Anderstorps FVOF

 Anderstorp


Härlig lägenhet som är mycket fräscht möblerad, med separat ingång och byggd 2016. Här finns golvvärme och en etanolspis för mysfaktorn.

Promenadvägen tar er till en av de två badplatserna. Härlig lägenhet som är mycket fräscht möblerad, med separat ingång och byggd 2016.
Här finns golvvärme och en etanolspis för mysfaktorn. Läget är centralt, men ändå i utkanten av i Anderstorp i Småland. Promenadvägen tar er till en av de två badplatserna. Båda med fina sandstränder och bryggor.Read more and book here!

 Hären/Gnosjö


Trevlig stuga med fin panorama utsikt över Härensjön utanför Gnosjö. Härensjön är en bra fiskesjö med gädda, abborre och gös.

Sjön har en förbindelse vid campingplatsen till en annan sjö. Här på campingen kan ni också köpa fiskekort.
Sovrummet har en skärmvägg mellan dubbelsängen och våningssängen så det känns som två sovrum även om det inte har någon dörr. Om ni hellre vill sova i bäddsoffan i allrummet så går det också bra. Stugan har en altan där ni kan sitta och njuta av den fina utsikten.

 


Read more and book here!

 Gnosjö


På stor sjötomt med utsökt och helt privat läge, ligger detta semesterhus, endast 5 m från Sjöarpssjön med bad och fiske. Från den delvis överbyggda terrassen har du fin utsikt över sjön.

Den egna båten ligger vid stranden ca 30 m längre bort. Huset håller en god standard och är smakfullt inrett och har bl a braskamin och bastu för skön avkoppling.
Till Isaberg/Hestra med slalombackar och längdåkningsspår, samt äventysbana och en älgpark är det 11 km.

 


Read more and book here!

 Gnosjö


Helt avskilt ligger denna semesterstuga med utsikt över Gärdessjön. Med närheten till Gnosjö i Småland.

Stor delvis öppen och överbyggd altan med sjöutsikt. Den lilla stigen tar er ner till sjön - där båten ligger.
Tar du däremot stigen ut till udden - hittar du den vackra grillplatsen. Timmerstugan byggdes 2010 och har en enorm takhöjd. Öppet mellan köket och det stora allrummet som har en braskamin. Här finns det plats för alla att umgås.
Fyra sovrum - varav det ena även med en barnsäng.

 


Read more and book here!

 Gislaved


Modernt semesterhus väl utrustat, trevligt inrett och med bra standard. Huset har ett härligt inglasat uterum och en liten trädgård.

I carporten finns gunga. Nära till Gislaved för shopping eller restaurangbesök.
Modernt semesterhus väl utrustat och trevligt inrett med bra standard i Gislaved. Huset har ett härligt inglasat uterum och en liten trädgård på baksidan. I carporten finns gunga och ni har nära in till Gislaved om ni vill göra shopping eller restaurangbesök.
Read more and book here!

 Sunnaryd/Bolmen


Mysigt, rustikt semesterhus i timmer 200 m från sjön Bolmen, känd för sin naturskönhet. Semesterhuset är beläget i Sunnaryd i Småland.

Sjön Bolmen erbjuder både ett bra fiske och många fina sandstränder med bra bad. I Sunnaryd finns dessutom en sk.
linjefärja till den östra sidan av sjön. Båt och kanot kan hyras. Stor, solig terrass. Gör gärna ett besök i westernstaden High Chapparral eller nationalparken ” Store Mosse”.
Shopping i Värnamo eller Ljungby. Besök Laganland Älgpark eller buslandet.
Read more and book here!

 Båraryd


Stuga i närheten av Gislaved med fantastisk utsikt ut över sjön både från vardagsrummet och altanen på framsidan. Trevligt hus med öppen och generös planlösning med tillhörande mindre hus där två av bäddarna finns.

Precis nedanför huset ligger en fin badplats och här finns också den båt som ingår i huset. Elmotor till båten kan hyras av ägaren.
Fiska kan man göra i Kyrkesjön tvärs över vägen, men det finns också bra sportfiskemöjligheter i Tranemo som ligger i närområdet.

 


Read more and book here!

 Gislaved


Stort fritidshus med en härlig utsikt över Nässjön. Beläget strax utanför Gislaved i Småland.

Huset är ljust och luftigt med gott om plats, helt inrett i trä och med slipat betonggolv med golvvärme i bottenvåningen. Fyra väl tilltagna sovrum och två badrum.
Njut av en brasa i kaminen eller ett skönt bastubad. Stort och rymligt garage som kan användas till skidutrustningen, cyklar, barnvagn mm. Närhet till Isaberg och dess alpina anläggning. Fritt handredskapsfiske med begränsning i sjön.

 


Read more and book here!

 Hestra


Modernt semesterhus väl utrustat och trevligt inrett med bra standard i Hestra direkt vid Södra Gussjön. Semesterhuset har ett härligt inglasat uterum med panoramautsikt över sjön.

Även vardagsrummet har fantastiska panoramafönster med utsikt över Gussjön och en värmande braskamin som gör att stugan får hög mysfaktor. Nedanför huset finns det en underbar sandstrand men det är ej långgrunt utan det blir djupt direkt när ni går i.
Ni har en flotte som kan användas som brygga.
Read more and book here!

 Gnosjö


Fantastiskt semesterhus som är ljust och trevligt med mycket bra standard. Ni bor med naturen utanför knuten och bara ett grannhus.

Området är kuperat område med fina vandringsmöjligheter. Byggt 2017.
Fantastiskt semesterhus som är ljust och trevligt med mycket bra standard. Ni bor med naturen utanför knuten och bara ett grannhus. Området i Småland är kuperat och det finns fina vandringsmöjligheter. Det är 7 km till Gnosjö där ni finner inköpsmöjligheter.Read more and book here!Fishing areas nearby Gnosjö

Skärvsjön
Götarpssjön
Flaten och Mosjön
Mossasjön
Bråarpasjön, Hagsjön, Fryebosjön m fl vatten.
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458700
Issued permits
57300
Catch reports
663
Fishing areas