Fiskerapport Holsljunga FVO #198578

07-05  Rickard Ornblad
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnare mellan (6-12 gr)
 Holsjön
 • 1 st Abborre  på 0.5 kg.
 Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.

Vädret denna dag, 2021-07-05

Klockslag 01:00 05:00 08:00 10:00 13:00 16:00 19:00 22:00
Temperatur16.8°C16.0°C19.5°C22.9°C25.0°C20.6°C18.4°C17.7°C
Väder
Skuggande moln

Molnigt

Skuggande moln

Molnigt

Spridda moln

Skuggande moln

Skuggande moln

Skuggande moln
Molnighet91%64%100%70%49%92%93%100%
Lufttryck1013 hPa1012 hPa1011 hPa1009 hPa1007 hPa1008 hPa1008 hPa1008 hPa
Vindstyrka1.7 m/s2.2 m/s3.2 m/s3.6 m/s3.6 m/s1.7 m/s0.7 m/s1.4 m/s
Vindriktning

ÖSÖ (113°)

Ö (97°)

ÖSÖ (118°)

ÖSÖ (122°)

SÖ (142°)

V (285°)

SSÖ (172°)

SSÖ (166°)
Luftfuktighet92%89%58%43%34%77%90%93%
Väderdata från OpenWeatherMap

Fiskerapporter, Holsljunga FVO

09-08  Dirk Knoch
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnare mellan (6-12 gr)
 Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
 • 2 st Abborre  på totalt 0.7 kg, Snittvikt 0.35 kg.
07-19  Axel salesjö
 Fiskemetod:Mete
 Bästa bete:Mask
 Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
 • 1 st Gädda  på 0.0 kg.  (  Återutsatt!)
 • 1 st Mört  på 0.2 kg.  (  Återutsatt!)
07-09  Mikael Strand
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Jigg / Mjukbete (Fiskliknande)
 Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
 • 1 st Gädda  på 0.7 kg.  (  Återutsatt!)
09-12  Jakub Chromecka
 Fiskemetod:Pimpel
 Bästa bete:Jigg / Mjukbete (Fiskliknande)
 • 2 st Abborre  på totalt 0.8 kg, Snittvikt 0.38 kg.  (  Återutsatt!)
09-30  Andreas Holzhaus
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnerbait
 Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
 • Ingen fisk
09-16  Ritva Tossavainen
 Fiskemetod:Mete
 Bästa bete:Mask
 Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
 • Ingen fisk
09-14  Jim Andersson
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Jigg / Mjukbete (Fiskliknande)
 Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
 • Ingen fisk
09-08  Krzysztof MIELECH
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Jigg / Mjukbete (Fiskliknande)
 Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
 • 1 st Gädda  på 2.3 kg.  (  Återutsatt!)

 Din varukorg är tom.