Skillingmarks FVOF

 Åmotsfors


Ett trivsamt boende med stor terrass i ett lugnt och bra läge. Här finns många fina sjöar för bad, fiske eller paddling och precis utanför dörren finns fina vandringsmöjligheter.

Eda kommun har hela 10 naturreservat, och närhet till ingenmanslandet Morokulien samt ett välkänt glasbruk, Magnor i Norge, där man kan få se glasblåsning för hand. I Charlottenberg finns ett stort köpcentrum med många välkända butikskedjor.
Arvika, 35 km från boendet, är en liten stor trevlig stad.Read more and book here!

 Åmotfors


Lantligt beläget semesterhus som ligger bredvid bondgård med kor. Huset har varligt renoverats till en mycket bekväm och fräsch villa.

Väl tilltaget allrum med braskamin och tv. Stort lantkök med diskmaskin.
Mycket vacker idyll med ca. 20 km från gränsen till Norge. Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Här finns också mycket vilda djur såsom varg, lo, rådjur och älg.
I området kan man, med lite tur få se de ovanliga vita älgarna.
Read more and book here!

 Åmotsfors


Ett trevligt boende med bra läge. Terrassen är stor och utanför finns ett stort grönområde.

I området hittar du många fina sjöar som du kan bada, fiska eller paddla i. Precis utanför dörren finns fina vandringsmöjligheter.
Vintertid bor man här mitt i en skidanläggning som har 12 nedfarter, varav den längsta pisten är 1800 m. För längdskidåkaren erbjuds fina längdskidspår. I Eda kommun finns hela 10 naturreservat och fantastiska badplatser, närhet till Norge och ingenmanslandet Morokulien.Read more and book here!

 Åmotfors


Välkommen till hjärtat av Värmland. Vistegården är ett idylliskt beläget semesterhus, i slutet av en vacker björkallé.

Huset är omgivet av hundra år gamla ekar. Den stora trädgården skuggas av träd som ger svalka i sommarvärmen, men där det även finns soliga ställen och utrymme för lek och vila.
För den som verkligen vill njuta av semestern, lägga dig i hängmattan och lyssna på humlornas surr. Från Vistegården är det kort avstånd till Eda golfklubb som är en 18-hålsbana.
Read more and book here!

 Charlottenberg


Avskilt beläget hus, med panoramautsikt över Nordsjön och lummig, skog i Värmland. Mycket rofyllt område lämpad för promenader och bärplockning.

En kort biltur till Charlottenberg som har ett köpcentrum med alla förnödenheter. 10 min biltur till Valfjället.
Stor härlig vildmarksstuga med öppen planlösning och plats för 2 familjer.
Read more and book here!

 Charlottenberg


Avskilt beläget, med panoramautsikt över Nordsjön och lummig, skog i Värmland. Mycket rofyllt område lämpad för promenader och bärplockning.

En kort biltur tar er till Charlottenberg, som vuxit till ett köpcentrum med alla förnödenheter. Stor härlig vidmarksstuga med öppen planlösning och plats för 2 familjer.
Read more and book here!

 Töcksfors


Mycket trevlig och trivsam stuga, rofyllt belägen nära vildmarken och norska gränsen. Fina strövområden och ett rikt djurliv.

1,5 km till Dalslands kanal. Sovrum 3 är litet.
Read more and book here!

 Arvika


Mycket vackert beläget semesterhus med panoramautsikt över Nysockensjön. Stor, överbygd terrass.

Båt och kanot ingår för spännde bad- och fiskeutflykter. Stugan har en öppen planlösning med högt till tak.
Välutrustat kök och ett härligt vardagsrum i linje. Härifrån har man en fantastisk utsikt över natur och vatten. Mycket fräscht, kaklat badrum med dusch. På plan två finns sovutrymmet som har öppen planlösning med vikväggar.
Egen trädgård i nära anslutning till stranden.
Read more and book here!

 Sulvik/Arvika


Semesterhus beläget nära Älgå, 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m.

Nära landsväg, men omgiven av träd och buskage som skymmer vägen. Nära till Älgå spiksmedja och Älgå Hembygdsgård.
Lenungshammar – informationscentralen i Glaskogens naturreservat - ca 30 km. Semesterhus beläget 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m. Nära landsväg.

  


Read more and book here!

 Årjäng


Avskilt belägen mysig stuga med skog och mark runt knuten, rik på bär, svamp och älg. Stor överbyggd terrass.

Varligt renoverad semesterbostad, moderniserad med funktionellt kök. För att nå badrummet får man gå runt knuten eftersom ingången är från utsidan av stugan och toaletten är en sk separett.
Endast 300m till Rinnen med mycket rent vatten, här finns en trevlig badplats och fina paddlingsleder, sjön är rik på fisk såsom abborre och gädda. 2 km från stugan finns en glaskonstnär.Read more and book here!Fishing areas nearby Årjäng

Rinnen, Hålevattnet, Mossjön m fl vatten
Övre Gla/Buvattnet, Grännsjön mfl
Ränken, Buvattna mfl
Örsjöarna, Vasstjärnet och Svarttjärnet
Västra Silen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se