Vaggerydsortens FVOF

 Vaggeryd


Detta nybyggda mysiga hus med den lilla porlande bäcken som rinner precis utanför er altan, blir ert för en vecka eller två. Beläget på en hästgård, med flera betande hästar nära inpå.

Huset finner ni i närheten av Vaggeryd i Småland. Här har man ett luftigt och fräscht boende.
ett sovrum på bottenplan och ett sovloft som man når via den fina ektrappen. Öppen planlösning med kök o allrum i ett.Read more and book here!

 Sjöåkra/Vaggeryd


Helt underbart totalrenoverat semesterhus, med mycket nytänkande i mustiga härliga färger. Köket med sin speciella planlösning renoverades 2016.

I det underbara badrummet finns ett runt badkar. Sovavdelning med sängar av bra kvalitet, på andra våning - som ni når via den gamla branta trappan.
Lakan och handdukar ingår. Två sällskapsrum på bottenplan. Huset är tyvärr inte lämpligt för barn med tanke på den branta trappan till övervåningen. Terrass helt avskilt på baksidan av huset.
Read more and book here!

 Vaggeryd


Detta hus med ett underbart läge precis vid Skogshyltasjön erbjuder ett fantastiskt boende i Småland. Allt är noga genomtänkt när det gäller färger, möbler och övrig inredning - allt i svensk design.

Öppningsbara dörrpartier mot altandäcket. Sjöutsikt från samtliga rum.
Detta är ett hus med klass! Egen brygga. Gör gärna ett besök i Gränna och smaka på den färgglada polkagrisarna. Två braskaminer finns - brasved ingår.

 


Read more and book here!

 Vaggeryd


Välkommen till detta härliga semesterhus vid Sandsjön 6 km från Vaggeryd. Här har ni en egen badplats och båt med elmotor.

Här bor ni lugnt och skönt med endast en granne. I en separat byggnad finns bastu, badrum med dusch och ett litet mysrum.
Båda badrummen är klädda med kakel och det finns golvvärme i samtliga rum. Underbar sjöutsikt från allrummet, ett av sovrummen, altanen och bastun. Njut av en sprakande brasa i kaminen - veden är gratis. Fiska i sjön där det finns gädda, abborre och sik.
Read more and book here!

 Vaggeryd/Skogshyltasjön


Totalrenoverat och tillbyggt semesterhus i Småland med en härlig utsikt över Skogshyltasjön. Egen sandstrand och eget soldäck precis vid vattnet med egen brygga.

Sovavdelningen har hög takhöjd. Delvis golvvärme.
Skogshyltasjön erbjuder fiske efter gädda. Bra bär- och svampmarker. Närhet till Westernstaden High Chaparral och Astrid Lindgrens Värld. Ta gärna en shoppingtur till Jönköping eller Gränna.
En knapp halvtimme till Hestra och Isabergs skidanläggning.
Read more and book here!

 Vaggeryd


Välkomna till ett semesterhus med fantastisk utsikt över sjön Fängen. Här har ni ca 50 m ner till sjön med egen brygga och strand.

Båt ingår i priset. Motor kan hyras till båten om ni önskar ta en tur ut på sjön.
Även kanot går att hyra. Passa på att fiska eller ta med en fikakorg. Vill ni plocka lingon och blåbär och svamp finns det på tomten och skogen intill. Har ni tur kan ni se både älg och rådjur på tomten.
En inglasad altan finns. Där ni kan njuta av sommaren även om det är dåligt väder.
Read more and book here!

 Hok


Bo helt enskilt med huset endast 25 m till strandkanten vid Hokasjön. Här har ni egen sandstrand med båtbrygga och på andra sidan vattnet breder Hooks golfbana ut sig.

Boendet är fördelat på två hus med sovrum i båda. Bo helt enskilt med huset endast 25 m till strandkanten vid Hokasjön.
Här har ni egen sandstrand med båtbrygga och på andra sidan vattnet breder Hooks golfbana ut sig. Boendet är fördelat på två hus med sovrum i båda.

 


Read more and book here!

 Vaggeryd


Fräscht, välhållet, högt och ljust beläget semesterhus i lugnt fritidsområde vid fin bad-/fiskesjö. Utsikt mot sjön från såväl hus som altaner.

Ved ingår till den öppna spisen i allrummet. Fina strövmarker i området.
Kanot kan hyras. Välhållet hus i lugnt fritidsområde vid fin bad-/fiskesjö. Öppen spis i allrummet, som har sjöutsikt. Ved ingår.
Fina strövområden. Kanot kan hyras.

 


Read more and book here!

 Sonarp


Härligt, varsamt renoverat hus med de gamla timmerväggarna och takbalkarna synliga på bottenplan. Sovrummen på andra vån.

Beläget strax intill sjön Fängen. Gemensam tvättmaskin.
Granne med S04072. Härligt, varsamt renoverat semesterhus med de gamla timmerväggarna och takbalkarna synliga på bottenplan. Stort, härligt kombinerat allrum och kök. Här finns gott om plats att umgås.
Sovrummen finns på andra våningen. Huset ligger strax intill sjön Fängen med en fin sandstrand och bra fiske.

 


Read more and book here!

 Sonarp


Rött semesterhus som gränsar till en liten damm. Från altanen har ni utsikt över vattnet.

Kök i anslutning till allrummet. Sovrum 1 är et genomgångsrum till sovrummet med våningssängen.
För den som vill bada finns en fin sandstrand vid sjön Fängen ca 450 m längre bort. Här erbjuds även ett bra fiske. Båt eller kanot kan hyras till. Bastun erbjuder ett varmt bad efter skidskoturen på sjön.
Närhet till Vaggeryd i Småland för allehanda shopping. Jönköping är värt ett besök. Gemensam tvättmaskin.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Sonarp

Fängen, Sandsjön, Tängsjön och Käringasjön
Tenhultasjön
Linnesjön (Skillingaryd)
Landsjön
Rusken
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se