Skärsboda FVO

 Nässjö


Trevligt semesterhus med bra standard. Stor terrass med väldigt fint läge direkt vid Stensjön bara 10 km från Nässjö.

Här finns mycket att upptäcka. Gör gärna ett besök i trästaden Eksjö eller ta en tur till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby.
Trevligt semesterhus med bra standard. Stor terrass med väldigt fint läge direkt vid Stensjön bara 10 km från Nässjö i Småland. Det finns även en jättefin badplats 500m längre bort. Trevlig lanthandel i Stensjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Stensjön


Semesterstuga endast 100m från sjön Nömmen med lika långt till en trevlig badplats med bryggor, grill- och lekplats. Nömmen erbjuder också ett bra fiske året om.

Affär finns i Stensjön ca 350m bort. Huset har en trevlig planlösning med gott om plats att umgås på.
Vackra omgivningar med Stensjön åt ena hållet och skog och mark åt andra. Här finns goda möjligheter till svamp- och bärplockning när det är säsong för det.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gissarp/Nässjö


Hus som ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön. En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på.

Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Bara 6 km in till Nässjö som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.
Bra fiskemöjligheter i Gisshultasjön (med fiskekort). Ca 5 km bort ligger Lövhult Sport- och fritidsområde som erbjuder allt från långdskid/löparspår till vandringsmöjligheter och ridhus.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hultarp/Nässjö


Trevligt semesterhus med en gäststuga på 10 kvadratmeter alldeles invid Bodanässjön med bra bad- och fiskemöjligheter. Bra roddbåt ingår.

Huset är ljust beläget 30 meter från stranden. Allrum med integrerat kök helt i fin träpanel.
Våningssängen i sovrum två kan ändras till en dubbelbädd. Stor altan med markis och trädgårdsmöbler. Fina vandringsmöjligheter i älgrik trakt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Grimstorp


Välskött, renoverat semesterhus med bra läge i det lilla, fridfulla samhället Grimstorp. Fritt fiske i Hattsjön direkt utanför huset.

Fin badplats ca 2 km i Storesjön. Lämplig för barnfamiljer.
Besöksmål är Emåns Ekomuseum i Bodafors 7 km och Boda Borg i Sävsjö 35 km. Bara ca 10 minuters bilväg från huset finns en större ort med inköpsmöjligheter. Välskött, renoverat hus med bra läge i litet, fridfullt samhälle. Fritt fiske i sjö direkt utanför huset.
Fin badplats ca 2 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sandsjöfors


Stuga med stor tomt i Sandsjöfors i det vackra höglandet i Småland. I Sandsjöfors finns en lanthandel och i Bodafors finns en mataffär och Ekomuseum.

I Sandsjön 6 km har ni fina badmöjligheter och i sjön Nömmen som ligger 11 km bort kan ni fiska. Höglandsleden är inte långt bort för den som är intresserad av vandring.
Utsiktspunkter vid Huluberg och Almesåkra kyrka. Medeltidskyrka i N. Sandsjö. Skidbacke i Sävsjö och längåkningsspår i Lövhult/Nässjö.
Vackra Eksjö 35 km är värt ett besök.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevlig ombonad stuga med egen sjötomt och panoramautsikt över Spexhultasjön som är en bra fiskesjö. Fiskekort ingår och båten ligger nere vid bryggan, här går det också att försiktigt gå i och bada.

Bastu med sjöutsikt. Trevlig ombonad stuga i Toranäs, Soludden 6 km från Nässjö i det småländska höglandet.
Ni har egen sjötomt med panoramautsikt över Spexhultasjön som är en bra fiskesjö. Fiskekort ingår i hyran och ni kan fiska abborre, gädda och gös och även sik om ni har tur.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevligt hus med väldigt bra standard, direkt vid Spexhultasjön. Gemensam brygga med sittplats o grill.

Objektet består av 2 hus. Det lilla huset med pentry och det stora med ett fullt utrustat kök.
Trevligt, fräscht semesterhus med väldigt bra standard. Huset ligger ca 4 km från Nässjö, direkt vid Spexhultasjön. Här har ni tillgång till båt och gemensam brygga med sittplats och grill. Objektet består av två hus, bägge med fräscha badrum.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Välkommen till denna fräscha stuga i Bodafors med panoramautsikt från glasverandan! Trädäck runt hela huset samt en öppen terrass. Ved finns att köpa vid stugan.

Brant sluttning till sjön där det finns sitthörna med möbler samt egen brygga vid Uppsjön/Sandsjön som är en badvänlig sjö. I denna sjö får man använda en liten motor.
Sjön Nömmen som har ett bra fiske, ligger inom räckhåll. Besök gärna Ekomuseet i Bodafors. Nässjö och trästaden Eksjö är andra platser väl värda ett besök.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö/Bäckafall


Trevlig stuga på sjötomt med vacker utsikt och egen brygga och båt. WC/dusch i annex på tomten.

Kombinerat allrum/kök. OBS! Egen båt får tyvärr inte tas med, men gärna elmotor.
Fiskekort kan köpas av ägare. S05171 20 m. Trevlig stuga på sjötomt med egen brygga och båt. Fantastisk panorama utsikt över Spexhultasjön.
Dusch/WC i separat byggnad på tomten. Kombinerat allrum/kök. Om ni är två familjer är det bara 20m till S05171. Här har ni fantastiskt fiske och fiskekort köper ni hos ägaren.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Nässjö/Bäckafall

Spexhultasjön
Fredriksdalasjön
Handskerydssjön, Höregölen, mfl.
Storesjön
Ryssbysjön (Nässjö)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se