Antens FVOF

 Alingsås


Mysig stuga, beläget vid sjön Mjörn med bra bad och fiske. Vedeldad bastu vid sjön samt båt kan hyras av ägaren.

I Alingsås med omnejd finns många möjligheter att aktivera sig. Ni kan promenera i den natursköna miljön, jogga i ett elljusspår, ta en båttur, bowla, rida på en islandshäst mm.
Inom en radie på 40 km hittar ni 8 fina golfbanor. Den närmaste är Alingsås GK, en svagt kuperad 18-håls inlandsbana belägen vid sjön Färgen.

 


Read more and book here!

 Skepplanda


Lugnt o tyst beläget hus, perfekt för en avkopplande semester. Fiske i liten skogssjö, 500 m.

Goda vandringsmöjl. Göteborg 40 km.

 


Read more and book here!

 Hålanda


Mycket trevlig och ombonad stuga i Hålanda i Västergötland med utsikt bort över Hålsjön. 2 av bäddarna finns i en gäststuga på tomten.

Rymlig och väl tilltagen terrass som inbjuder till härliga middagar och kanske en god bok. Om man vill röra på sig finns det bär och svamp i skogen, när det är säsong.
Hålanda ligger mitt i en triangel mellan Trollhättan, Alingsås och Göteborg, så det är lika långt till alla tre städerna, Ca. 44 km.Read more and book here!

 Sollebrunn


Mysig stuga i Sollebrunn med tillgång till en gemensam ovanmarkspool! Denna trivsamt inredda stuga är belägen i skogsbrynet i ett bär- och svamprikt område mellan Trollhättan och Alingsås. På tomten finns en gemensam ovanmarkpool där du och din familj kan koppla av under vistelsen.

Trivsam stuga i Sollebrunn med tillgång till gemensam ovanmarkspool. Den välplanerade stugan är belägen i skogsbrynet och chansen är stor att du får se både älg och hjort inpå knutarna.
Read more and book here!

 Sollbrunn


Trivsam stuga i Sollebrunn med tillgång till gemensam ovanmarkspool. Den välplanerade stugan är belägen i skogsbrynet och chansen är stor att du får se både älg och hjort inpå knutarna.

Sjön Anten ligger cirka tre kilometer bort och där hittar du en fin badplats samt möjlighet att fiska. Anten ligger i en naturpark med både lekplats, restaurang och museum.
Den lantliga idyllen inbjuder till sköna promenader och cykelturer, men även bär- och svampplockning.Read more and book here!

 Sollebrunn


Mycket trevligt semesterhus väl lämpad för en eller två barnfamiljer. Avskilt belägen med stor härlig gräsmatta för lek och spel.

Området är rikt på älg och hjort. Mycket trevligt semesterhus väl lämpad för en eller två barnfamiljer utanför Sollebrunn i Västergötland.
Avskilt belägen med stor härlig gräsmatta för lek och spel. I sovrum 3 står samtliga bäddar på golvet under ett snedtak och passar bäst för barnen. Internet ingår med 5Gb/vecka och det finns möjlighet att köpa mer data på plats.
Read more and book here!

 Prässebo


Högt och avskilt belägen semesterbostad. Stugan är rustikt byggd med mycket trä i golv, tak och väggar.

Öppen planlösning med mysig braskamin. Trevlig terrass, delvis överbyggd.
Read more and book here!

 Älvängen


Denna mysiga stuga har egen sjötomt och ligger i en rogivande natur. I sjön kan du bada och fiska eller bara sitta ljusa sommarkvällar, kanske se en och annan älg.

Ingen TV eller internet, för den som vill umgås. Denna mysiga stuga vid Älvängen har egen sjötomt och ligger i en rogivande natur.
I sjön kan du bada och fiska eller bara sitta vid strandkanten ljusa sommarkvällar och njuta av naturen. Har ni tur får ni kanske se en och annan älg. Stugan är varsamt renoverad och hemtrevlig.
Read more and book here!

 Sollebrunn


Härligt parhus där husägaren bor i ena halvan, väl tilltagna ytor inne och ute för lek och spel. Fyra sovrum ger möjlighet för två familjer att dela på boendet.

Stor terrass för sköna grillkvällar. Man bor i en landet.
Härligt parhus där husägaren bor i ena halvan, väl tilltagna ytor inne och ute för lek och spel. Fyra sovrum ger möjlighet för två familjer att dela på boendet. Stor terrass för sköna grillkvällar. Man bor i en lantbruksbygd med vackra, välskötta bondgårdar.Read more and book here!

 Sollebrunn


Stort lanthus med aktivt jordbruk inpå knuten. Här kan man följa lammen och kossornas fridfulla betande på nära håll.

Skogen är rik på bär och svamp.Read more and book here!Fishing areas nearby Sollebrunn

Anten
Färgensjöarna, Stora och Lilla Färgen
Ömmern, Ören och Nären
Valsjön
Mjörn
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

457462
Issued permits
57076
Catch reports
662
Fishing areas