Boanäs SFF

 Vegby/Ulricehamn


På en udde i sjön Åsunden med absolut bästa läge ligger denna välbyggda villa med panoramautsikt över vattnet. Mycket rymlig och väldisponerad semesterbostad för 12 personer.

5 sovrum och 2 allrum med hänförande utsikt över sjön. Mysig bastu och 3 badrum.
Väl tilltaget, välutrustat kök. Stor strandtomt för lek och spel. Egen badstrand, båt ingår för spännande bad och fiskeutflykter, här finns ett stort antal fiskarter såsom Abborre, Björkna, Braxen och Gers.
Read more and book here!

 Länghem


Semesterhus i trivsamt och lugnt stugområde i natursköna Länghem, en tätort i Tranemo kommun. Endast 30 km till Borås med shopping, nöjen och djurpark I området finns vackra promenad- och bilvägar i parkmiljö.

Nära till Torpa Stenhus, en borg från medeltiden som är ett måste på besökslistan. Huset har hög mysfaktor med en spa-anläggning, bestående av bubbelkar, dusch och bastu.
Ett funktionellt kök och trivsamt allrum.Read more and book here!

 Vegby


Välkomna till en hemtrevlig och mycket smakfullt renoverad semesterstuga med vackra tapeter och golv i tidsenlig anda. Kliv in genom ytterdörren och känn den varma och hemtrevliga atmosfären.

Rakt fram ser man då det härligt stora köket med utrymme för all slags matlagning. Den gamla vedspisen är kvar som kuriosa även om man inte kan elda i den.
Read more and book here!

 Dalsjöfors


Med en magnifik utsikt över Dalsjön finner ni detta semesterhus, utan grannar, med stort bubbelbadkar/spabad och en saltvattenspool som går att använda maj-september. Båda är högt placerade med en enorm utsikt över sjön.

Sol hela dagen och fantastisk kvällssol. Den lilla trappan tar er ner till sjön med den egna bryggan, där roddbåten ligger på plats april-november.
Stort altandäck för soliga lata dagar. Detta hus är helt klart något utöver det vanliga.

 


Read more and book here!

 Gällstad


Trevlig, gemytlig villa endast 5 min från Rånnavägssjön som kan skymtas mellan träden. Stort, härligt allrum med högt i tak och en mysig kamin. 


Read more and book here!

 Gällstad


Välkommen till detta hus som ligger på sjöstranden med bad och fiske alldeles vid huset. Från husets matplats och vardagsrum har man underbar utsikt över sjön.

I ett av sovrummen finns en bekväm dubbelsäng, i ett annat en bekväm våningssäng. 2 sovplatser finns i annexet.
Till Ulricehamn som är en idyllisk ort att flanera i, speciellt på sommaren, är det endast 15 km. Flera sevärdheter och en kulturbygd med Sveriges fornminnes tätaste område inpå knutarna.

 


Read more and book here!

 Gällstad


Välkomna till detta renoverade semesterhus som ligger på sjöstranden med bad och fiske alldeles vid huset. Från husets matplats och vardagsrum har man underbar utsikt över sjön Rånnavägssjön.

I ett av sovrummen finns en bekväm dubbelsäng, i ett annat en bekväm våningssäng. Till Ulricehamn är det endast 15 km; slalombacke på vintern och en idyllisk ort att flanera i på sommaren.
Flera sevärdheter och en kulturbygd med Sveriges fornminnes tätaste område inpå knutarna.

 


Read more and book here!

 Ulricehamn/Marbäck


Mysig stuga som är lantligt belägen. Endast 5 km till Rånnavägssjön och 14 km till Åsunden som båda är fina bad- och fiskesjöar.

Här finns det renaste vatten och rikligt med fisk, t ex gädda, abborre och gös. Semesterbostaden har en mysig braskamin och en extrasäng i allrummet.
På plan två finns en skön dubbelsäng samt två enkelsängar. Härligt lantligt kök. Skog och mark är rik på bär och svamp. På sommaren kan ni handla närproducerade produkter hos husägaren som bor på granntomten.Read more and book here!

 Dalstorp


Högt beläget semesterhus på fd lantgård med utsikt över damm med ädelfisk. 20 kvm altan under tak.

Fiske efter överenskommelse med ägaren. Bastu går att hyra och delas med S07097.
Sovrum 1 är genomgångsrum utan dörr. Högt beläget semesterhus på fd lantgård med utsikt över damm med ädelfisk. Altan under tak, 20kvm med utemöbel. Sovrum 1 är genomgångsrum och saknar dörr.
Bastu med dusch/WC går att hyra och delas med S07097 som ligger i närheten. Fiske efter överenskommelse med husägaren.

  


Read more and book here!

 Dalstorp


Påkostad villavagn med gott om plats. Utsikt över ädelfiskedamm - fiske enligt överenskommelse med värden.

Ligger i vacker natur där ni kan njuta av stillheten. Bastu i separat byggnad går att hyra och delas med S07018.
Mycket påkostad villavagn med gott om plats. Endast ett par hus i närheten. Utsikt över en ädelfiskedamm. Fiske enligt överenskommelse med värden.
Gemensam bastu med dusch/WC går att hyra och ligger i en separat byggnad, delas med S07018 som ligger i närheten.
Read more and book here!Fishing areas nearby Dalstorp

Dalstorpasjön
Nygårdssjön, Jälmån, Åsasjön
Grytteredssjön
Lagmanshagasjön m fl sjöar
Södra Sämsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

457462
Issued permits
57076
Catch reports
662
Fishing areas