Långaryd Norra FVOF

 Långaryd


Vackert beläget semesterhus med fin utsikt över vacker skogstjärn med rikt fågelliv. Solig altan mot vattnet.

Flotte i tjärnen med möbler som delas med granne. Fritt abborr- och gäddfiske.
Viltrika strövområden med bl a älg. Bra svampmarker. Shoppingcentret Ullared 50 km. Tvättmaskin delas med S04775.
Huset är beläget i Långaryd ungefär 60 km från Halmstad. Store Mosse nationalpark och Isabergs äventyrspark är väl värda ett besök. Ca 4 km till välordnad badplats vid Skärshultsjön.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd


Trivsamt hus med fint läge vid stranden av skogstjärn.Stor, delvis överbyggd terrass med utsikt över vattnet, fåglarna och de vilda djuren.

Fritt abborr- och gösfiske. Viltrika strövområden med bl a älg.
Ca 4 km till välordnad badplats vid Skärshultsjön. Tvättmaskin i separat byggnad 100 m delas med S04511. Ullared och Isaberg 50 km. Trivsamt semesterhus med fint läge vid stranden av en skogstjärn.
Stor, delvis överbyggd terrass med utsikt över vattnet, fåglarna och de vilda djuren.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd


Renoverat, fräscht hus med bra standard. Lummigt läge i vacker skogsbacke.

Rymliga samvarorum. Sjön Jällunden med bad, båt och fiske, 3 km.
Isabergs slalombackar 60 km. Renoverat, fräscht semesterhus högt beläget med bra standard. Här finns både disk- tvättmaskin och torktumlare. Närhet till Hyltebruk i Småland.
Lummigt läge i vacker skogsbacke. Rymliga allrum. Sjön Jällunden med bad, båt och fiske, 3 km. Här finner ni gädda, gös och abborre.
Bergvärme för låg energiförbrukning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd


För den som älskar vatten är detta ett paradis. Detta röda, delvis renoverade semesterhus ligger på en liten udde i Höljerydsdammen, i närheten av Långaryd i Småland med vattnet på tre sidor.

Den enda grannen finns på den andra sidan dammen. En liten roddbåt står till ert förfogande.
Andra våningen är inredd i ljusa färger och med högt till tak. Närhet även till sjöarna Jällunden och Stora Färgen. Gör gärna ett besök i nationalparken Store Mosse eller High Chaparral.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Unnaryd/Jällunden


Ljust och fräscht inrett semesterhus i närheten av Unnaryd i Småland med sjön Jällunden inom 2 km. Här njuter ni av naturen och den stora gemensamma tomten.

På bottenplan finns ett aktivitetsrum med bl a biljard, dart och fotbollsspel. Här finns också badrum, bastu och bubbelbadkar, allt med golvvärme.
Trappan upp leder er till två rejäla sovrum, allrum med sköna sittmöbler i modern tappning, med kamin och ett kök. Kamin finns i båda våningsplanen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Unnaryd


Stort fint semesterhus på stor tomt med mycket gräsmatta. Ni bor trevligt och lugnt 9,9 km från Unnaryd i gränslandet mellan Halland och Småland.

Hus S04050 ligger på samma tomt. Men ni har ändå er avskilda del på tomten.
Här finns gungor och studsmatta för barnen. Om ni vill bada så är det inte långt till sjön Jällunden som är en stor sjö med bra fiske. Jälluntofta camping ligger direkt vid sjön Jällunden, 6,3 km. I Unnaryd kan ni äta god mat på Alebo Pensionat.Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd/Jällunden


Stuga beläget intill sjön Jällunden. Här njuter man av den härliga sjöutsikten och den fina långgrunda sandstranden.

Allrummet erbjuder en bäddsoffa och sängar av bra kvalitet i de två sovrummen. Kombinerat allrum och kök, vilket gör att alla kan umgås och hjälpa till.
Fritidshuset är nymöblerat 2017. Huset ligger i närheten av Långaryd i Hallands Län men i Smålands Landskap. Stor altan i två väderstreck. Fiberuppkoppling för snabb Wi-Fi.
Bra fiske efter gädda, abborre och gös.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd/Jällunden


Ljust semesterhus beläget i närheten av sjön Jällunden. Inglasad insynsskyddad altan med dörrar, samt en öppen altan och ett mysigt lusthus.

Tvättstuga med tvättmaskin. Kamin för de svala kvällarna.
3 av bäddarna i annex. Sängar av bra kvalitet. 4 cyklar och ett utomhus anpassat bordtennisbord. Stugan renoverades 2012.
Fiberuppkoppling för snabb Wi-Fi. Bra bad med sandstrand och ett bra fiske efter gädda, abborre och gös. Här finns det både roddbåt och kanot.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Skeppshult/Nissan


Med närhet till Nissan ca 300 m ligger detta semesterhus. Endast ett grannhus och med naturen som nästa granne.

Semesterhuset ligger strax utanför Skeppshult i Småland. Huset är fräscht och har en ljus inredning.
Stora allrum på bottenplan och en köksinredning i ädelträ. Fint bad i Skärshultssjön. För den som vill åka skidor finns konstsnö på Örnvallen i Hyltebruk. Shopping i Ullared ca 48 km.
Gör gärna ett besök i nationalparken "Store Mosse".Läs mer om bostaden och boka här!

 Långaryd


Trevligt semesterhus med lugnt läge i naturskön omgivning. Stor trädgård för lek och spel med gunga, sandlåda och fotbollsmål vilket gör att här trivs barnen.

Ca 500 m till sjön Stora Färgen med bad och fiske. Roddbåt samt kanot och flytvästar ingår.
4 cyklar. Trevligt semesterhus med lugnt läge i naturskön omgivning. Närhet till Unnaryd i Småland. Stor trädgård för lek och spel med gunga, sandlåda och fotbollsmål.
Barnvänligt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Långaryd

Stora Färgen, Mellan Färgen, Södra Färgen, Yabergssjön, Hallasjön, Holmsjön
Långaryd Norra FVOF
Skärshults FVOF
Sandsjön
Kvarnsjön-Fullhövdens FVOF
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se