Aspen-Säveåns FVOF

 Jonsered/Partille


Detta är huset för den som vill bo lite speciellt. För att komma till huset måste man ta båten över sjön och lägga till vid den egna bryggan.

Nere vid sjön finns en egen liten badplats o 500 m längre bort även en kommunal. Huset är en perfekt utgångspunkt för utflykter till t ex Göteborg.
Ett besök på Liseberg uppskattas av gammal som ung. Fiske i sjön eller ädelfiske i närheten. Här har alla möjlighet att uppleva en avkopplande semester. Göteborg 15 km.
Miljötoalett inomhus.
Read more and book here!

 Lerum/Göteborg


I vägens ände finns denna trevliga semesterlägenhet på andra våningen. Belägen i mycket vacker omgivning.

Promenadavstånd till bad och fiskesjö med det renaste vatten. Väl tilltaget allrum i linje med välutrustat kök.
Två separata sovrum. Fräscht badrum. I markplan finner ni terrassen med grillplats. Nära till skog och mark för avkopplande promenader och utflykter efter bär och svamp.
Fem minuter till Lerum med ett stort utbud av affärer för shopping.
Read more and book here!

 Jonsered/Göteborg


Stor och rymlig semesterhus i etablerat villaområde ett stenkast från E20 och Säveån. Från villan är det inte långt till underbara promenadstigar i ett friluftsområde där också Bohusleden ligger.

Här finns även Kåsjön för spännande bad och fiskeutflykter samt vid Aspen finns också en badplats. I Bokedalen finns en fantastisk bokskog med mountainbike- och naturstigar.Read more and book here!

 Jonsered/Göteborg


Ett härligt semesterhus för barnfamiljen med stor härlig trädgård för lek och spel, här finns både lekstuga och sandlåda. Nära till strövområden med oändliga promenadstigar för ett rikt friluftsliv.

Inte så långt till Kåsjön för bad och fiskeutflykter. Eller varför inte prova fiskelyckan i Säveån, den är mycket känd för sitt fina laxfiske.
Ca 10 minuter till Göteborg, här finns allt ni kan önska er i form av nöjen, kultur och shopping.Read more and book here!

 Landvetter


Stuga med spännande planlösning och en härlig överbyggd terrass med panoramautsikt över sjön. Vägen fram till stugan slingrar sig genom skogen och förbi golfbanan och hästgårdarna.

Väl framme öppnar sig naturen och ni har endast 25 m till Sandsjön där bastun ligger med egen brygga för ett svalkande dopp. Här ligger även båten för spännande bad- och fiskeutflykter.

 


Read more and book here!

 Landvetter


Hus på en hästgård i utkanten av Landvetter. Skog och natur inpå knuten.

Överbyggd, inglasad terrass och en härlig trädgård för lek och spel. Området är rikt på bär och svamp.Read more and book here!

 Lerum


Enkel stuga med separat bad, belägen i skogsbrynet. Nära till vacker natur med svamp, bär och fina fiskesjöar.

Endast 20 minuter till Göteborg.Read more and book here!

 Sävedalen/Göteborg


Högt beläget semesterhus i etablerat och lugnt villaområde. Villan har en väl tilltagen terrass med jacuzzi för sex personer.

Stort välutrustat kök i linje med väl tilltaget allrum med öppen spis. På första plan finns också fyra sovrum, ett badrum och gästtoalett.
Semesterbostaden är väl lämpad för två familjer. Nära till Skatås friluftsområde med oändliga promenadstigar i en avkopplande miljö, här finns också Delsjön för spännande bad, fiskeutflykter och att cykla mountainbike.Read more and book here!

 Härryda


Idylliskt och avskilt belägen stuga. Varligt renoverad och man har varit noga med att behålla den gamla charmen och husets karaktär med lantkök och kammare.

Idylliskt och avskilt belägen stuga. Varligt renoverad och man har varit noga med att behålla den gamla charmen och husets karaktär med lantkök och kammare.

 


Read more and book here!

 Floda


Enkel stuga med promenadavstånd ner till Lensjön där båten ligger för spännade bad- och fiskeutflykter. Skog och mark kring stugan är rik på bär och svamp. 


Read more and book here!Fishing areas nearby Floda

Tvärsjön
Uspen, Lensjön
Västra Nedsjön
Mjörn
Östra Nedsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

457463
Issued permits
57076
Catch reports
662
Fishing areas