Fiskerapport Kalmar Sportfiskeklubb #318287

09-22  Alexander Persson
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnare mellan (6-12 gr)
  "Mycket vakande. Mycket hugg men många som nom loss snabbt efter hugg."
  Dammluckan
 • 2 st Regnbåge  på totalt 2.0 kg, Snittvikt 1.00 kg.
 Snärjebäcken

Vädret denna dag, 2022-09-22

Klockslag 01:00 05:00 08:00 10:00 13:00 16:00 19:00 22:00
Temperatur1.7°C-0.3°C3.7°C12.7°C15.6°C14.3°C11.7°C10.7°C
Väder
Några moln

Spridda moln

Klar himmel

Klar himmel

Spridda moln

Klar himmel

Klar himmel

Skuggande moln
Molnighet12%33%0%0%40%0%0%100%
Lufttryck1025 hPa1024 hPa1024 hPa1024 hPa1023 hPa1022 hPa1021 hPa1021 hPa
Vindstyrka0.5 m/s0.5 m/s0.0 m/s0.0 m/s3.6 m/s5.1 m/s2.1 m/s1.5 m/s
Vindriktning

NV (330°)

NV (320°)

(0°)

(0°)

SSÖ (170°)

SSÖ (170°)

S (180°)

VSV (250°)
Luftfuktighet100%100%100%67%55%67%71%76%
Väderdata från OpenWeatherMap

Fiskerapporter, Kalmar Sportfiskeklubb

04-09  Hans Joachim Rossmann
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Nymf
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 1.5 kg.
04-07  Thomas Arnoldsson
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Torrfluga
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 1.5 kg.  (  Återutsatt!)
04-05  Thomas Arnoldsson
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Torrfluga
 Snärjebäcken
 • 2 st Regnbåge  på totalt 2.0 kg, Snittvikt 1.00 kg.  (  Återutsatt!)
03-29  Mats Wallin
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Tubfluga
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 0.8 kg.  "Återsatt"   (  Återutsatt!)
04-13  Erik Johansson
 Fiskemetod:Flugfiske (Enhand)
 Bästa bete:Fluga - Nymf
 Snärjebäcken
 • Ingen fisk
04-14  Tommy Johansson
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Wobbler liten (0-10 cm)
 Snärjebäcken
 • Ingen fisk
04-13  Tommy Johansson
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Wobbler liten (0-10 cm)
 Snärjebäcken
 • 1 st Regnbåge  på 1.1 kg.  (  Återutsatt!)
 • 1 st Regnbåge  på 0.6 kg.  (  Återutsatt!)
04-13  Camilla Almeke
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Fluga - Våtfluga
 Snärjebäcken
 • Ingen fisk

 Din varukorg är tom.