Öxabäcks FVOF

 Öxabäck


Ett rymligt semesterhus med lugnt läge på landet, ca 150 m från Järvasjön i närheten av Öxabäck i Västergötland. En liten promenad och ni hittar både båten och badplats.

Man skymtar sjön från huset. Det är dessutom flera sjöar i området.
Två av sängarna finns i ett fd kök och ett sovrum är ett genomgångsrum. Njut av stillheten och plocka svamp eller bär. Gör gärna ett besök i Borås djurpark, shoppingcentret Ullared eller i nationalparken Store Mosse.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Överlida


En vidunderlig utsikt möter er vid detta hus Här njuter ni av stillheten, naturen och lugnet. Altan utmed tre sidor av huset.

Fin barnvänlig sandstrand inom ca 1,5 km En vidunderlig utsikt möter er vid detta semesterhus beläget strax utanför Överlida i Västergötland. Här njuter ni av stillheten, naturen och lugnet.
Altan utmed tre sidor av huset. Stora härliga fönster mot Lilla Hallången. Stort allrum med två bäddsoffor på anda våningen. Kök med plats för alla.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Holsljunga


Semesterhus i närheten av Holsljunga i Västergötland och 150 m från sjön Lilla Hallången med egen båt för bad och fiske. Du kan fånga både gädda, gös, abborre och sik i sjön.

Fina promenadstråk runt hela sjön och ett flertal sjöar i området. Ca 1 km från huset ligger en fin, barnvänlig sandstrand.
Två av bäddarna finns i hall och två bäddar i allrum på andra våningen. Väg 154 50 m. Shopping i Ullared ca 30 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mjöbäck


Avskilt belägen, mysig stuga i skogsbrynet vid egen damm och vacker skogsbäck. Området är rikt på bär, svamp och älg.

Läs mer om bostaden och boka här!

 Kungsäter


Stuga med vackert, rofyllt läge och fin utsikt. 2 bäddar i gillestuga med kamin.

400 m till Stora Sävsjön med egen brygga, båt och bra fiske. Lågprisvaruhus i Ullared 24 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Frölunda


Rymligt semesterhus, lugnt beläget på landet i vacker natur vid en liten damm. Separat bastu.

Fint fiske efter gädda och abborre i Hissjön ca 1 km. Båt går att hyra ca 10 km från huset.
Viltrika trakter och bra bär- och svampmarker. Rymligt semesterhus, lugnt beläget på landet i närheten av Östra Frölunda i Västergötland. Huset ligger naturskönt på en kulle intill en liten damm. En liten trappa tar er ner till dammen som lämpar sig för de mindre barnens fiskeupplevelser.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tommared/Svenljunga


Modernt semesterhus med insynskyddad altan och stor gräsmatta. Bra fiske och barnvänlig strand i sjön Karken.

Källarplan med bastu, relaxavdelning och aktivitetsrum. Modernt semesterhus beläget i närheten av Svenljunga i Västergötland, ca 35 km från lågprisvaruhuset i Ullared.
Hela bottenplan med bastu med relaxavdelning, solarium och aktivitetsrum. Här finns bl.a. minibiljard, fotbollsspel, airhockey och motionscykel.
Braskamin i allrummet för härliga kvällar. Wifi i hela huset mot avgift.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Detta semesterhus är alla naturälskares dröm då huset ligger enskilt och är omgivet av stora öppna ängar med skog bakom. Även rådjur samt älg kommer på besök för här är det lugn och stillhet som råder.

Barnen kan leka utan att man behöver oroa sig för trafikerade vägar etc. Den stora härliga gräsmattan inbjuder till aktiviteter för vuxna samt barn.
I den närliggande överbyggda terrassen kan man grilla och avnjuta sina måltider.Läs mer om bostaden och boka här!

 Björketorp


Trevligt och ombonat semesterhus, väl lämpad för den lite större barnfamiljen. Stugan har fem sovrum, två toaletter och ett välutrustat kök.

Här finns en väl tilltagen, inhägnad gräsmatta för lek och spel, På tomten finns också studsmatta och en härlig jacuzzi. Fem minuters promenad för spännande fiskeutflykter i Viskan som vackert ringlar sig genom Viskadalen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Med den lilla gångstigen tar ni er ner till Göjesjö där båten ligger och väntar på er. Detta ljusblå semesterhus ligger i närheten av Svenljunga i Västergötand.

För den som söker en fin barnvänlig sandstrand hittar man det ca 4 km från huset. Två sovrum med bra sängar och en bäddsoffa, och med en liten överbyggd altan där ni kan ser rådjuren beta.
Utsikt över öppen natur med en fin grillplats. Närhet till fina promenadstigar och bra bär och svampmarker.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Svenljunga

Revesjö FVOF
Ätrans huvudfåra (Buttorp-Ljungafors FVOF)
Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
Frisjöns FVOF
Gravsjöns FVOF
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se