Juttern Ärlångens Fiskeriförening

 Horn


Hus med underbart läge. Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället.

Nära till bad, fiske och golf. Endast en halvtimme med bil till Astrid Lindgrens värld.
Vimmerby och trakterna däromkring har mycket att erbjuda av sevärdheter. Linköping ligger knappt 70 km bort och erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kultur. Detta är ett stort hus med mycket utrymme att umgås i. Hus med underbart läge.
Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället. Närhet till bad, fiske och golf.
Read more and book here!

 Horn


Här bor ni med Stångån rinnande alldeles intill huset. Vacker kulturträdgård med gott om utrymme att vistas på.

Ett stort och generöst hus med stort vardagsrum på övervåningen. Samhällets mataffär ligger bara på andra sidan gatan och huset ligger på en vacker hörntomt.
Har bor ni bara 34 km från Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Den större staden Linköping hittar ni på 80 km avstånd. Detta är ett hus som har nära till både naturen och många sevärdheter och aktiveter för alla åldrar.
Read more and book here!

 Näfstad/Södra Vi


Här bor ni i ett stort och rymligt semesterhus med avskilt läge och långt till närmsta granne. Stor härlig trädgård och omgivningar som består av vidsträckt åkermark och skog.

Här kan man ta sköna promenader. Här bor ni i ett stort och rymligt semesterhus med avskilt läge och flera hundra meter till närmsta granne utanför Södra Vi.
Stor härlig trädgård och omgivningar som består av vidsträckt åkermark och skog. Här kan man ta sköna vandringar.Read more and book here!

 Näfstad/Södra Vi


Här bor ni i en Småländsk idyll ute på landet. Huset är omgivet av ängar, åkrar och skog.

Vackra vandringstråk precis utanför dörren och tillfälle till svamp- och bärplockning vid säsong. Gemensam bastu som måste bokas.
Här bor ni i en Småländsk idyll ute på landet. Semesterhuset är omgivet av ängar, åkrar och skog. Vackra vandringstråk precis utanför dörren och tillfälle till svamp- och bärplockning vid säsong. Huset har också en härlig bastu som ni delar med ägaren.Read more and book here!

 Hökhult/Horn


Här bor man med skog och mark inpå husknuten. Man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär.

I området finns också många bra fiskesjöar. Stuga med skog och mark inpå husknuten, där man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär.
I området finns också många bra fiskesjöar. På lagom avstånd för en dagsutflykt finns Astrid Lindgrens värld och Vimmerby samt Kolmårdens djurpark. Närbelägna Horn har affär och annan service som man kan behöva.

  


Read more and book here!

 Näfstad/Södra Vi


Semesterhuset ligger omgivet av ängar, åkrar och skog, mitt på den småländska landsbygden. Här kan ni vandra, plocka svamp och bär direkt inpå knuten.

Här har ni nära till Astrid Lindgrens värld och Vimmerby. Semesterhuset ligger omgivet av ängar, åkrar och skog, mitt på den småländska landsbygden.
Här kan ni vandra, plocka svamp och bär direkt inpå knuten.Read more and book here!

 Horn


Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö. Här bor ni med möjlighet till bad och fiske precis utanför husknuten.

Ta båten och ge er iväg på en fisketur. Rummemåla ligger 20 km från Kisa som förutom butiker, restauranger och annan service erbjuder en bra skidbacke, Tolvmannabacken.
I sjön finns den vanliga insjöfisken såsom gädda och abborre men ägaren erbjuder även kräftfiske när det är säsong för det (bokas på plats).
Read more and book here!

 Verveln


Semesterhus som ligger vackert på en höjd med skog runt om. Ett hus för dig som älskar att ha naturen in på knuten.

Nära till sjön Skolen där båten som ingår ligger. Nära till flera naturreservat med hinderbana för barn.
Semesterhus som ligger vackert på en höjd med skog runt om. Detta är ett hus för dig som älskar att ha naturen in på knuten. Nära ner till sjön Skolen där också båten som ingår ligger. Vid detta hus har man bra möjligheter till vandring, bär- och svampplockning och fiske.

 


Read more and book here!

 Kisa


Semesterhus i närheten av Kisa som ligger lugnt och fridfullt med närhet till skogen och sjön Verveln. Barnen kan leka fritt på tomten då ingen trafik finns i närheten.

Svamp och bär finns precis i skogen bakom huset. Välkomna till ett semesterhus i närheten av Kisa.
Njut av morgonkaffet på den vackra punschverandan. Här kan flera familjer njuta av sin semester. Huset ligger lugnt och fridfullt med närhet till skogen och sjön Verveln.Read more and book here!

 Vimmerby/Södra Vi


Ljus och rymlig semesterlägenhet på andra våningen i ett tvåfamiljshus, strax norr om Vimmerby. 3 rum och kök, badrum med badkar och WC.

Gemensam trädgård med utemöbler och grill samt stora ytor att leka på. 2 sovrum med 1 dubbelsäng i vardera samt 3 extrasängar.
Barnsäng. Kök med separat matplats. Stor balkong i sydost. Genomgående parkett på golven och i vissa rum synliga målade trätak.
Smakfulla detaljer. Gammal charm men ändå modernt. Den öppna spisen sprider både värme och gemyt.
Read more and book here!Fishing areas nearby Vimmerby/Södra Vi

Juttern Ärlången
Bysjön, Malmingen
Solaren
Ramsjön, Hemsjön och Hörningen
Skirsjön, Möckeln & Norrlången
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

455056
Issued permits
56851
Catch reports
662
Fishing areas