Bollnäs FVF

Annons

 Järvsö, Schweden mit Boot


Eins der schönsten Ferienhäuser am Järvsö, in toller Lage ca. 50 m vom Älven Ljusnan und mit herrlicher Aussicht über den Fluss.

Erleben Sie den idyllischen See Järvsö mit Hügeln und Wasser in schöner Umgebung. Sehenswürdigkeiten: 50 m vom Haus können Sie angeln und Boot fahren (inklusive), oder ein Kanu mieten.
Etwa 200 m entfernt liegt der bekannte Stenegård mit einem Welterbezentrum sowie Restaurant und Handwerksläden.

 


zum Ferienobjekt!

Annons

 Ljusnan Järvsö, Schweden mit Seeblick


Välkommen till detta trevliga boende som har ett ostört läge och endast 200 meter till sjö/älv där en roddbåt, som ingår i detta boende, väntar. Här finner du lugnet och vid vattet en egen strand.

Välkommen till detta trevliga boende som har ett ostört läge och endast 200 meter till sjö/älv där en roddbåt väntar. Här finner du lugnet och vid vatten en egen strand.
Boendet ligger intill Ljusnan, som är en av Sveriges längre älvar.

 


zum Ferienobjekt!Angelgewässer in der umgebung

Undersviks FVF
Ränningen med bifl.Ljusnan
Arbrås FVF Lillsjön, Stugsjön, Ljusnan mm
Bollnäsströmmarna Ljusnan, Galvån, Varpen
Ljusdals FVO
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Ihr Warenkorb ist leer.