Fredriksdalasjöns FVO

 Nässjö/Bäckafall


Trevlig stuga på sjötomt med vacker utsikt och egen brygga och båt. WC/dusch i annex på tomten.

Kombinerat allrum/kök. OBS! Egen båt får tyvärr inte tas med, men gärna elmotor.
Fiskekort kan köpas av ägare. S05171 20 m. Trevlig stuga på sjötomt med egen brygga och båt. Fantastisk panorama utsikt över Spexhultasjön.
Dusch/WC i separat byggnad på tomten. Kombinerat allrum/kök. Om ni är två familjer är det bara 20m till S05171. Här har ni fantastiskt fiske och fiskekort köper ni hos ägaren.

  


Read more and book here!

 Nässjö


Trevligt semesterhus med högt och ostört läge på vacker udde vid Barkansjön/Almesåkrasjön. Inglasad terrass i söderläge med underbar utsikt över sjön.

Egen badplats 30 m med solterrass.

 


Read more and book here!

 Nässjö


Trevligt, fräscht semesterhus med väldigt bra standard. Huset ligger ca 4 km från Nässjö, direkt vid Spexhultasjön.

Här har ni tillgång till båt och gemensam brygga med sittplats och grill. Objektet består av två hus, bägge med fräscha badrum.
Det lilla huset med pentry och det stora med ett fullt utrustat kök. Sjötutsikt och barnvänlig tomt. Enbart elmotor får användas på Spexhultasjön. Det är inte långt från Ekomuseet i Bodafors.
Höglandsleden för den som är intresserad av vandring.

 


Read more and book here!

 Nässjö


Trevlig ombonad stuga med egen sjötomt och panoramautsikt över Spexhultasjön som är en bra fiskesjö. Fiskekort ingår och båten ligger nere vid bryggan, här går det också att försiktigt gå i och bada.

Bastu med sjöutsikt. Trevlig ombonad stuga i Toranäs, Soludden 6 km från Nässjö i det småländska höglandet.
Ni har egen sjötomt med panoramautsikt över Spexhultasjön som är en bra fiskesjö. Fiskekort ingår i hyran och ni kan fiska abborre, gädda och gös och även sik om ni har tur.
Read more and book here!

 Boda/Nässjö 


Read more and book here!

 Grimstorp


Välskött, renoverat semesterhus med bra läge i det lilla, fridfulla samhället Grimstorp. Fritt fiske i Hattsjön direkt utanför huset.

Fin badplats ca 2 km i Storesjön. Lämplig för barnfamiljer.
Besöksmål är Emåns Ekomuseum i Bodafors 7 km och Boda Borg i Sävsjö 35 km. Bara ca 10 minuters bilväg från huset finns en större ort med inköpsmöjligheter. Välskött, renoverat hus med bra läge i litet, fridfullt samhälle. Fritt fiske i sjö direkt utanför huset.
Fin badplats ca 2 km.

 


Read more and book here!

 Klappa/Malmbäck


Högt naturskönt beläget hus m vidunderlig utsikt över Klappasjön. Draperi till sovrum.

Boyta 73 m2, varav 22+5 m2 i 2 annex. S3 och S4 i annex 1.
Badrum i annex 2. Kajak finns. Högt och naturskönt beläget semesterhus med vidunderlig utsikt över Klappasjön i Småland. Här bor ni i flera byggnader på en kuperad tomt.
Draperi till sovrum. Sovrum 3 och 4 i annex 1, badrum i annex 2. Stor och härlig överbyggd altan med utsikt över vattnet. Den lilla stigen tar er ner till sjön med den egna bryggan.

 


Read more and book here!

 Malmbäck


I detta semesterhus har du möjlighet att få uppleva en riktigt småländsk lantgårdsmiljö. Här finns gott om plats, ett kombinerat aktivitets-och allrum på andra våningen.

Badrum med badkar och en enkel dusch i källaren. Genom detta semesterhus har du möjlighet att få uppleva en riktigt småländsk lantgårdsmiljö.
Huset finns i närheten av Malmbäck i Småland. I detta hus finner du härliga fria ytor, ett kombinerat aktivitets-och allrum på andra våningen och riktigt gott om plats.
Read more and book here!

 Klappa/Malmbäck


Semesterhus - ett "Bullerbyhus" - inte långt från Sävsjö mitt på den småländska landsbygden med gångavstånd till Klappasjön. En kuperad stig leder ner till båten och den privata stranden.

Fin badplats med lekutrustning ca 900 m bort. Fritt handredskapsfiske i Klappasjön efter gädda och abborre.
Närhet till Astrid Lindgrens Värld där du kan träffa bl a Pippi och Emil. Gör gärna ett besök i Eksjö och dess gamla stadsdel. 300 m till S05785.

  


Read more and book here!

 Bodafors


Rymligt och trevligt semesterhus beläget på fd bondgård strax utanför Bodafors i Nässjö kommun. Här bor ni ostört och med naturen och skogen inpå knuten.

I Bodafors finns båtuthyrning och badplats i Storesjön. Bra utgångsläge för utflykter i Småland.
Ägaren bor sporadiskt sommartid i hus 35 m bort. Rymligt hus beläget på f d bondgård med naturen och skogen inpå knuten. Båtuthyrning vid sjön. Ägaren bor sporadiskt sommartid i hus 35 m bort.Read more and book here!Fishing areas nearby Bodafors

Spexhultasjön
Norra Sandsjöns FVO
Vallsjön
Gisshultasjön
Nömmen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

457462
Issued permits
57075
Catch reports
662
Fishing areas