Borken Såkens FVO

 Åtvidaberg


Välkomna till detta blåa semesterhus nära sjön Önn i Åtvidabergs kommun. Från huset syns även Stor sjön.

Här kan två familjer eller släkten njuta av den fina utsikten från huset. Bara 200 m ner till bad och fiske.
Även husdjur är välkomna att bo i detta fina semesterhus. I priset ingår lån av sänglinne, handukar och även slutstädning när ni åker hem. Allt för en smidig semestervistelse. Ca 200 m från huset finns en liten mataffär.
Read more and book here!

 Söderköping


Ett charmigt semesterhus som är en ombyggd bondgård från 1800-talet, vedeldat spis i köket och öppen spis i vardagsrummet. Lågt i tak på vissa ställen.

Boendet passar er som vill ha lugn och ro och inte behöver någon TV. Välkomna till ett charmigt semesterhus i närheten av Söderköping.
Huset är en ombyggd bondgård från 1800-talet, men renoverat och ombyggt 2016. Ett mysigt hus med vedeldat spis i köket och öppen spis i vardagsrummet. Lågt i tak på vissa ställen.
Read more and book here!

 Gårdeby/Söderköping


Här bor ni i ett rymligt semesterhus med bra ytor att umgås på. 16 km till pittoreska Söderköping med butiker, restaurangen, gammal bebyggelse och mycket historia.

Vandra längst Göta kanal och upplev slussarna. Här bor ni i ett rymligt semesterhus med bra ytor att umgås på.
Endast 16 km in till pittoreska Söderköping med ett bra utbud av butiker och restaurangen. Vandra längst Göta kanal och upplev slussarna. Söderköping är en liten vacker stad med gammal bebyggelse och mycket historia.
Read more and book here!

 Söderköping


Nybyggt hus med ljus och fräsch interiör. Beläget vid skogskanten utanför sommaridyllen Söderköping med Göra Kanal.

Här har ni ett utmärkt utgångsläge för utflykter till Kolmårdens djurpark, St: Annas skärgård mm. Nybyggt hus med ljus och fräsch interiör.
Beläget vid skogskanten utanför sommaridyllen Söderköping med Göta Kanal. Lämpligt för två familjer med stora lekytor för barn. Här har ni ett utmärkt utgångsläge för utflykter till Kolmårdens djurpark, S;:t Annas skärgård mm.Read more and book here!

 Bestorp/Brokind


Semesterhus med hög standard samt en vacker insynsskyddad trädgård och endast 300m från sjön. Inglasat uterum gör att man kan sitta ute även om det är dåligt väder.

I området finns många sevärdheter för hela familjen. Detta härliga semesterhus är beläget i Brokind som ligger ca 20 km från Linköping.
Semesterhuset har en vacker trädgård och ligger endast 300 meter från sjön. Huset har ett stort kök där hela familjen kan avnjuta goda middagar.

 


Read more and book here!

 Skedshult


Vackert belägen stuga precis vid en å. Här finns också en egen brygga och badtunna placerad med utsikt över ån.

Huset har mycket charm och är smakfullt inrett. Stor altan och underbart uterum.
Välkommen till denna charmfulla stuga i Skedshult med tillgång till badtunna. Stugan är vackert belägen precis invid en å, cirka 16 kilometer från Valdemarsvik i Småland. Stugan är inredd med gammeldags charm och stoltserar med både en altan och ett underbart uterum.
Read more and book here!

 Sankt Anna


Rymligt, väl underhållet hus beläget på en levande lantgård. Utsikt över öppen mark och havsviken Gropviken.

Ca 25 km till medeltidsstaden Söderköping.

 


Read more and book here!

 Fullmestad Rusthåll


Rymligt hus som är vackert beläget på en gård. Huset har stora utrymmen att umgås på och en stor överbyggd veranda med underbar utsikt över fält och skogar.

Rymligt semesterhus som är vackert beläget på en gård i drift. Huset har stora utrymmen att umgås på och en stor överbyggd veranda med underbar utsikt över fält och skogar.
Området erbjuder bra fiskemöjligheter med fyra sjöar inom en mils radie som ingår i samma fiskekort.
Read more and book here!

 Gusum


Mysigt semesterhus i närheten av Sankt Anna. Här kan den stora familjen eller två familjer bo.

Ägaren bor i närheten och där kan ni köpa färska ägg från hönsen som finns på gården. Havsbad på 10 minuters gångavstånd.
Välkomna till ett mysigt semesterhus i närheten av Sankt Anna. Här kan den stora familjen eller två familjer bo. Ett Atterfallshus med sovloft och en liten stuga bredvid, så 8 personer kan bo här under sin semester.Read more and book here!

 Kimstad


Moderniserat hus beläget m närhet till natur och fin omgivning. Linköping/Norrköping 25 km.

Kolmårdens djurpark 40 km.
Read more and book here!Fishing areas nearby Kimstad

Glan
Svinstadsjön
Tedensjöarna, Gersken och Losjön
Asplången
Roxen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458600
Issued permits
57200
Catch reports
662
Fishing areas