Härlunda FVO

 Häradsbäck


Traditionell småländsk stuga, ett sk soldattorp med gammaldags charm och trivsam atmosfär. Nära till mycket bra fiske och bad i Vinen där roddbåten ligger som kan hyras.

Ca 24 km till Ikea Älmhult där även den vackra sjön Möckeln ligger. Inte långt till Linnés trädgård och Huseby bruk.
Traditionellt småländskt soldattorp med gammaldags charm och trivsam atmosfär. Nära till mycket bra fiske. Ett sovrum är genomgångsrum.

 


Read more and book here!

 Sjöholmen/Häradsmåla


Trevlig stuga, högt och enskilt belägen i Spjutaretorp. Fint uterum i ett annex på tomten med sjöutsikt.

Vid Hussjön ligger er roddbåt. Mycket skog vid stugan, så det finns svamp och bär.
Vid sjön Sandören finns ett bad. Trevlig stuga, högt och enskilt belägen i Spjutaretorp utanför Häradsbäck i Småland. Fint uterum i ett eget annex på tomten med sjöutsikt. Vid Hussjön ligger roddbåten som står till ert förfogande.
Det är mycket skog runt omkring så det finns gott om svamp och bär.

 


Read more and book here!

 Häradsbäck/Älmhult


Trevlig stuga med lugnt läge i Vashult 5 km från Häradsbäck och 1,5 km från sjön Femligen som är en god fiskesjö i Småland. Lanthandel finns i Häradsbäck.

Ca 20 km till Älmhult och det nya IKEA museet. Sjön Åsnen och äppelodlingarna i Urshult är inte heller långt bort.
Trevlig stuga med lugnt läge i Vashult 5 km från Häradsbäck och 1,5 km från sjön Femligen som är en god fiskesjö. Lanthandel finns i Häradsbäck. 20 km till Älmhult och det nya IKEA museet.Read more and book here!

 Lönashult


Trevlig stuga belägen 100 m från väg 126 i Skulatorp 8,5 km från Lönashult i Småland. Här i Lönashult finns en liten lanthandel.

Ni har 6 km till Ulvön som ligger vid sjön Åsnen. Här finns en badplats och som även har ett rikt fågelliv och ett bra fiskevatten.
Även i Hulevik 9 km finns en fin badplats. Vid Trollberget som ligger utanför Hulevik finns entren för Åsnens Nationalpark som invigdes 2018 och är nu Sveriges 30:e nationalpark.Read more and book here!

 Ryd/Ängen


Trevlig stuga vid skogskanten för den som söker ett privat läge med lugn och ro. Stugan är fräsch, med bra standard och golvvärme i hela huset.

Härlig inglasad altan med öppningsbara dörrar. Bastu med separat relaxrum och dusch i annex.
Stugan är handikappvänlig med breda dörrar och låga trösklar. Här njuter ni av skogen, stillheten och lugnet med promenader, svamp- eller bärplockning. Fram emot kvällskvisten tänder ni en sprakande brasa i allrummet.
Read more and book here!

 Ryd/Krampen


Trevlig stuga med ett lugnt och privat läge. Stugan är fräsch och mycket tilltalande med golvvärme och är delvis handikappvänligt med bl a breda dörrar och låga trösklar.

Bastu med separat relaxrum och dusch finns i annex. Ett lusthus med grill och sittplatser med fårfällar.
Storskogen med fina svamp- och bärmarker och härliga skogsvägar ligger runt knuten. Vandringsleder finns utmärkta genom skogen. Stugan ligger på en höjd så man har vacker utsikt ner mot sjön Krampen.
Read more and book here!

 Tosthult/Lönsboda


Trevlig stuga ostört belägen på stor naturtomt. Friliggande gäststuga med dubbelsäng och pentry.

Grytsjön med er båt, allmän brygga och grillplats: 1,4 km.

 


Read more and book here!

 Lönashult


Enklare stuga med helt ogenerat och ljust skogsläge. Huset är omgivet av stora härliga gräsytor för aktiviteter.

Från tomten går en bred stig ner till sjön Övden där ni har båt och strand med brygga helt för er själva. Enklare stuga med helt ogenerat och ljust skogsläge i närheten av Lönashult i Småland.
Låg takhöjd ger trivsam atmosfär. Huset är omgivet av stora härliga gräsytor för aktiviteter. Från tomten går en bred stig ner till sjön Övden med bl a gädda, abborre och sutare.

 


Read more and book here!

 Ryd/Åbogen


Härlig stuga för den som söker ett privat läge med lugn och ro. Bra standard med golvvärme i hela stugan.

Stugan är handikappvänlig med låga trösklar och breda dörrar. Bäddsoffa finns i vardagsrummet.
Härligt uppvärmt (38C) utespa/jacuzzi med bubbel där ni kan sitta upp till 8 personer och njuta av lugnet och utsikten över sjön. Storskogen med fina svamp- och bärmarker och härliga skogsvägar ligger runt knuten. Vandringsleder finns utmärkta genom skogen.
Read more and book here!

 Virestad/Femlingen


Rymligt semesterhus med lugnt, enskilt läge nära naturen. Stor trädgård.

Båt ingår i Femlingen som är en bra fiskesjö. IKEA i Älmhult ligger bara 25 km längre bort.
Rymligt och modernt semesterhus med lugnt, enskilt läge nära naturen med betande kor i närheten. Stor trädgård. Båt ingår i Femlingen som är en stor och bra fiskesjö. Här fångar ni gädda, gös, abborre, braxen, sotare och mört.
Femlingen är 13 kvm i areal och är känd även för sitt rika fågelliv.

  


Read more and book here!Fishing areas nearby Virestad/Femlingen

Femlingen-Gryten
Härlunda Fiskevårdsområde
Strönasjön, Ubbasjön, Smedsjöarna m fl vatten
Möckeln, Steningen, Såganässjön mfl
Åsnen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se