Hökensås Sportfiske AB

 Tived


Mycket fint beläget på en udde i sjön Kråkvattnet ligger detta semesterhus. Inbyggd altan med sjöutsikt.

Dusch i separat byggnad. Fritt sportfiske i 2 sjöar.
Här bor ni i kuperade skogs- och bergstrakter och har nära till Tivedens Nationalpark med urskog. Naturen är väldigt varierande med vild och vacker natur. Det kuperade landskapet bjuder på små vackra skogssjöar, djupa sprickor, fina utsiktsplatser, jättelika flyttblock och vidsträckta badstränder.

 


Read more and book here!

 Tiveden/Laxå


Vackert belägen stuga med utsikt ner mot sjön Unden, en vacker sjö rik på fisk och många fina badplatser med sandstrand. I sjön finns röding, öring, sik (3 olika varianter), gädda, abborre, lake samt vitfisk.

Nära till Tivedens Nationalpark med oändliga orörda skogar som gjorts lättillgängliga tack vare Bergslagsleden som går rakt igenom. Här kan ni vandra, cykla och paddla kanot i den vackra naturen.Read more and book here!

 Stora Ykullen/Tived


En avskilt belägen stuga i Tived med skogen alldeles inpå knuten! Här kan du njuta av lugnet och stillheten under semestern. Skogen erbjuder fantastiska möjligheter till vandring, men även svamp- och bärplockning.

En kort biltur bort hittar du både bad och utmärka fiskemöjligheter. Passa även på att ta en tur till Tivedsbadet som ligger vid sjön Unden.
Här kan du njuta av den kilometerlånga sandstranden och det klara vattnet.
Read more and book here!

 Undenäs/Lindbergslid


Välskött fritidshus i utkanten av Tiveden. Goda bär- och svampmarker.

Viltrikt område med djupa skogar.

 


Read more and book here!

 Bredebolet/Töreboda


Härligt semesterhus i lugn och sjön miljö med utsikt över sjön Sänningen och endast 10 m till bad och fiske. Till badplats är det 800 m.

Nära till skog med bär och svamp och markerade vandrings- och cykelleder. Göta Kanal 20 km.
Tivedens nationalpark 30 km. Centraldammsugare finns. Köpcentra och aktiviteter, t ex äventyrsbad inom ca 1 timmas bilresa. Roddbåt ingår.
Motorbåt kan hyras. Trådlöst internet (med hög hastighet) via fiber.

 


Read more and book here!

 Älgarås


Avskilt belägen stuga på egen strandtomt med ett mysigt annex med övernattningsmöjlighet alldeles vid sjön Velen. Båt och kanot ingår.

Området är rikt på bär och svamp. Nära till Tivedens Nationalpark med utmärkta vandringsleder samt flera sjöar.
Avskilt belägen stuga på egen strandtomt med ett mysigt annex med övernattningsmöjlighet alldeles vid sjön Velen i Västergötland. Båt och kanot ingår.
Read more and book here!

 Älgarås


Avskilt belägen semesterbostad, i skogsbrynet vid den lilla byvägen som vackert slingrar sig förbi. Här finns god tillgång på bär och svamp.

Runt knuten ser man ofta älg. Nära till sjön Unden, känd för sina fina fiskemöjligheter.
Stugan har en härlig överbyggd terrass och på den väl tilltagna tomten finns en mysig grillplats. Här finns två trevliga sovrum och bäddsoffa i allrummet, där finns också en braskamin. Välutrustat kök med diskmaskin.Read more and book here!

 Älgarås


Avskilt belägen stuga, vacker inbäddad i skogsbrynet. Mycket fräsch semesterbostad för en eller två familjer.

Ombonat sovrum med dubbelsäng, stort allrum med bädsoffa för två, somna till värmen och ljudet från braskaminen. Uppför brant trappa till allrum med bäddsoffa för två.
Annex med två enkelbäddar. Stor terrass med grill. Väl tilltagen gräsmatta för lek och spel. Skog och mark kring stugan är rik på bär, svamp och älg.
Ni har 5 km till sjön Unden för bad och fiskeutflykter.Read more and book here!

 Motala


Välkomna till ett semesterhus i Västanvik ca 20 km från Motala vid Vätterns nordöstra strand. Huset ligger precis intill skogen.

Här finns bad, fiske och friluftsliv. Ni kan bada från klipporna eller vid en fin badplats.
Båt med motor går att hyra. Ta en åktur ut i Vättern och Nätholmen som ligger bara en bit från huset och upplev vacker natur och lugnet.Huset passar den stora familjen eller två familjer.
Read more and book here!

 Gårdsjö


Lantligt och fridfullt beläget vid skogsbäcken. Tillgång till en härlig vildmarkspool och bastu (mot betalning).

Här är ni också välkommen att ta med er egen häst och ni har tillgång till betesmarker och en underbar ridled som slingrar sig vackert genom landskapet. Husägaren bedriver fåravel med gårdsförsäljning och är mycket mån om att ni trivs på gården.
Nära till Hova med medeltidsmarknad. Lantligt och fridfullt beläget vid skogsbäcken.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Gårdsjö

Gårdsjön, Narven och Långtjärn
Unden
Edsån
Viken
Hökensås
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458600
Issued permits
57200
Catch reports
662
Fishing areas