Linnebjörkesjöns FVOF

 Lenhovda


Timmerstuga i Herråkra belägen på ägarens lummiga tomt. Ägaren är en tyst, ensam äldre man så han stör er inte.

Ni har ibland betande får utanför huset. Stugan har en stor altan med 2 solstolar och trädgårdsmöbler där ni kan njuta av lugnet och naturen.
Herråkra kyrka ligger 200 m bort. Annars är nästa störra ort Lenhovda. Södrasjön ligger 2 km bort. Den har en badplats och en liten brygga.
Här är grönt och fint och man kan fiska abborre och gädda.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lenhovda


Trevlig stuga i Holmahult utanför Lenhovda, byggd 2016. Fräsch och trevligt inredd med sjöutsikt över Holmasjön från den härliga terrassen.

Egen båt och det finns en fin badplats och brygga nere vid sjön. Trevlig stuga i Holmahult utanför Lenhovda i Småland, byggd 2016.
Fräsch och trevligt inredd med sjöutsikt över Holmasjön från den härliga terrassen. Ni har egen båt och det finns en fin badplats och brygga nere vid sjön. Här fångar ni abborre och gädda.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Växjö/Lenhovda


I Lenhovda, mitt i Glasriket ligger detta hus. Bra bas för utflykter i detta område med många sevärdheter.

1 km till badplats i Lenhovdasjön.Läs mer om bostaden och boka här!

 Johanstorp/Lenhovda


Huset ligger endast 150 m från sjön Möckelns strand. Här ligger också den båt som ingår.

Härifrån har man lagom dagsavstånd till bl a Astrid Lindgrens Värld, Glasriket, Öland, Kalmar och Växjö. Semesterhuset ligger endast 150 m från sjön Möckelns strand.
Här ligger också den båt som ingår. Härifrån har man lagom dagsavstånd till bl a Astrid Lindgrens Värld, Glasriket, Öland, Kalmar och Växjö. Huset har generösa ytor och en stor, inglasad terrass som vetter ut mot en generös veranda.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Braås Herrgård


Tänk er att bo mit i ett naturreservat mitt i Småland. Välkommen till den fd trädgårdsmästarbostaden på herrgården.

Den gamla fina dörren hälsar er välkomna till detta semesterhus med trägolv i hela huset. Enklare köksstandard, elspis med 2 plattor.
Stor trädgård för utomhusaktiviteter. Sjön Örken som gränsar intill erbjuder en fin sandstrand och ett bra fiske. Passa på och gör en dagsutflykt till Glasriket eller Astrid Lindgrens Värld och träffa Pippi och Emil. Shopping i Växjö.
Obs!.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävsjöström


En underbar stuga som är varsamt renoverad till ett modernt semesterboende. Här kan ni sitt på den stora terrassen eller varför inte ta ett dopp i badtunnan.

Om ni vandrar nedför skogsvägen kan ni fiska eller ta ett bad. En underbar stuga som är varsamt renoverad till ett modernt semesterboende.
Här kan ni sitt på den stora terrassen och grilla eller varför inte ta ett dopp i vildmarkstunnan. Om ni vandrar nedför skogsvägen kommer ni fram till Fällegölen där kan ni fiska eller ta ett bad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kosta


Vackert belägen stuga med stor trädgård som gränsar ner till sjön Blågöl. Här bor du i bruksmiljö mitt i vackra Glasriket, med ett rikt konst- och kulturliv året om.

Bad och fiske ej lämpligt i Blågöl, bad 3 km bort. Varmt välkommen till denna vackert belägna stuga i Kosta mitt i det historiska Glasriket! Här finns ett rikt konst- och kulturliv året om och underbar natur inpå knuten.
Stugans stora trädgård gränsar till den vackra sjön Blågöl.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kosta


Semesterhuset ligger mitt i bruksorten Kosta. Världskänt för sitt glasbruk som fortfarande är i drift.

Huset ligger vackert mitt i byn på en avskild del av ägarens tomt. Härlig veranda delvis under tak på husets framsida.
Semesterhuset ligger mitt i bruksorten Kosta. Världskänt för sitt glasbruk som fortfarande är i drift. Huset ligger vackert mitt i byn på en avskild del av ägarens tomt. Härlig veranda delvis under tak på husets framsida.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Rottne


Trevlig äldre stuga, avskilt och vackert belägen 300 m från sjö. Omväxlande natur.

Låg takhöjd på övervåningen. Braskamin finns.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Rottne

Sörabysjön
Innarens FVOF
Toftasjön, Yasjön, Skirsjön
Helgasjön Växjö
Hemmesjö FVOF
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se