Almaåns övre FVOF

 Hässleholm


Mysigt och annorlunda boende på fd bondgård. Boendet består av flera stugor.

En stuga med kök och allrum i ett fd cafè, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover. Skog och hagar med betande hästar vid sovstugorna.
I skogen och markerna runt stugan finns ett rikt fågelliv, älg, hjort, rådjur och mycket svamp och bär. Ägaren har en väldigt snäll hund som går lös på gården, dessutom finns det katt och höns.
Read more and book here!

 Hässleholm/Tyringe


Fin stuga med braskamin och uteplatser åt två håll, 50 m till Finjasjön där du kan både bada och fiska. Möjlighet att hyra roddbåt av husägaren.

Det finns många sjöar, både större och mindre, i området för bad och fiske, t ex Lursjön (med väldigt bra bad och känd för sitt rena vatten), Ringsjöarna, Vittsjön, Tydingesjön (med bra bad) och Ballingslövssjön.

 


Read more and book here!

 Troedstorp/Farstorp


Mysig stuga på stor tomt, mitt i den vackra naturen runt Hässleholm, med många sjöar och skog. Härligt uterum med utsikt ut över den lilla bäcken, Farstorpsån, som rinner strax utanför stugan.

För dig som vill promenera eller cykla finns det gott om trevliga vägar utanför husknuten, i närområdet finns också många trevliga vandringsleder, t ex Lursjöleden, det är även gott om svamp, bär och vilt tex rådjur och hjort.Read more and book here!

 Osby/Hästveda


Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lek- och grillplats. Kanot ingår.

Sjörikt område med många fina bad och bra fiske. Området bjuder på underbar natur med flera vandringsleder, rikt fågelliv mm.
Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lekplats och grillplats. Kanot ingår. Stugan ligger i ett sjörikt område med många möjligheter till bad vid fina badplatser och bra fiske.Read more and book here!

 Rävninge/Norra Sandby


Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge på stor trädgård. Njut av er semester vid huset eller åk till Hässleholm för shopping.

Ni kan även åka till friluftsbadet i Glimåkra. Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge.
4 rum och kök, 130 kvm. 6 bäddar. Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar/våningssäng. Bottenvåning: sovrum: dubbelsäng.
Spjälsäng. Allrum: matplats, soffmöblemang, TV.Read more and book here!

 Hässleholm/Vinslöv


Boende på fd bondgård med viss verksamhet. Damm med bad och fiskemöjlighet på tomten, hagar med linderödsgrisar och gutefår i skogen strax utanför, med elstaket.

Ägaren bor till och från i andra lägenheten i huset. Mysigt och annorlunda boende i semesterlägenhet på fd bondgård med viss verksamhet.
I skogskanten på tomten finns en damm med både bad och fiskemöjligheter, liksom hagar med linderödsgrisar och gutefår, inhägnade med elstaket.
Read more and book here!

 Hässleholm


Mysig stuga med kamin och en fin veranda på en härlig tomt med underbar natur. Nära Finjasjön med bra fiske.

Utflykter till Skånes Djurpark samt Österlen med bl a Tomelilla Sommarland. Man tar sig också lätt över dagen till Glasriket, Kristianstad med sitt vattenrike, Blekinges fantastiska skärgård samt till mysiga Ystad och Simrishamn.
En fin upplevelse är att ta tåget till Malmö och Köpenhamn. Nära järnväg. Biologisk toalett i separat byggnad.

 


Read more and book here!

 Visseltofta/Osby


Mysig stuga på stor, avskild och härlig tomt nära Helgeå, där ligger båten och där kan du fiska. Här har det tidigare funnits ett känt dansställe och det finns delar av grunden kvar på tomten.

I byn Visseltofta ligger en vacker gammal kyrka och i närliggande Osby finns BRIOS Lekoseum. Ca 1 km från huset finns en gårdsbutik där man bl a kan köpa ägg, grönsaker och kött.
Närliggande Glasriket och Markaryds älgpark är andra utflyktsmål som rekmmenderas.

 


Read more and book here!

 Vittsjö/Hässleholm


Fint semesterhus med braskamin på härlig sjötomt, panoramautsikt ut över sjön, båt med åror ingår. Semesterhuset ligger på en lugn bygata i Vittsjö.

Du har nära till bad och fiske i Pickelsjön och Vittsjön, där det finns kanot och båtuthyrning. Vittsjön hänger samman med ytterligare två sjöar, vilket ger stora möjligheter till långa härliga utflykter på vattnet.
Du har nära till Älgsafari i Markaryd, vill du bada i havet når du på ca en timma Åhus eller Halmstad med långa härliga sandstränder.

 


Read more and book here!

 Vittsjö


Fint semesterhus med trevlig uteplats och markis med belysning över en del av uteplatsen. Ca 300 m till Mellansjön (där ligger roddbåten som ingår) som hänger samman med Oretorpssjön, Vittsjön och Pickelsjön.

Sjöarna erbjuder både bad och fiske samt trevliga utflykter med båt om man känner för det. I närområdet kring semesterhuset finns det flera vandringsleder, bl a Skåneleden, vid Gundrastorp finns vackra Ubbalts Naturreservat.
I skogarna runt sjöarna är det gott om vilt, bär och svamp.
Read more and book here!Fishing areas nearby Vittsjö

Bjärlången Dalsjön
Lagan, Lokasjön, Jetesjön, Skjärsjön, Tånnerydsdammen
Värsjön
Almaån (Övre)
Hammarsjön, Lagaån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se