Boskvarna - Lillesjöns FVOF

 Ramkvilla


Trevlig stuga möblerad i äldre stil. Härligt inglasat uterum där ni kan sitta svala sommarkvällar.

WC, dusch samt diskmöjlighet i annex. Stugan ligger bara 10 km från Ramkvilla med de vackra sjöarna Örken och Klockesjön.
Här kan ni hyra båt, kanot, kajak och cykel. För golfspelare finns Ramkvilla Golf och även ett äventyrsland. För den som vill vandra passerar Smålandsleden och Sverigeleden Ramkvilla och runt Örken och av den norra delen av Klockesjln finns flera cykel- och vandringsleder.Read more and book here!

 Åseda


Mitt i Glasriket och med åkrar och skogen inpå knuten ligger denna mindre lantgård. Ca 80 km till Vimmerby med bl a Astrid Lindgrens Värld.


Read more and book here!

 Korsberga


Trevlig stuga med bra standard. Stugan ligger lugnt och naturskönt i Lemnhult 11 km från Korsberga och 30 km från Vetlanda.

Ni har en stor tomt för lek och bus. Bär och svampplockning lämpar sig bra i markerna.
Här finns mycket natur och skog. Ni har bara 15 km till Åseda. På Hällinge gård som ligger 2 km från ert hus finns hästar för uthyrning (ej när de har ridläger). Närmaste bad- och fiskemöjlighet är Trollebosjön som ligger 1,5 km från huset.
Read more and book here!

 Harshult/Braås


Hus med generösa ytor och stor trädgård. Här är det inte långt till fiske, bad och underbar natur.

Man kan lätt åka på dagsutflykter till bland annat Astrd Lindgrens värld, Kalmar, Öland, Växj. Trivsamt hus med bra standard.
Det är bara 6 km till Klaveströms golfbana. Hus med trädgård. Nära till fiske, bad och natur. Bra dagsutflykter till Astrd Lindgrens värld, Kalmar, Öland, Växjö.
Read more and book here!

 Nya Näs/Ramkvilla


Ett vackert beläget semesterhus endast ett stenkast från sjön Öcken. Tillgång till båt som ligger i sjön där det finns tillfälle till både bra fiske och bad.

Många sevärdheter i omgivningarna. Huset ligger mitt i det småländska Glasriket.
Nära till glasbruken och ateljerna samt till Astrid Lindgrens värld. Ett vackert beläget hus ett stenkast från sjön Öcken. Tillgång till båt som ligger i sjön där det finns tillfälle till både bra fiske och bad. Många sevärdheter i omgivningarna.
Read more and book here!

 Vetlanda


Mysig stuga i den trevliga byn Bäckaby. Fräscht och trevligt inredd och som ligger 60 m från ägarens hus.

I närheten finns många sjöar att bada och fiska i. 8 km till Ramkvilla och sjön Örken samt tennis- och golfbana.
Mysig stuga i den trevliga byn Bäckaby, 30 km från Vetlanda i Småland. Stugan är fräsch och trevligt inredd i gammal stil och ligger 60 m från ägarens hus. Ni har ca 1 km till Sarabaden. Här finns också Hällagölen, Säbysjön och Åskogsjön.Read more and book here!

 Liljendal/Ramkvilla


I denna stuga bor ni avskilt, men ändå centralt i närheten av Ramkvilla mitt i Småland och med delvis utsikt över Ramsjön. Bra bad och fiske i sjön Örken.

Öppen natur med goda möjligheter till rekreation. En 18-håls, fin golfbana finns strax intill.
Härlig natur för promenader och svampplockning. Gör gärna en dagsutflykt till Eksjö och promenera på de smala gatorna. Eller varför inte ta en tur till Glasriket och Astrid Lindgrens värld och träffa på Pippi, Emil och Ida. Shopping i Växjö.Read more and book here!

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Read more and book here!

 Åseda


Här bor ni precis vid strandkanten med en båtbrygga. Modernt och välutrustat semesterhus med generösa ytor att umgås på och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Här kan ni njuta av den fantastiska panoramautsikten över sjön. Ni har tillgång till en roddbåt för t ex fisketurer.
I Åseda, 5 km, finns både simhall och utomhusbad. Området erbjuder många sevärdheter och aktiviteter. Allt från Astrid Lindgrens värld till smålänska Glasriket.
Read more and book here!

 Vetlanda


Ett smakfullt hus med öppen planlösning och härlig takhöjd. Ligger nära Vetlanda med stort utbud av butiker och restauranger.

Utmärkt läge för dagsutflykter till t ex Astrid Lindgrens Värld och Glasriket. Ca 20 minuters bilresa till Älgparken i Vrigstad.
Flera bra golfbanor i området och möjligheter till bra fiske. Fina strövområden i naturen runt huset. Husägaren bor på samma tomt.
Read more and book here!Fishing areas nearby Vetlanda

Bodasjön
Föreda Kvarndamm
Aspö damm och Brunnshultadammen
Smålandsfiskarnas dammar i Slageryd
Skedesjön, Kyrkesjön, Smedhemsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458500
Issued permits
57200
Catch reports
662
Fishing areas