Aplungens FVOF

 Västra Ämtervik/Sunne


Lantligt belägen stuga, endast 600 meter från vackra Frykensjön. Trevligt, mycket välskött hus med stora ytor inne och ute för lek och spel.

Ni bor i en historisk miljö där en av Sveriges mest berömda författare, Selma Lagerlöf, levde. Omgivningen är mycket vacker med omväxlande berg och dalar.
Här finns flera små insjöar för fiske och badutflykter. Skogen har en rik flora och fauna med bär, svamp och ett omfattande djurliv med t ex älg.Read more and book here!

 Rottneros


Ombonad och trevlig stuga belägen i skogsbrynet med utsikt över åkrar och ängar. Väl lämpad för två familjer, tre sovrum, stort allrum och på plan två en underbar inglasad balkong för avkoppling och rekreation.

Välutrustat kök med diskmaskin och en tvättstuga med tvättmaskin. I området finns rikt med promenadstigar i skog och mark för utflykter efter bär och svamp.
4 km till tätorten Sunne för nöjen och shopping.Read more and book here!

 Rottneros


Mysig och ombonad stuga i etablerat villaområde. Spännande trädgård med rejäl grillplats och utekök.

Hundgård för er som vill ta med hunden. I källaren finns bastu med dusch.
Nästa våning innehåller ett välutrustat kök och ett allrum med härlig kamin. Rottneros är känt för sin parkanläggning och dess vackra rosengårdar. Här finns många aktiviteter året runt så som vandring, bowling, äventyrsbad, vandring, skidåkning, golf, fiske.
Read more and book here!

 Rottneros/Sunne


Hus med fantastisk panoramautsikt över sjön Rottnen. Överbyggd terrass.

Ombonade och trevliga rum och möbler av god standard. 2 km till Sunne Alpinanläggning.
Torsby skidtunnel 35 km. Hus med fantastisk panoramautsikt över sjön Rottnen. Överbyggd terrass. Ombonade och trevliga rum och möbler av god standard.
2 km till Sunne Alpinanläggning. Torsby skidtunnel 35 km.

  


Read more and book here!

 Östra Ämtevik


Avskilt belägen stuga vid vacker sjö och egen strand med brygga i Östra Ämtevik i Värmland. Här ligger också båten för bad- och fiskeutflykter.

Lusthus med grill vid vattnet. Flera terrasser med och utan tak.
Väl tilltagen, inglasad uteplats. Mysig braskamin i trevligt allrum. Välutrustat kök med diskmaskin och gasspis. Stort badrum med dusch och bubbelbadkar för två i anslutning till två av sovrummen.
Read more and book here!

 Edane/Brunskog


Trevlig stuga i naturskönt område ca 5 km öster om Brunskog. Där arrangeras bl a hembygdsveckan ”Gammelvala” varje sommar.

Riksväg 61 måste passeras till badställe i sjön Värmeln. Varmvattendusch ute.
Infravärme och öppen spis på veranda. Kombinerat allrum/sovrum. Barnsäng och barnstol finns. Skogsområde mellan huset och riksväg 61, men trafiken kan höras.
Trevlig stuga i naturskönt område. Barnvänligt. Väg måste passeras till badställe. Varmvattendusch ute.
Infravärme på veranda.

  


Read more and book here!

 Brunskog


Mysig stuga belägen vid vägen upp till sjön Mangen, en härlig bad och fiskesjö. Skog och mark omkring semesterbostaden är rik på bär, svamp och älg.

Huset har ett äldre lantligt kök och väl tilltaget allrum samt stor trädgård för lek och spel. På andra våningen finns två sovrum och en hall med extrasäng.
Nära till Brunskog och Gammelvala vid sjön Värmeln med hantverksmässa, folkfest, dans och välbesökt marknad. Mysig stuga belägen vid vägen upp till sjön Mangen, en härlig bad och fiskesjö.Read more and book here!

 Sunne


En härlig semesterlägenhet med öppen planlösning belägen vid Selma Lagerlöfs hem utanför Sunne i Värmland. Detta är en miljö färgad av historiens vingslag.

Nära till skog och mark för mysiga promenader och utflykter. En härlig semesterlägenhet med öppen planlösning belägen vid Selma Lagerlöfs hem, i en miljö färgad av historiens vingslag.
Nära till skog och mark för mysiga promenader och utflykter.

 


Read more and book here!

 Sunne


Bo centralt i detta moderna semesterhus. Båt ingår och den finns i en sjö 23 km från bostaden.

Se välkända sevärdheter som Selma Lagerlöfs Mårbacka, Rottneros park och Tossebergsklätten. Här finns cykelleder, golfbana mm.
Bo mitt i centrala Sunne i en detta moderna semesterhus. Villan renoverades 2017. Se välkända sevärdheter som Selma Lagerlöfs Mårbacka, Rottneros park och Tossebergsklätten.

 


Read more and book here!

 Brunskog


Stuga med fin utsikt över Tovdalsviken i vackra sjön Värmeln. Här finns möjlighet att fiska gädda, abborre, öring och gös.

Ni kan hyra roddbåt direkt via ägaren. Fiskekort kan köpas på nätet eller i den lokala affären.
Vissa tider är det fiskeförbud på gös och öring. Järnvägen passerar 50 m bakom huset. Trakten är rikt på bär, svamp, fåglar och djur. Ca.
3 km från stugan finns en kanotuthyrning.

  


Read more and book here!Fishing areas nearby Brunskog

Värmeln
Södra Värmeln, Rommen
Aplungen, Gråsjön mfl
Magern, Överudsjön
Flagorna, Sandsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se