Grumlans FVO

 Vetlanda


Ett smakfullt hus med öppen planlösning och härlig takhöjd. Ligger nära Vetlanda med stort utbud av butiker och restauranger.

Utmärkt läge för dagsutflykter till t ex Astrid Lindgrens Värld och Glasriket. Ca 20 minuters bilresa till Älgparken i Vrigstad.
Flera bra golfbanor i området och möjligheter till bra fiske. Fina strövområden i naturen runt huset. Husägaren bor på samma tomt.
Read more and book here!

 Vetlanda


Ett fantastiskt hus med generösa utrymmen. Huset är en av två flygelbyggnader på herrgård.

Ligger bredvid S05833. Nära tilll sjön Flögen med bra fiske och bad.
Ett fantastiskt semesterhus med generösa utrymmen. Huset är en av två flygelbyggnader på en herrgård som ligger intill sjön Flögen. Den andra huset är S05833. Sjön Flögen har bra fiske och bad.
Det är inte långt Vetlanda, som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service.
Read more and book here!

 Flishult Gård/Vetlanda


Fint hus med generösa utrymmen. Huset hör till en herrgård vidl sjön Flögen som har bra fiske och bad.

Nära till Vetlanda. Ett fantastiskt hus med generösa utrymmen.
Huset är flygelbyggnaden på en herrgård som ligger intill sjön Flögen med bra fiske och bad. Det är inte långt Vetlanda, som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service.

 


Read more and book here!

 Landsbro


Trevlig liten stuga med fin utsikt över den kuperade dalen, kallad Hullabackarna. Stugan är trevligt inredd och i den lummiga trädgården kan ni sitta i bersån med morgon kaffet eller på altanen där ni har fin morgonsol.

Trevlig liten stuga i Landsbro med fin utsikt över den kuperade dalen, kallad Hullabackarna. Stugan är trevligt inredd och här har ni allt ni behöver för en trevlig semestervistelse.Read more and book here!

 Skede/Vetlanda


Trivsam, rymlig stuga med öppen altan och verandor. Vacker, kuperad skogsbygd nära till fin sjö och roddbåt.

Sovrum 2 är genomgångsrum.

  


Read more and book here!

 Lilla Götskögle/Vetlanda


Detta är ett modernt semesterhus med fantastisk utsikt över sjön. Härlig natur runt om och några hundra meter till utmärkt fiske.

Badtunna och bastu mot betalning, bokas på plats. Njut av utsikten från den stora terrassen eller sittande i badtunnan.
På några minuter når ni sjön som är en del av Emån och där båten också ligger. Eller varför inte vandra i den underbara naturen som omger huset och plocka svamp och bär när det är säsong.

 


Read more and book here!

 Hässelåkra/Vetlanda


Härligt hus på landet. Utsikt över ängar och skog.

Skön veranda att njuta kvällssolen på och en öppen spis. Nära till Vetlanda som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.
Semesterhus ute på landet. Ett härligt hus med utsikt över ängar och skog. En skön veranda att njuta kvällssolen på och en öppen spis. Nära till Vetlanda som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.
Omgivningarna inbjuder till härliga vandringar i skog och mark.
Read more and book here!

 Kolbråna/Vetlanda


Huset är vackert beläget med skog och mark alldeles utanför husknuten. Hus med generösa utrymmen att umgås på.

Endast 15 km till Vetlanda där man finner butiker, restauranger och annan service. Semesterhuset är vackert beläget med skog och mark alldeles utanför husknuten.
Huset har generösa utrymmen att umgås på. Endast 15 km till Vetlanda där man finner butiker, restauranger och annan service.

  


Read more and book here!

 Alseda


Här bor ni med Emån rinnande 10 m utanför dörren. Ta kaffekoppen och ta ett par kliv ner till bryggan och njut av den fantastiska utsikten över ån som ringlar fram i det småländska landskapet.

Från bryggan går det en trappa rakt ner i ån som går alldeles utmärkt att bada i. Här har ni också ett fantastiskt fiske med allt från abborre, gädda och gös till ädelfisk.
Stugan har enklare standard utan indragen el och vatten. Ett bekvämt boende i enklare tappning.

 


Read more and book here!

 Landsbro/Sävsjö


Helrenoverad stuga med ett naturskönt och ostört, enskilt läge i Hultagård utanför Sävsjö. Stor tomt för aktiviteter.

Stugan är belägen i en viltrik natur med fina bärmarker. Från den stora tomten har ni utsikt över den rofyllda Lidernasjön där ni kan fiska ädelfisk mot avgift.
Det finns även möjlighet till jakt och kräftfiske. I närbelägna Sävsjö med Upplevelseriket finns äventyrshuset Boda Borg, simhall, mm. Sovrum 3 är ett genomgångsrum.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Landsbro/Sävsjö

Vallsjön
Linnesjön (Sävsjö)
Norra Sandsjöns FVO
Lillnömmen
Nömmen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458500
Issued permits
57200
Catch reports
662
Fishing areas