Bottnaryds Byalag

 Stråken/Bottnaryd


Ett hus med öppen planlösning som ligger på en egen udde i Stråken. Här finns egen sandstrand bara 10 meter från huset och en fantastisk panoramutsikt ut över sjön.

Totalrenoverat semesterhus med öppen planlösning som ligger på en egen udde i sjön Stråken. Här finns egen sandstrand bara 10 meter från huset och en fantastisk panoramautsikt ut över sjön.
Huset har byggts om med öppen planlösning där man från köket och vardagsrummet ser ut över Stråken genom stora, generösa fönster.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Stuga med utsökt, högt och privat läge i närheten av Lökna i nordvästra delen av Småland. Helt insynsskyddad baksida.

Huset är byggt med trägov på bottenplan, synliga takbjälkar och en fin kakelugn. Brant trappa till andra våning, där ni finner 2 sängar i var del av byggnaden 'och ett allrum i mitten, inga dörrar.
Takhöjd andra vånigen endast 1.80. Bad och fiske vid Svansjön. Underbar natur med skogar och hagmarker, fina promenadvägar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Spännande, arkitektritat semesterhus med ostört och mycket naturskönt läge på sydsvenska höglandet. Villan är belägen inte långt från Mullsjö i norra delen av Småland.

Smakfullt inredd med bl a tak upp till nock i rymligt allrum med braskamin. Genomgående hög standard.
Under perioden 4 juni-10 sept kan pool i anslutning till huset få utnyttjas. I den närbelägna Svansjön finns badplats och båt för givande fiskeäventyr efter bl a gädda, gös och abborre. Fiskekort ingår.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mulseryd/Bottnaryd


Renoverat stall med mycket 50-tal, både i möbler och inredning. Här finns de gamla golvplankorna likväl som nya klinkers.

Solfångare. Bad i damm 200m.
Semesterhus som är ett renoverat stall, beläget i närheten av Bottnaryd i det småländska landskapet. Stallet är i timmer och helt och hållet inrett i 50-tals-stil såväl möbler som inredningsdetaljer. Man har blandat gammalt och nytt. Här hittar ni t ex ett flertal bord och stolar så att pyssel eller svamprensning kan ligga ostört kvar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bottnaryd


Ni bor i ett hus på landet med mycket av den gamla känslan bevarad. Ett lite annorlunda hus.

För den fiskeintresserade ligger Svansjön i närheten. Ni bor i ett semesterhus på landet strax utanför Bottnaryd i Småland.
Detta är ett hus med mycket av den gamla känslan bevarad, med bl a stukaturer i taken på bottenplan och med de tjocka timmerväggarna synliga på andra våningen. Detta är ett lite annorlunda hus. För den fiskeintresserade finns Svansjön inom närområdet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sundsered/Mullsjö


Vackert beläget semesterhus i Småland med utsikt över sjön Stråken, som endast ligger 300 m från huset. Här bor ni helt ostört i ett rymligt hus med stor underbar trädgård.

Huset har miljövänlig uppvärmning genom jordvärme och även en braskamin för mysstunder när mörkret faller på. På sommaren finns vackra skogsvägar alldeles utanför huset och fina strövområden i bruksmiljö vid Ryfors golfbana, endast 7 km bort.
Stråken bjuder på fina bad och vackra båtturer.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mulseryd/Jönköping


Vackert beläget semesterhus med sjöutsikt över Mulserydssjön med bra bad och fiske. Närhet till Jönköping och shoppingcentret A6.

Tre bra sovrum. En terrass förutom de två överbyggda.
Braskamin i allrummet för svala kvällar. 5 km till naturreservatet Ko Mosse. Gränna med Visingsö är väl värt ett besök, eller nationalparken "Store Mosse". Barnen stormtrivs i Borås djurpark eller i Vimmerby med Emil och Pippi.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Jönköping


Lantligt beläget hus med aktivt jordbruk inpå knuten och utsikt över ett öppet odlingslandskap. I området flera fiskrika sjöar och närmast ligger Mulserudsjön för härliga badutflykter.

Läs mer om bostaden och boka här!

 Mullsjö


Tänk er att bara stiga upp ur sängen, gå några få steg och få doppa tårna i sjön, eller lyssna på vågorna. Detta fina semesterhus hittar ni i närheten av Mullsjö i den nordvästra delen av Småland.

Altan med härlig sjöutsikt. Här njuter ni stillheten , eller solnedgången över sjön från den egna badplatsen.
Båten tar er ut på den rofyllda sjön, som dessutom erbjuder ett bra fiske efter gädda, abborre och gös. Fina svamp- och bärmarker.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mullsjö


Med härlig utsikt över sjön Stråken i närheten av Mullsjö i den norra delen av Småland, ligger dessa semesterhus högt uppe på en kulle. En liten stig tar er ner till sjön och badplatsen.

Ni nyttjar tre olika byggnader för er vistelse med en total boyta på 112 m2. Tänk att barnen kan få lov att sova i en egen stuga.
Alla tre husen ligger inom några meter från varandra. Fina svampmarker och chansen är stor att få se ett rådjur eller kanske en älg på nära håll.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Mullsjö

Stråken
Mullsjön
Mörtsjön, Skräcklagölen, Gårdsjön mfl
Risbrodammens FVOF
Risbrodammen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se