. Halmstad 40 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Oskarsström


Fin semesterstuga i Halland, belägen på skyddad naturtomt. Fin brygga för bad i Öjasjön med mycket rent vatten, där även båten ligger.

Annex med 2 bäddar, dusch och WC. Inglasad altan på 35 m2.
Närhet till Halmstad där det finns utmärkta bad- och shoppingmöjligheter. Golfbana i Tylösand. Fräsch semesterstuga, belägen på skyddad naturtomt. Båt och fin brygga för bad vid Öjasjön.
Annex med 2 bäddar, dusch och WC. Inglasad altan på 35 m2.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Torup


Rymligt hus m helt ostört läge i skogsglänta. Fina strövområden.

Fiske i 5 sjöar, varav en med 2 båtar. Ullared 50 km.
Rymligt semesterhus med helt ostört läge i Ynnabo, Halland. Huset ligger i Hylte kommun på gränsen till Småland. Fina strövområden. Fiske i fem sjöar.
Ni har två båtar till ert förfogande i sjön stora Allgunnen. Ca 50 km till Tylösand med fina havsbad. Lika långt till lågprisvaruhus i Ullared. Relaxavdelning med bastu finns på gården.
Ved får köpas.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Torup


Välutrustat semesterhus i Hylte kommun i vacker och sjörik trakt med fina strövområden. 1 badrum med badkar/handdusch och WC.

Tvättstuga med dusch och plats för fiskrensning. Egen brygga med båt i liten näckrossjö.
Stor gräsyta. Möjlighet till vinterfiske och skidåkning. 40 km till Halmstad med shopping, restauranger och salta bad. Egen brygga med båt i fiskesjö 200 m.
Välutrustat semesterhus i vacker och sjörik trakt med fina strövområden. Egen brygga med båt i liten näckrossjö. Stor gräsyta.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Torup


Enskilt beläget drömställe på stor sjötomt med egen brygga. Perfekt för naturälskaren som söker lugnet och tystnaden.

Bad- och fiskemöjlighet i flera sjöar. Cyklar kan hyras.
Enskilt belägen stuga på stor sjötomt med egen brygga vid sjön Lilla Frillen. Perfekt för naturälskaren som söker lugnet och tystnaden. Bad- och fiskemöjlighet i tre sjöar - Lilla och Stora Frillen och Allgunnen. Havsbad och golf vid Tylösand utanför Halmstad.
60 km till lågprisvaruhus i Ullared. Cyklar kan hyras.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Torup


Omgivet av vildmark vid vägens slut ligger denna stuga på vacker sjötomt. Panoramautsikt över sjön Lillfrillen utanför Mjälahult.

Ett drömställe för rekreation och naturupplevelser med helt enskilt läge.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Femsjö/Simlångsdalen


Fräscht och trevligt sommarhus med bra standard i Hylte kommun. Enskilt läge mitt ute i naturen med sjöutsikt.

Vid sjön Stora Frillen har ni båt, grillplats och brygga direkt vid stugan. Ni har tillgång till bastu samt möjlighet att hyra kanot vid Gökudden som är en idyll beläget på en halvö inte långt från er stuga.
Här finns en timrad kåta och ni får känslan att ni är mitt ute i vildmarken när ni sitter framför den öppna elden.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Femsjö/Simlångsdalen

Stora Färgen, Mellan Färgen, Södra Färgen, Yabergssjön, Hallasjön, Holmsjön
Brearedssjön, Simlången och Gyltigesjön, Töddesjön
Krokån
Unnens FVOF
Hensjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se