Askaremåla-Älmtasjöns FVOF

 Karlshamn/Svängsta


Mysig stuga med altan under tak på insynsskyddad tomt. 2 av bäddarna finns i ett annex som delvis är isolerat.

Bad och fiske finns i närliggande sjön Grävlingagölen. För dig som vill fiska finns det flera sjöar i området, t ex Älmtasjön, Halasjön, Mieån, Mörrumsån, Mien eller Galtsjön.
Vid Galtsjön finns det bra bad med sandstrand, brygga och trampolin. Vill du fiska eller bada i havet är det nära till Blekinge Skärgård med allt som finns att uppleva där.
Read more and book here!

 Asarum


Fräsch stuga beläget på strandtomt med utsikt över Skärsjön. Fri tillgång till roddbåt.

Bad från brygga. Stugan är högt belägen med delvis sluttande naturtomt ner till sjön.
Vid sjön finns brygga, båt och grillplats. Fräsch stuga på strandtomt med utsikt över Skärsjön i Blekinge. Fri tillgång till roddbåt.
Bad från brygga. Stugan är högt belägen med delvis sluttande naturtomt ner till sjön. Vid sjön finns brygga, båt och grillplats.

 


Read more and book here!

 Asarum


Semesterhus med högt och fint sjöläge intill Björkesjön. Boendet består av storstuga med ett sovrum, allrum, badrum och kök.

Dessutom finns en lada som byggts om till lägenhet med två sovrum, kök, allrum, badrum. Härligt stora gräsytor i trädgården för lek och spel.
Ägorna fortsätter 100 m ner till sjön, där ni finner två bryggor med tillhörande roddbåt. Badar gör man från bryggan. Till havet i Karlshamn är det 10 km.

 


Read more and book here!

 Asarum


Fräscht semesterhus på strandtomt med utsikt över Skärsjön. Fri tillgång till roddbåt.

Bad från brygga eller strand. I området kan ni spela golf på Karlshamns GK, fiska i Mörrumsån, njuta i den vackra skärgården.
Fräscht semesterhus beläget på strandtomt med utsikt över Skärsjön i Blekinge. Fri tillgång till roddbåt. Bad från brygga eller barnvänlig strand. Parkering vid stugan.
I närheten ligger Långasjönsområdet med en populär sötvattensjö.
Read more and book here!

 Ronneby


Stuga belägen i skogsmiljö på insynsskyddad altan med utsikt över damm. Fiskemöjligheter.

S03089 20 m. Grillplats och ved.
Gemensam kanot. Karlshamn 20 km. Nära fina badplatser med hopptorn och beachvolley. Gemensam lekplats, 50 m.
Hus i skogsmiljö. Insynsskyddad altan med utsikt över damm. Fiskemöjligheter. S03089 20 m.
Grillplats och ved. Gemensam kanot. Karlshamn 20 km.
Read more and book here!

 Karlshamn


Semesterhus på stor, härlig tomt i skogsbrynet som gränsar till Småland. Här gör du enkelt dagsutflykter i Blekinge skärgård till Glasriket eller till Eriksbergs Viltreservat.

Vill du fiska finns det många sjöar. Mörrumsån ligger i närheten och i tomtgränsen rinner Mie å.
Bra shopping finns i Karlshamn eller Sölvesborg där du också har ett stort utbud av restauranger och caféer. Vill du ta det lugnt och promenera kan du göra det i skogen, där det finns gott om vilt, te x älg och rådjur.Read more and book here!

 Ronneby


Insynsskyddad stuga i bärrik skog. Uterum.

Kuperad terräng med strövstigar. Fina sjöar i området.
Ett sovrum är genomg. rum. Bra bad. S03089 ca 100 m.
Många naturreservat i området. Gemensam kanot. Insynsskyddad stuga med uterum, belägen i bärrik skog. Kuperad terräng med strövstigar och fina sjöar i området.
Bra badplatser med hopptorn och beachvolley. S03089 ca 100 m. Många naturreservat i området. Gemensam kanot.
Ett sovrum är genomgångsrum.Read more and book here!

 Svängsta/Karlshamn


Trevlig stuga på inhägnad och till viss del gemensam tomt, ca 1500 m till bad och fiske i Bökegöl och ca 8 km till Mörrum med laxfiske. Flertalet bra fiskesjöar i området.

Åk ut till Blekinge skärgård för ett bad. Trevlig stuga med kamin på inhägnad och till viss del gemensam tomt, ca 1500 m till bad och fiske i Bökegöl.
Det finns flertalet sjöar i området, t ex Aborresjön, Kärrsjön, ca 8 km till Mörrum med sitt kända laxfiske.
Read more and book here!

 Svängsta


Renoverat, rymligt sekelskifteshus med vackert läge direkt vid Mörrumsån. Stor parkliknande trädgård ner mot ån.

Bottenvåningen och övervåningen har lika planlösningar och kan användas som delat boende. Det finns kök, dusch och toaletter på varje plan.
Hela huset har behållit sin stil med gamla fönster, spegeldörrar och trägolv. Hög standard på husets utrustning. Nära Karlshamn golfklubb med 36 hål. Fiske i Mörrumsån och Kreativum.Read more and book here!

 Bräkne Hoby


Trevlig stuga med braskamin på mysig och avskild tomt i skogen. I närområdet har du flertalet bad och fiskesjöar, t ex Trehörnan med fint bad, Svartasjön och Tvättgölen med bra fiske.

Fint laxfiske i Mörrum, vill du fiska i havet har du hela Blekinge Skärgård att tillgå, tex närliggande Järnavik erbjuder både bra fiske och bad. Fler fiskemöjligheter har du i Skärsjön eller Galtsjön med ädelfiske.
Read more and book here!Fishing areas nearby Bräkne Hoby

Bräkneån
Kroksjöarna och Lindenborgssjön
Mieån
Mieån Södra
Stora Hensjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se