Eckerns FVOF

 Jönköping


Avskilt, högt och ljust belägen liten stuga i vacker natur. Inglasat uterum med sjöutsikt.

Badmöjlighet från brygga i fin skogssjö 50 m. Båt i två sjöar.
Fritt fiske i delar av Dammen (Lagaån) efter gädda och abborre. Fiskekort krävs i Ängsjön. WC/dusch i separat byggnad ca 20 m. Sovrum med draperi.
Shopping i Jönköping eller varför inte ta en tur till Gränna med sina polkagrisar! För den som gillar vilda western hittar ni High Chaparral inom en halvtimmas bilfärd.
Read more and book here!

 Vaggeryd


Fräscht, välhållet, högt och ljust beläget semesterhus i lugnt fritidsområde vid fin bad-/fiskesjö. Utsikt mot sjön från såväl hus som altaner.

Ved ingår till den öppna spisen i allrummet. Fina strövmarker i området.
Kanot kan hyras. Välhållet hus i lugnt fritidsområde vid fin bad-/fiskesjö. Öppen spis i allrummet, som har sjöutsikt. Ved ingår.
Fina strövområden. Kanot kan hyras.

 


Read more and book here!

 Månsarp


Denna röda lilla stuga passar för två personer som vill njuta av lugnet och naturen. Här kan ni vila upp er från allt stress då det inte finns internet eller TV.

Njut av en bra bok och en god kopp kaffe på altanen. Välkomna till denna röda lilla stuga i Månsarp bara 20 km från Jönköping.
Denna stuga passar bra för två personer som bara vill njuta av lugnet och naturen.
Read more and book here!

 Månsarp


Välkomna till denna timmerstuga i Månsarp bara 20 km från Jönköping. I denna timmerstuga kan familjen och husdjuren njuta av lugnet och naturen.

Passar bra för er som vill komma bort från stress och vara fria från TV och internet. Här kan ni passa på att spela spel och umgås.
Närheten till skogen precis utanför stugan där ni kan gå på skogspromenader. På kvällen eller tidigt morgon finns stor chans att ni kan se älgar. På altanen kan ni njuta av frukosten eller läsa en bra bok.
Read more and book here!

 Vaggeryd


Välkomna till ett semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Fängen. Här har ni ca 50 m ner till sjön med egen brygga och strand.

Båt ingår i priset. Motor kan hyras till båten om ni önskar ta en tur ut på sjön.
Även kanot går att hyra. Passa på att fiska eller ta med en fikakorg. Vill ni plocka lingon och blåbär och svamp finns det på tomten och skogen intill. Har ni tur kan ni se både älg och rådjur på tomten.
En inglasad altan finns. Där ni kan njuta av sommaren även om det är dåligt väder.
Read more and book here!

 Jönköping/Sonarp


Rymligt hus med trivsam och spännande atmosfär. Beläget i en slänt med betesvallar och skog runtomkring.

Båten ligger 2 km bort. S05661 300 m.
Rymligt och trivsamt semesterhus med spännande atmosfär och inredning i närheten av Vaggeryd. Högt beläget med naturen nära inpå. Klinkergolv i hela huset och både sovrum och allrum med högt till tak. Tre kaminer finns inomhus och en öppen spis på en av altanerna.
Stort och fräscht badrum. Tennisbana ca 500 m bort. Fina bad i sjön Fängen ca 600 m.

   


Read more and book here!

 Jönköping


Rustikt, rymligt hus, beläget på en skogsbeklädd höjd med betesvallar och skog runtomkring. 500 m till bad och fiske.

Rymligt och trivsamt semesterhus med mycket av inredningen i trä. Huset som ligger i närheten av Vaggeryd är högt beläget med naturen inpå.
Trägolv i allrum och huset är inrett ända upp i takspetsen. Kamin i allrummet förhöjer trivseln. Tennisbana ca 500 m bort. Fina bad i sjön Fängen ca 600 m.
Båten ligger på den västra sidan av Fängen ca 2 km. Fin golfbana i Hook.

   


Read more and book here!

 Sonarp


Härligt, varsamt renoverat semesterhus med de gamla timmerväggarna och takbalkarna synliga på bottenplan. Stort, härligt kombinerat allrum och kök.

Här finns gott om plats att umgås. Sovrummen finns på andra våningen.
Huset ligger strax intill sjön Fängen med en fin sandstrand och bra fiske. Närhet till Hook med fin golfbana. Närmsta större ort är Vaggeryd. Ta gärna en tur till Jönköping eller varför inte njuta av en polkagris i Gränna.
Gemensam tvättmaskin. Granne med S04072.

 


Read more and book here!

 Sonarp


Rött semesterhus som gränsar till en liten damm. Från altanen har ni utsikt över vattnet.

Kök i anslutning till allrummet. Sovrum 1 är et genomgångsrum till sovrummet med våningssängen.
För den som vill bada finns en fin sandstrand vid sjön Fängen ca 450 m längre bort. Här erbjuds även ett bra fiske. Båt eller kanot kan hyras till. Bastun erbjuder ett varmt bad efter skidskoturen på sjön.
Närhet till Vaggeryd i Småland för allehanda shopping. Jönköping är värt ett besök. Gemensam tvättmaskin.

 


Read more and book here!

 Vaggeryd


Välkommen till detta härliga semesterhus vid Sandsjön 6 km från Vaggeryd. Här har ni en egen badplats och båt med elmotor.

Här bor ni lugnt och skönt med endast en granne. I en separat byggnad finns bastu, badrum med dusch och ett litet mysrum.
Båda badrummen är klädda med kakel och det finns golvvärme i samtliga rum. Underbar sjöutsikt från allrummet, ett av sovrummen, altanen och bastun. Njut av en sprakande brasa i kaminen - veden är gratis. Fiska i sjön där det finns gädda, abborre och sik.
Read more and book here!Fishing areas nearby Vaggeryd

Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Linnesjön (Skillingaryd)
Tenhultasjön
Rasjön och Rakalven
Rusken
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458100
Issued permits
57100
Catch reports
662
Fishing areas