Allgunnens FVO (Sävsjö)

 Rörvik


Högt beläget, mycket påkostat semesterhus med utsikt över en damm. Huset hittar ni i närheten av Rörvik i Småland.

Golvvärme i bottenplan. Sovavdelningen på andra våningen nås med en så kallad spartrappa.
Huset är inrett med högt i tak, synliga takbjälkar, kristallkronor, samt köksinredning och golv i massiv ek. Kaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fin trädgård med plattsättning och trädäck. Bad i dammen från stenpir för simkunniga ca.
100m från huset.

  


Read more and book here!

 Rörvik


Högt beläget semesterhus i Sävsjö kommun med rofyllt läge och vacker utsikt över skog och sjö. Stor lummig trädgård med flera fruktträd.

Besök gärna Vrigstad Älgpark. Högt beläget semesterhus i Sävsjö kommun med rofyllt läge och vacker utsikt över skog och sjö.
Stor lummig trädgård med flera fruktträd. Besök gärna Vrigstad Älgpark. Kräftfiske är ej tillåtet.

 


Read more and book here!

 Lammhult


Semesterhus med väldigt bra standard och trevligt inredd. Ni bor med utsikt över sjön Stora Värmen och här ligger er båt som ingår och ni kan även hyra till motor samt extra båt.

Möjlighet till kräftfiske i augusti. Trevligt semesterhus med väldigt bra standard och trivsamt inredd, 1 km utanför Lammhult i Småland.
Ni bor med utsikt över sjön Stora Värmen som har förbindelse med Lilla Värmen. Sjön Allgunnen ligger bara några kilometer längre bort.
Read more and book here!

 Rörvik/Sävsjö


Stugan på en bondgård med kor utanför Rörvik. Ägaren bor 30 m bort.

Vacker omgivning med ängar, stenrös och mycket natur. Enklare möblering med vedspis i köket.
Ni har utsikt över sjön Hillen där båten ligger. Stugan ligger på en bondgård med kor utanför Rörvik i Sävjö kommun. Ägaren bor 30 m bort. Väldigt vacker omgivning med ängar och stenrös och mycket natur.
Enklare möblering med vedspis i köket. Ni har utsikt över sjön Hillen där båten ligger.

 


Read more and book here!

 Rörvik


Trevlig modern stuga med en härlig altan i Gådeberg 6 km från Rörvik i Småland. Ni bor nära naturen men ändå centralt om ni vill nå till alla fina utflyktsmål som finns i närheten.

Möbelriket Lammhult ligger 10 km bort. Ni har Sussies café sommartid i Hjälmseryd.
Café Nydala och café Timjan ligger också i närheten. Möcklehult/Smedjan har både café och restaurang. En helg i augusti går Rusken Runt direkt utanför er stuga. Trevligt arrangemang.
Read more and book here!

 Lammhult


I en skogsglänta ligger detta enkla men rymliga och spännande hus med spår av tidens tand. Ringlande stig ner till egen brygga och lägerplats.

Semesterhuset är beläget i Lammhult, 40 km från Växjö i Småland. Glasriket 40 km.
I en skogsglänta ligger detta enkla men rymliga och spännande hus med spår av tidens tand. Ringlande stig ner till egen brygga och lägerplats. Glasriket 40 km.
Read more and book here!

 Rörvik


Trevlig semesterstuga med lugnt läge på ägarens tomt. Från ett inglasat uterum och altan under tak har ni en fantastisk utsikt över Mosjön i Småland.

Ni har en stor areal att röra er på runt huset och ner mot sjön. Den som vill semestra i en tyst miljö nära naturen har kommit rätt.
Vid sjön ligger en roddbåt som delas med S05291. Varför inte besöka älgparken i Vrigstad 11 km. I Sävjö 25 km hittar ni äventyrsanläggningen Boda Borg som är ett spännande besöksmål både för barn och vuxna.
Read more and book here!

 Rörvik


Enkel semesterstuga med lugnt läge på ägarens tomt. Byggt i 5 etage.

Ej lämpligt för småbarn. Takhöjd i allrum 185 cm.
Brant trappa och låga dörrar. Fin altan. Roddbåt delas med S05635. Enkel semesterstuga med lugnt läge på ägarens tomt.
Annorlunda byggt i fem etager. Ej lämplig för småbarn. Takhöjden i allrummet är 185 cm. Brant trappa och låga dörrar.
Ni har en härlig altan med en fin sjöutsikt över Mosjön i Småland. Det finns gott om plats att vistas på runt huset och ner mot sjön.

 


Read more and book here!

 Rörvik


Trevligt semesterhus med bra standard med utsikt över Mossjön i Sävjö kommun. Huset ligger naturskönt med både svamp- och bärmarker runtomkring.

Rörvik ligger 8 km bort och här har ni inköpsmöjlighet. Granne med S30077.
Trevligt semesterhus med bra standard med utsikt över Mossjön i Sävjö kommun. Huset ligger naturskönt med både svamp- och bärmarker runtomkring. Rörvik ligger 8 km bort och här har ni inköpsmöjlighet.

 


Read more and book here!

 Axaryd/Vrigstad


Renoverat semesterhus med gott om plats, beläget utanför Vrigstad mitt i Småland. Avskilt läge som sista huset i byn.

Öppen spis för härliga kvällar. 2 av bäddarna i hall.
Fritt fiske i Brohultasjön. Bad och fiske även i Allsappasjön 800 m. Fina naturområden med fina promenadvägar. Bra svampmarker.
Besök gärna Vrigstad och ät en äkta småländsk ostkaka eller besök älgparken. Även den gamla stadsdelen i Eksjö är värd ett besök. För de mindre är ett besök på Astrid Lindgrens värld ett 'måste'.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Axaryd/Vrigstad

Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
Norrsjön, Sörsjön, Degerå
Allgunnen (Sävsjö)
Rusken
Lammen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

455020
Issued permits
56793
Catch reports
662
Fishing areas