SFK Laxen

 Lilla Edet


Mysig semesterbostad belägen i skogsbrynet med utsikt ner över Rishagerödsvattnet. Skog och mark är rik på bär och svamp.

Stugan har stora ljusinsläpp mot sjön och stora terrasser. Båt ingår.
Ni bor ca. 10 minuter från Lilla Edet som är vida känt för ett av landets finaste laxfiskevatten. Andra välbesökta turistmål är Sveriges första sluss som finns bevarad här och vackra Thorskogs Slott med Ströms Slottspark. Inom ca.

 


Read more and book here!

 Lilla Edet


Mysig semesterhus alldeles vid en porlande skogsbäck, nära till skog och mark för bär och svampplockning. Två stora terrasser.

Fem sovrum gör huset väl lämpat för den lite större familjen. Trevlig allrum med plats för alla.
Väl tilltaget och välutrustat kök med mysig kamin. I källaren tre sovrum med enkelbädd. Nära till Lilla Edet för shopping och restaurangbesök och Göta Älv känd för sitt fantastiska laxfiske.
Read more and book here!

 Lilla Edet


Avskilt, högt beläget på en egen ö med vacker panoramautsikt ligger detta trevliga semesterhus. Förutom den roddbåt som ingår och den motor man kan hyra, kan även 1 extra roddbåt hyras, liksom 1 extra motor.

Dessutom kan 2 kanadensare och 2 kajaker (1 st. 1-manna och 1st.
2-manna) hyras. Här kan naturmänniskan finna sitt paradis utan buller från biltrafik och med massor av frisk luft.

 


Read more and book here!

 Lödöse


Med absolut bästa läget vid Göta Älv vid Lödöse i Västra Götaland ligger denna stuga som har en stor terrass i sydväst. Här kan man på nära håll följa trafiken på Göta Kanal.

Båt ingår och motor kan hyras på plats direkt av ägaren. Stugan är väl lämpad för den lite större familjen.
Husägaren gör sitt absolut bästa för att ni skall trivas och få en avkopplande semester. De driver ett litet småbruk och brukar jorden så att gårdens djur får foder under vintern.
Read more and book here!

 Prässebo


Högt och avskilt belägen semesterbostad. Stugan är rustikt byggd med mycket trä i golv, tak och väggar.

Öppen planlösning med mysig braskamin. Trevlig terrass, delvis överbyggd.
Read more and book here!

 Hålanda


Mycket trevlig och ombonad stuga i Hålanda i Västergötland med utsikt bort över Hålsjön. 2 av bäddarna finns i en gäststuga på tomten.

Rymlig och väl tilltagen terrass som inbjuder till härliga middagar och kanske en god bok. Om man vill röra på sig finns det bär och svamp i skogen, när det är säsong.
Hålanda ligger mitt i en triangel mellan Trollhättan, Alingsås och Göteborg, så det är lika långt till alla tre städerna, Ca. 44 km.Read more and book here!

 Trollhättan


Härlig semesterbostad med stor terrass i flera väderstreck. Trevligt allrum med modernt kök i linje.

Två mysiga sovrum med sköna sängar. Fräscht badrum.
En kort promenad tar er ner till mycket fräsch ordnad badplats i Öresjö, väl lämpad för barnfamiljen. Sjön har rent vatten och är rik på fisk såsom gädda, abborre och löja. Skog och mark kring stugan är rik på bär och svamp. Faunan består bland annat av älg, rådjur och räv.Read more and book here!

 Ljungskile


Mysig stuga i utkanten av Ljungskile med hänförande panoramautsikt över Ljungskileviken. Promenadavstånd till Lyckornas fina golfbana.

Väl tilltagen terrass.Read more and book here!

 Ljungskile


Högt belägen stuga med en fantastisk utsikt från altanen över havstensfjorden mot Orust och där du även kan njuta av härliga solnedgångar. Allrummet har också fönster åt fjorden samt en braskamin för mysiga kvällar.

Högt belägen stuga med en fantastisk utsikt från altanen över havstensfjorden mot Orust där du även kan njuta solens nedgång. Stugan är ljus med fina möbler och renoverad 2016 och badrummet 2018.
Lillstugan med sovrum 3 har ljusa väggar.Read more and book here!

 Ljungskile


Trevlig, ombonad sommarstuga i vackra Vassbovik med flera bad- och fiskesjöar på nära avstånd. Gott om bär, svamp och härliga promenadstigar i området.

Read more and book here!Fishing areas nearby Ljungskile

Stora Köperödssön, Kölnevattnet, Vrångevattnet mfl
Öresjö
Göta älvs Lilla Edet
Göta älv (SFK Laxen)
Fredriks Sjö
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

455056
Issued permits
56852
Catch reports
662
Fishing areas