Luhrsjöns FVOF

 Osby/Hästveda


Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lekplats och grillplats. Kanot ingår.

Stugan ligger i ett sjörikt område med många möjligheter till bad vid fina badplatser och bra fiske. Området bjuder på underbar natur med flertalet vandringsleder, rikt fågelliv, bär, svamp och vilt, tex rådjur och älg.
Stugans läge gör att du enkelt kan göra dagsutflykter i både Skåne och Småland med t ex Glasriket eller Börjes i Tingsryd. Barnens by ligger nära liksom Osby med bl a Lekoseum.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Troedstorp/Farstorp


Mysig stuga på stor tomt, mitt i den vackra naturen runt Hässleholm, med många sjöar och skog. Härligt uterum med utsikt ut över den lilla bäcken, Farstorpsån, som rinner strax utanför stugan.

För dig som vill promenera eller cykla finns det gott om trevliga vägar utanför husknuten, i närområdet finns också många trevliga vandringsleder, t ex Lursjöleden, det är även gott om svamp, bär och vilt tex rådjur och hjort.Läs mer om bostaden och boka här!

 Rävninge/Norra Sandby


Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge på stor trädgård. Njut av er semester vid huset eller åk till Hässleholm för shopping.

Ni kan även åka till friluftsbadet i Glimåkra. Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge.
4 rum och kök, 130 kvm. 6 bäddar. Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar/våningssäng. Bottenvåning: sovrum: dubbelsäng.
Spjälsäng. Allrum: matplats, soffmöblemang, TV.Läs mer om bostaden och boka här!

 Visseltofta/Osby


Mysig stuga på stor, avskild och härlig tomt nära Helgeå, där ligger båten och där kan du fiska. Här har det tidigare funnits ett känt dansställe och det finns delar av grunden kvar på tomten.

I byn Visseltofta ligger en vacker gammal kyrka och i närliggande Osby finns BRIOS Lekoseum. Trappa upp till stugan.
Dusch med separat ingång. Mysig stuga på stor, avskild och härlig tomt nära Helgeå, där ligger båten och där kan du fiska.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Hus med rustik träinredning. Stort trädäck i söderläge med utsikt över Vieån.

Brant trappa till översta våningen. Vittsjön 250 m - här ligger båten.
Kanot finns. Granne 10 meter.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm


Boende på fd bondgård. En stuga med kök och allrum, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover.

Skog och hagar med betande hästar vid stugorna. Ägaren har en snäll hund som går lös på gården, höns och katt.
Mysigt och annorlunda boende på fd bondgård. Boendet består av flera stugor. En stuga med kök och allrum i ett fd cafè, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover. Skog och hagar med betande hästar vid sovstugorna.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö/Hässleholm


Fint semesterhus med braskamin på härlig sjötomt, panoramautsikt ut över sjön, båt med åror ingår. Semesterhuset ligger på en lugn bygata i Vittsjö.

Du har nära till bad och fiske i Pickelsjön och Vittsjön, där det finns kanot och båtuthyrning. Vittsjön hänger samman med ytterligare två sjöar, vilket ger stora möjligheter till långa härliga utflykter på vattnet.
Du har nära till Älgsafari i Markaryd, vill du bada i havet når du på ca en timma Åhus eller Halmstad med långa härliga sandstränder.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Fräsch och trevlig semesterlägenhet med lugnt läge i Vittsjö på gränsen mot Småland med närhet till Vittjö Golf och Vittsjö Camping. Här finns kanot-, cykel- och båtuthyrning och vattenskidåkning.

Även möjlighet att spela minigolf. Fin badplats i Pickelsjön.
Besök älgarna i Smålandet i Markaryd. Shopping i Hässleholm. Fräsch och trevlig semesterlägenhet med lugnt läge i Vittsjö på gränsen mot Småland med närhet till Vittjö Golf och Vittsjö Camping.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Mysigt semesterhus med avskilt läge nära en sjö med barnvänlig strand. Huset ligger på en stor och lummig tomt vid kanten av en skog.

I området finns vackra vandringsleder för den som vill njuta av naturen till fots. I den närliggande Vittsjön finns flera bra badplatser och goda fiskemöjligheter.
Du gör enkelt dagsutflykter till Glasriket, Blekinge Skärgård eller till stränderna längs Skånes vackra kuster. Vill du shoppa kan du göra det i Kristianstad, Ängelholm eller Helsingborg.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gundrastorp/Vittsjö 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Gundrastorp/Vittsjö

Vittsjö Nya FVOF
Bjärlången Dalsjön
Vesljungasjön
Lagan, Lokasjön, Jetesjön, Skjärsjön, Tånnerydsdammen
Väglasjön, Vitasjön, Svartasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se