Norra Bunns FVOF

 Gränna/Bunn


Trevlig stuga med bra standard och ett helt fantastiskt läge med panorama utsikt över sjön Bunn, 4 km från Gränna i Småland. Både från den stora altanen och från vardagsrummet kan ni njuta av den härliga sjöutsikten vid en sprakande brasa.

Värden önskar tillhandahålla lakan och handdukar så det ingår i priset. Sjön Bunn har bra fiske och fina badmöjligheter.
Ni kan köpa fiskekort av ägaren samt hyra en extra båt och elmotor. Enligt överenskommelse med ägaren kan då även båtplats hyras.

 


Read more and book here!

 Gränna/Bunn


Trivsam stuga med bra standard och fint läge vid sjön Bunn, som har fina badmöjligheter och bra fiske. Altan som delvis ligger under tak och en stor tomt där ni kan sparka fotboll.

Lakan och handdukar ingår i stugpriset. 250m till S30118.
Trevlig stuga med bra standard och fint läge vid sjön Bunn i Småland. Ni har en fin altan som delvis ligger under tak och en stor tomt på baksidan. Här kan ni spela olika bollsporter eller ta det lite lugnare under en omgång Kubb.

 


Read more and book here!

 Gränna


Denna stuga, som passar bra för två familjer. Ligger underbart i Grännatrakten med sjöutsikt.

Här har ni bara 100 m ner till vattnet och ni kan fiska från bryggan eller ta båten. Upplev John Bauers inspirerande miljöer.
Välkomna till stugan som ligger underbart i Grännatrakten med sjöutsikt. Här har ni bara 100 m ner till vattnet från stugan. Passar bra för två familjer då annexet ligger precis bredvid. Det är fritt Wi-Fi i stugan och diskmaskin för en smidig semester.
Read more and book here!

 Gränna


Gammalt sädesmagasin från 1700-talet i herrgårdsmiljö i Småland i en vacker del av Sverige. Magasinet har totalrenoverats 2014 och gjorts om till ett fräscht semesterhus.

Huset är fint renoverat med trevlig och fräsch möblering/inredning och väldigt bra standard. Köket är fullt utrustat med bl a induktionshäll och diskmaskin.
Kök och allrum är kombinerat. Här finns ett stort bord med sittmöjlighet för tio personer framför braskaminen samt en soffgrupp och TV.
Read more and book here!

 Gränna


En röd stuga i Bjällebäck i närheten av Gränna med lugnt läge och närhet till skog och fiske. Passar för 5 personer, sovrum med 2 sängar i stora huset och i ett annex finns 3 sängplatser.

I stora stugan finns diskmaskin och tvättmaskin. Stugan renoverades 2018 bl a helt nytt kök samt wc/duschrum och luftvärmeväxlare som ger både värme och kyla.
Stugan ligger perfekt för den som gillar att fiska. Fiske i sjön Bunn, Ören eller Vättern. I Bunn finns roddbåt med åror vilket ingår i priset.
Read more and book here!

 Gränna


Trivsamt semesterhus nära flera fina sjöar. Utsikt över natur och skog.

Separat relaxhus med bubbelpool (2 pers), bastu och dusch. Inte långt till den vackra sjön Bunn.
Ca 6 km till den trevliga staden Gränna med möjlighet till båttur till Visingsö. Trivsamt hus nära flera sjöar. Utsikt över natur och skog. Separat relaxhus med bubbelpool (2 pers), bastu och dusch.Read more and book here!

 Lilla Broxvik/Gränna


Semesterhus med helt enskilt läge invid en sjö. 300 m till närmsta granne och endast 150 m från sjö där båten som ingår i hyran ligger.

Här bor ni omgivna av betesmarker och skog med fina möjligheter till vandring. Här bor ni 10 km från polkagrisstaden Gränna med sin vackra stadskärna.
Härifrån går också båten över till ön Visingsö som är väl värt ett besök. Närbelägna Jönköping erbjuder ett stort utbud av både butiker, restauranger och aktiviteter för alla åldrar.

 


Read more and book here!

 Gränna


Trevligt hus, beläget ca 50 m från sjön Bunn o på ägarens tomt. Barnvänlig badplats 200 m.

Mindre väg 50 m fr huset. Uteplats vid sjön.
Trevligt semesterhus, beläget ca 50 m från sjön Bunn och på ägarens tomt. Barnvänlig badplats 200 m. Mindre väg 50 m fr huset. Uteplats vid sjön.
Båtuthyrning samt lekpark finns i närheten av huset. Ca 6 km till Gränna där man kan ta färjan till Visingsö.

 


Read more and book here!

 Tranås


Trevlig stuga med fint läge vid sjön Noen på det småländska höglandet bara 15 km från Gränna. Fin altan med morgonsol och sjöutsikt.

Nere vid sjön har ni en båtplats till förfogande. Gäststuga på tomten med våningssäng.
Sovrummet vid köket har enbart draperi. Besök gärna Visingsö, sjön Sommen och trevliga Tranås 15 km. Trevlig stuga med fint läge vid sjön Noen på det småländska höglandet. Fin altan med morgonsol och sjöutsikt.
Nere vid sjön har ni en båtplats till förfogande.

 


Read more and book here!

 Gränna


Välkomna till denna röda stuga endast 20 minuter från Gränna. Från veranda kan man se Visingsö.

Det finns en stor gräsmatta nedanför stugan där barnen kan leka. Här har ni nära till många utflyktsmål.
Mysiga staden Gränna med polkagristillverkning i varje hörn. Vid Västanå Slott ligger Gränna golfklubb och det finns ytterligare 7 banor inom en radie på 40 km. Ta båten över till Visingsö och åk Remmalag (hästskjuts) runt ön. Äventyrsbad i Jönköping på Rosenlundsbadet.Read more and book here!Fishing areas nearby Gränna

Landsjön
Bunn (Södra Bunn)
Bunn (Norra och Mellan)
Ylen
Ören
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se