Boasjö FVOF

 Aboda Klint/Högsby


Semesterhus, högt beläget med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint. Bra fiske.

Ni har tillgång till en båt nere vid sjön. Under vintertid erbjuds längdåkning och slalom.
Närhet till havet vid Oskarhamn. Närmaste affär ligger i Högsby. Öland och Vimmerby ligger inte långt borta. Högt beläget fritidshus med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint.
Fint fiske och närhet till havet vid Oskarshamn.

 


Read more and book here!

 Allgunnen


Här bor ni i en stuga mitt i natursköna Aboda Klints naturreservat med kuperad natur och vandringsleder. Ett stenkast från huset hittar ni en alpin skidbacke med två nerfarter och liftar samt toppstuga med restaurang.

Här bor ni i en stuga mitt i natursköna Aboda Klints naturreservat med kuperad natur och vandringsleder. Ett stenkast från huset hittar ni en alpin skidbacke med två nerfarter och liftar samt toppstuga med restaurang.Read more and book here!

 Grönskåra


Här bor ni i ett stort och generöst semesterhus med stor trädgård som vetter ner mot ån där man kan ta morgondoppet. Från tomten finns också ett vadställe över till den större anlagda badstranden.

På tomten hittar ni också den vedeldade bastun med intilliggande bad för svalka varma sommardagar eller efter ett varmt bastubad. Grönskåra är ett litet samhälle med egen affär och fantastiska omgivningar med skog och mark.
Här kan ni vandra och när det är säsong plocka bär och svamp.Read more and book here!

 Fröseke


Högt beläget semesterhus med en underbar altan och utsikt över Uvasjön. Sjöutsikt från samtliga rum.

Två av bäddarna i annex. Egen brygga och bra fiske i sjön.
Badplats med lekredskap 600m. Granne med S05623-24. Högt beläget semesterhus strax utanför Fröseke, mitt i Smålands fina natur. Underbar altan med utsikt över Uvasjön.
Sjöutsikt från samtliga rum. Två av bäddarna i annex. Badplats med lekredskap 600m. På tomten vid sjökanten finns en fast grillplats samt egen brygga.
Read more and book here!

 Fröseke


Semesterhus med högt läge och underbar utsikt över Uvasjön. Beläget strax utanför Fröseke i Smålands fina natur.

Altan under tak mot sjön.Egen brygga och en grillplats nere vid sjön.
Bra fiske efter gädda och gös. Om ni vill hyra extra båt måste denna förbeställas via husägaren. Fin barnvänlig badstrand ca 600m från huset. Här bor ni mitt i Glasriket och kan besöka de drygt 10 olika glasbruken och några studioglashyttor.
När ni ändå är i Kosta kan ni besöka Grönåsens älgpark (35 km).

 


Read more and book here!

 Fröseke


Semesterhus med högt läge och underbar utsikt över Uvasjön, strax utanför Fröseke i Smålands fina natur. Fin barnvänlig badstrand ca 600m från huset.

Egen brygga och grillplats nere vid sjön. Bra fiske efter gädda och gös.
Extra båt kan hyras via husägaren, men måste förbeställas. I utkanten av Fröseke kan man gå på en vandringsled genom naturreservat Hinkaryds urskog. Här bor ni mitt i Glasriket. Här kan ni åka runt och beundra de vackra glasen som skapas i de många glashyttorna.

 


Read more and book here!

 Fröseke


Här bor ni i en stuga på en egen ö fast mitt i samhället. Boendet ligger mitt i småländska Glasriket med glasbruk och hyttor i omgivningarna.

Fiske och bad bara 10m från huset samt större badplats 200m bort. I närheten av S35067 och S35068.
Här bor ni på en egen ö fast mitt i samhället i en stuga. Boendet ligger mitt i småländska Glasriket med glasbruk och hyttor i omgivningarna. Fiske och bad bara 10m från huset samt större badplats 200m bort i Uvasjön.
Read more and book here!

 Brotorp Högsby


I detta semesterhus bor ni med skogen in på knuten. Här finns både bastu samt badtunna som ni delar med S35085, som också ligger på tomten.

På gångavstånd ligger sjön där båten ligger. Vid intresse kan ni också köpa jakt.
I detta semesterhus bor ni med skogen in på knuten. Två familjer kan bo nära varandra eftersom S35085 ligger på samma tomt. Här finns både bastu samt badtunna som ni delar. Er toalett ligger i hus S35086, men med separat ingång vid bastun.
På gångavstånd ligger sjön.

  


Read more and book here!

 Brotorp Högsby


Här bor ni rymligt i ett vackert semesterhus ute på landet. Här kan två familjer bo nära varandra eftersom S35086 ligger på samma tomt.

Ni delar bastu samt badtunna. Vid bastun ligger S35086s toalett, men med separat ingång.
Det är gångavstånd till sjön. Nere vid bryggan ligger också den båt som ingår i hyran. Här finns också möjlighet att köpa till jakt på rådjur samt vildsvin och markägaren sätter ut både fasan och änder regelbundet.

 


Read more and book here!

 Ideboås


Stort och rymligt semesterhus med enskilt läge och stor trädgård som vetter ner mot sjön som ligger 100m från huset. Här ligger också båten som ingår i hyran.

Härifrån har man lika långt till Kalmar som till Växjö om man vill shoppa. Stort och rymligt semesterhus med enskilt läge och stor trädgård som vetter ner mot sjön som ligger 100m från huset.
Här ligger också båten som ingår i hyran. Härifrån har man lika långt till Kalmar som till Växjö om man vill shoppa eller se på olika sevärdheter.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Ideboås

Feresjön, Kiasjön mfl.
Badebodaån, Boasjön, Öasjön, Kvarnsjön m.fl. sjöar
Uvasjön
Sandsjön (Uppvidinge)
Boasjö
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

455871
Issued permits
56883
Catch reports
662
Fishing areas