Bolmens FVOF

 Lida/Bolmsö


Med en härlig utsikt över sjön Bolmen finner ni detta nybyggda semesterhus beläget på ön Bolmsö i Småland. Stor härlig altan delvis överbyggd, med bekväma sittmöbler samt en altan en trappa upp.

Med ett stenkast ner till vattnet som erbjuder en barnvänlig sandstrand med grillplats, samt fiskrensplats vid sjön. Bolmen, Sveriges 10:e största sjö erbjuder både bra fiske och många fina sandstränder.
Här finns det även 365 öar att upptäcka. Huset är modernt inrett med nya möbler och bekväma sängar.
Read more and book here!

 Bolmsö


En stor härlig altan med ett flertal sköna sittmöbler finner ni i detta fräscha semesterhus inrett med tak upp i spets. En öppen spis finns för mysfaktorn.

Tre fina sovrum med bra resårsängar. Huset ligger endast 300 m från sjön Bolmen i Småland med en fin sandstrand och en lekplats för barnen.
Egen båtplats där ni hittar er båt. Annex helt inrett i trä, med två bäddar kan med fördel hyras till under sommarmånaderna.

 


Read more and book here!

 Bolmsö


Välutrustat semesterhus med lugnt och naturskönt läge ca 150 m från sjön Bolmen. Egen båt och grillplats med sjöbod nere vid sjökanten.

Huset har en stor tomt med vackra omgivningar mitt i naturen. Det ligger privat och är barnvänligt.
I boden nere vid sjön har man möjlighet att låsa in sina fiskeredskap. Bolmen är Sveriges 10:e största sjö och känd för bra fiske efter gös och gädda. 1,5 km till ridskola i Östergård på Bolmsö. Cyklar finns att låna.

 


Read more and book here!

 Lida/Bolmsö


Med en vidunderlig utsikt över sjön Bolmen finner ni detta nybyggda semesterhus beläget på ön Bolmsö i Småland. Stor härlig altan med bekväma sittmöbler och endast ett stenkast ner till vattnet som erbjuder en barnvänlig sandstrand och med grillplats vid sjön.

Bolmen, Sveriges 10:e största sjö erbjuder både bra fiske och många fina sandstränder. Här finns det även 365 öar att upptäcka.
Huset är modernt inrett med nya möbler och bekväma sängar.

 


Read more and book here!

 Bolmsö


Modernt semesterhus beläget på Bolmsö med närhet till sjön Bolmen. Huset är i två plan med ljus och fräsch inredning.

Brant trappa till andra våningen. Fin barnvänlig badplats med sandstrand och brygga ca.
200m från huset. Granne med S25047. Modernt semesterhus på Bolmsö med närhet till sjön Bolmen i Småland. Ägaren berättar att huset är i mycket gott skick och välutrustat och ligger i en lantlig miljö på den egna ården.

 


Read more and book here!

 Bolmsö


Fint semesterhus på Bolmsö med närhet till sjön Bolmen i Småland. Ägaren berättar att huset är i mycket gott skick och välutrustat samt ligger i en lantlig miljö på den egna gården.

Bolmsö är en fantastisk ö i sjön Bolmen med mycket historia och anor ända tillbaks till vikingatiden. Här finns 365 öar att besöka och ett flertal sandstränder runt sjön.
Området erbjuder både ett rikt sjöliv och en avkopplande lantlig omgivning med skog och mark. Huset innehåller två sovrum.

 


Read more and book here!

 Järnäs


Med en sagolik utsikt över sjön Bolmen hittar ni detta semesterhus högt beläget i Järanäs i Småland. Den 8000kvm stora tomten hålls i ordning och här finns gott om plats för lek och spel.

Endast en granne. Vid den egna bryggan ligger båten som ni kan använda under er vistelse i stugan.
Fiskekort kan köpas av husägaren. Precis nedanför huset har ni en enskild härlig sandstrand. Nytt kök 2016, kaklat badrum och ljusa fräscha sovrum. Värden utnyttjar källaren för sin gräsklippare och motorcykel.

 


Read more and book here!

 Hölminge/Bolmen


Trevligt fritidshus med smakfull inredning och beläget på Klens udde med egen sjötomt vid sjön Bolmen. Lugnt privat läge med fantastisk sjöutsikt.

Till huset hör en egen brygga och där ligger båten. Det finns även ett fint uterum för kyliga höstkvällar.
Huset ligger i ett stugområde men det känns ändå privat eftersom tomten ligger längst ut på udden. Bolmen är Sveriges 10:e största sjö och känd för bra fiske efter gös och gädda.

 


Read more and book here!

 Ljungby


Med endast 30m till den fina sandstranden ligger detta semesterhus med en vidunderlig utsikt över sjön Bolmen. Rummen är ljusa och fräscha.

Sjöutsikt från både allrum, sovrum och matplats. Njut av den fina solnedgången över sjön - sittande på den inglasade altanen.
Här finns också ett fristående annex med en trappa upp till altan med sjöutsikt och till entrén. I annexet finns två enkelsängar, litet badrum samt kylskåp och vattenkokare.

 


Read more and book here!

 Hölminge


Välkommen till detta designade semesterhus som ligger vid sjön Bolmen i Småland. Här har arkitekten tänkt till - man har rest takhöjden, lekt med fönsterdesignen och byggt huset med mycket fria ytor.

Hela huset har en ljus färgsättning tillsammans med mörka nästan svarta detaljer. Kaminen förhöjer njutningen under de kallare dagarna.
Altandäcket går runt hela huset - så att man kan följa solens gång hela dagen. Sjön Bolmen skymtar man mellan träden och där ligger roddbåten.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Hölminge

Bolmen
Kösen
Ljungsjön
Lagan-Skålåns FVO
Bolmåns FVOF
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

457600
Issued permits
57000
Catch reports
662
Fishing areas