Elmeshultasjöns FVOF

 Nässjö


Välkomna till en mysig röd stuga. Här kan familjen och även hund/katt njuta av lugnet och naturen precis utanför dörren.

Här uppskattar ni de fina sommarkvällarna med kvällssol på altanen. Dusch/toalett i separat stuga.
Välkomna till en mysig röda stuga i närheten av Eksjö och Nässjö i Småland. Här kan familjen och även hunden/katten njuta av lugnet och naturen precis utanför stugan. Här uppskattar ni de fina sommarkvällarna med kvällssol på altanen.
Read more and book here!

 Aneby


Mysig liten stuga med bra möblering belägen på ägarens sjötomt med sandstrand. Grillplats vid sjön.

Altan under tak. Eksjö 20 km.
Järnväg 150 m. Lämpligt för 2 vuxna och 2 barn.

 


Read more and book here!

 Edshult/Eksjö


Rymligt hus med enskilt läge i by. Beläget nära sjö med egen badstrand (delas med ägaren).

Lämpligt för två familjer. 68 km till Astrid Lindgrens värld.
Rymligt semesterhus med lugnt läge i by. Beläget nära sjön Mycklaflon med egen badstrand (delas med ägaren). Enkelt badrum på övervåningen. Duschen har ej full ståhöjd.
Ca 45 km till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

 


Read more and book here!

 Gissarp/Nässjö


Hus som ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över Gisshultasjön. En stor härlig veranda att tillbringa kvällarna på.

Spännande planlösning med loft och stora utsiktsfönster. Bara 6 km in till Nässjö som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.
Bra fiskemöjligheter i Gisshultasjön (med fiskekort). Ca 5 km bort ligger Lövhult Sport- och fritidsområde som erbjuder allt från långdskid/löparspår till vandringsmöjligheter och ridhus.

  


Read more and book here!

 Eksjö


Fräscht hus beläget på ägarens gård som ett gårdshus och med avskilt läge där vägen tar slut. Högt, naturskönt läge med vacker utsikt över sjön med bad och fiske.

Stensatt terrass mot sjön där ni kan njuta av morgonsolen. Runt huset är det öppna vidder med vandringsleder och ridvägar.
På gården finns hästar och boxplats kan hyras. Här har ni nära till Astrid Lindgrens värld, Skurugata, skidbacke, trästaden Eksjö mm.
Read more and book here!

 Nässjö


Trevligt semesterhus med bra standard. Stor terrass med väldigt fint läge direkt vid Stensjön bara 10 km från Nässjö i Småland.

Det finns även en jättefin badplats 500m längre bort. Trevlig lanthandel i Stensjön.
Sandsjöfors värdshus har bra lunchmat där ni sitter och äter med panorama utsikt. I området finns mycket att upptäcka. Gör gärna ett besök i trästaden Eksjö 10 km eller ta en tur till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Lövhult har fina skidområden och ni är intresserade av längdåkning.

 


Read more and book here!

 Stensjön


Semesterstuga endast 100m från sjön Nömmen med lika långt till en trevlig badplats med bryggor, grill- och lekplats. Nömmen erbjuder också ett bra fiske året om.

Affär finns i Stensjön ca 350m bort. Semesterstuga endast 100m från sjön Nömmen med lika långt till en trevlig badplats med bryggor, grill- och lekplats.
Nömmen erbjuder också ett bra fiske året om. Affär finns i Stensjön ca 350m bort. Huset har en trevlig planlösning med gott om plats att umgås på.

 


Read more and book here!

 Nässjö


Trevligt, fräscht semesterhus med väldigt bra standard. Huset ligger ca 4 km från Nässjö, direkt vid Spexhultasjön.

Här har ni tillgång till båt och gemensam brygga med sittplats och grill. Objektet består av två hus, bägge med fräscha badrum.
Det lilla huset med pentry och det stora med ett fullt utrustat kök. Sjötutsikt och barnvänlig tomt. Enbart elmotor får användas på Spexhultasjön. Det är inte långt från Ekomuseet i Bodafors.
Höglandsleden för den som är intresserad av vandring.

 


Read more and book here!

 Boda/Nässjö 


Read more and book here!

 Aneby


Traditionellt inredd stuga i Aneby med stor insynsskyddad trädgård. Njut av lediga dagar på glasverandan eller koppla av med en bra bok i solskenet på altanen.

Den stora, lummiga trädgården inbjuder till lek och bollspel bland äppelträd och hallonbuskar. Från altan och övervåning ser du ut över ängen med betande hästar och ända bort till dammen där du kan ta ett snabbt dopp under varma sommardagar.Read more and book here!Fishing areas nearby Aneby

Anebysjön
Ralången
Noen
Rosjön och rogölen
Valen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

455903
Issued permits
56884
Catch reports
662
Fishing areas