Annsjön-Lyrens FVOF

 Tjällmo


Vackert beläget semesterhus med stor trädgård och omgivet av skog och hagar i Östergötland. I närheten hittar man historiska Vadstena, Norrköping med Kolmårdens djurpark och vackra Askersund.

Här finns mycket att se i området och vacker natur att ströva i. Här kan man också plocka både svamp och bär när det är säsong för det.
Bra möjligheter till fiske finns i området med flera sjöar och där Vättern är en av dessa. Vackert beläget semesterhus med stor trädgård och omgivet av skog och hagar.Read more and book here!

 Tjällmo


Vackert semesterhus i naturskönt område beläget ca 500m från Undsjön som erbjuder såväl härliga bad som bra fiske. Goda möjligheter till skogspromenader.

I närheten finns dessutom flera bra fiskesjöar. Bl a ligger Vättern endast några mil bort.
Många trevliga utflyktsmål kan rekommenderas som t ex Göta Kanal, Norrköping med Kolmårdens djurpark och historiska Vadstena. Vackert hus i naturskönt område beläget ca 500 m från Undsjön som erbjuder både härliga bad och bra fiske.

 


Read more and book here!

 Glottra


Rymligt semesterhus med lantlig charm. I anslutning till huset finns ett träddäck med pool samt bastu och uteplats.

Här bor man i ett vilthägn med dovhjortar och mufflonfår så djuren hälsar gärna på. Rymligt semesterhus med lantlig charm.
Här bor man i ett vilthägn med dovhjortar och mufflonfår som gärna kommer och hälsar på intill huset. Ni bor med en vacker utsikt över en stor trädgårdsdamm med vildänder som också har en ö med en trevlig grillplats.

 


Read more and book here!

 Finspång


Stor semesterlägenhet i närheten av Finspång. Den passar två familjer eller släkten och vänner som vill ha en aktiv semester.

Här finns pingisbord, piltavla, hockeyspel och air-hockeybord. Ett gym går att hyra av ägaren.
Välkomna till en stor semesterlägenhet i närheten av Finspång. Denna stora lägenhet passar bra för två familjer eller släkt och vänner. Passar väldigt bra om ni vill ha en aktiv semester. De finns två aktivitetsrum.Read more and book here!

 Finspång


Härligt semesterhus med underbar utsikt över sjön Dovern från den stora altanen. Där det finns ett nedsänkt bubbelspa.

Här kan familjen njuta av lugnet och den vackra naturen precis utanför dörren. Fiska nedanför huset.
Välkomna till ett härligt semesterhus med underbar utsikt över sjön Dovern. Huset ligger i Finspång, Östergötlands län. Här kan familjen njuta av lugnet och den vackra naturen precis utanför dörren.Read more and book here!

 Hammar


Välkomna till ett härligt semesterhus med utsikt över Vättern. Sommarhuset ligger i Kyrkbyn Hammar i Askersunds kommun landskapet Närke.

Här kan familjen, släkten eller två familjer tillbringa semestern och njuta av lugnet. Finns även gratis internet för den som behöver.
Till Askersund är det bara 16 km. En mysig liten stad precis vid vattnet. Det är en mysig trästad med kullerstenstorg, caféer, hamnliv och små butiker. En regnig dag kan man åka och bada i Örebro - Gustavsvik.Read more and book here!

 Medevi/Motala


Semesterhus från 1940-talet med härlig gammaldags trädgård gjord för lek och bus. Detta boende, som inte ligger långt från Vättern, passar utmärkt för barnfamiljer liksom för naturälskare, vandrare och kulturintresserade.

Huset ligger vid Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn. Här finns historia från bronsålder inpå knuten.
Det är 1,7 km till Medevi Brygga (gammal ångbåtsbrygga) vid Vättern där det även finns en liten brygga med barnvänlig sandstrand.
Read more and book here!

 Vingåker


Stilfullt semesterhus med annex vid sjön Tisnarens strand ca15 km från Vingåker. I vardagsrummet finns öppen spis och på altanerna finns möjlighet till både morgon- och kvällssol.

Egen båt ingår. Semesterhus en dryg mil utanför Vingåker med 10 meter till vattnet och tillgång till egen båt! Detta avskilt belägna hus vid sjön Tisnaren är själva sinnebilden för ett svenskt semesterparadis.

 


Read more and book here!

 Motala


Välkomna till ett semesterhus i Västanvik ca 20 km från Motala vid Vätterns nordöstra strand. Huset ligger precis intill skogen.

Här finns bad, fiske och friluftsliv. Ni kan bada från klipporna eller vid en fin badplats.
Båt med motor går att hyra. Ta en åktur ut i Vättern och Nätholmen som ligger bara en bit från huset och upplev vacker natur och lugnet.Huset passar den stora familjen eller två familjer.
Read more and book here!

 Vingåker


Rymligt semesterhus på sjötomt och med panoramautsikt över sjön Tisnaren, 7 km utanför Vingåker i Södermanland. Öppen spis finns både inne och på altanen.

Roddbåt och pontonflotte med motor för turer på sjön kan hyras. Nära till fin 18 håls golfbana.
Stockholm 50 min med tåg. Rymligt hus på sjötomt med panoramautsikt över sjön Tisnaren. Öppen spis inne och på altanen. Nära fin 18 håls golfbana.
Stockholm 50 min med tåg.

  


Read more and book here!Fishing areas nearby Vingåker

Tisnaren
Kalefjärden i Tisnaren
Kolsnaren och Viren
Ormlången, Flaten, Börgölsån mfl
Aspen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se