Klövsjö Skifteslag SFF

 Vemdalen/Klövsjö


En stor semesterlägenhet i Klövsjö, i närheten av Vemdalen. En inredning som påminner om en fjällstuga, med hög standard över hela lägenheten.

Sängarna är av fin kvalitet från Carpe Diem. Ta en egen stund framför den öppna spisen, eller varför inte i bastun.
Balkongerna erbjuder en skön avkoppling ute i det fria. Svartåstjärn, som bara ligger 500 m från lägenheten, erbjuder friluftsliv och fiske, där Jämtlands natur ligger nära inpå. Kanot går att hyra i närheten.Read more and book here!

 Vemdalen/Klövsjö


En stor semesterlägenhet i Klövsjö, i närheten av Vemdalen. En inredning som påminner om en fjällstuga.

med hög standard över hela lägenheten. Sängarna är av fin kvalitet från Carpe Diem.
Ta en egen stund framför den öppna spisen, eller varför inte i bastun. Balkongerna erbjuder en skön avkoppling ute i det fria. Svartåstjärn, som bara ligger 500 m från lägenheten, erbjuder friluftsliv och fiske, där Jämtlands natur ligger nära inpå. Kanot går att hyra i närheten.Read more and book here!

 Vemdalen/Klövsjö


En härlig semesterlägenhet, inredd i klassisk stil med en genuin fjällkänsla - hög standard från golv till tak. Sköna sängar från Carpe Diem.

Njut en stund i bastun, eller läs en bok framför den öppna spisen. Stora balkonger.
Med bara 500 meter till sjön, erbjuder fisket en härlig avkoppling i den Jämtländska naturen. Kanot går att hyra i närheten. Vackra vattenfall och Spa-anläggning i närheten. Golfbanan ligger 3 KM bort med bil.Read more and book here!

 Klövsjö


En rymlig semesterlägenhet, byggd som en exklusiv fjällstuga i Klövsjö. Hög standard från golv till tak.

Härliga sängar från Carpe Diem. Koppla av framför den öppna spisen, eller varva ner i bastun.
Njut ute på någon av de stora balkongerna. Enbart 500 m ner till Svartåstjärn, en sjö med fint fiske i Jämtlands vackra natur. Finns möjlighet att hyra kanot inte långt från lägenheten. Omgivningen bjuder på härlig miljö, med vattenfall och mäktiga berg att vandra i.
Bara 3 km till golfbanan.
Read more and book here!

 Vemdalen/Klövsjö


En härlig semesterlägenhet i två plan, inredd i klassisk stil med en genuin fjällkänsla - hög standard från golv till tak. Belägen i vackra Klövsjö, inte långt från Vemdalen.

Sköna sängar från Carpe Diem. Njut en stund i bastun, eller läs en bok framför den öppna spisen.
Stora balkonger. Med bara 500 meter till sjön Svartåstjärn, erbjuder fisket en härlig avkoppling i Jämtlands natur. Kanot går att hyra i närheten. Vackra vattenfall och Spa-anläggning i närheten.Read more and book here!

 Vemdalen/Klövsjö


En härlig semesterlägenhet mitt i Klövsjö. Med två plan, och stora balkonger, är den inredd som en klassisk fjällstuga, med modern stil.

Standarden är hög i alla rum. Härliga sängar från Carpe Diem.
Se till att få en egen stund i bastun, eller njut av en lokalproducerad öl framför den öppna spisen. Sjön Svartåstjärn befinner sig bara 500 m från lägenheten, och bjuder på fiske samt vackra omgivningar i Jämtlands fjäll. Kanot finns att hyra i närheten.Read more and book here!

 Klövsjö


En härlig semesterlägenhet i två plan, inredd i klassisk stil med en genuin fjällkänsla - hög standard från golv till tak. Belägen i vackra Klövsjö, inte långt från Vemdalen.

Sköna sängar från Carpe Diem. Njut en stund i bastun, eller läs en bok framför den öppna spisen.
Stora balkonger. Med bara 500 m till sjön Svartåstjärn, erbjuder fisket en härlig avkoppling i Jämtlands natur. Kanot går att hyra i närheten. Vackra vattenfall och Spa-anläggning i närheten.
Golfbanan ligger 3 km bort med bil.Read more and book here!

 Vemdalsskalet


Semesterhus vid trädgränsen och Storhognas friluftsområde med fjällripa, ren och älg inpå knuten. Nära till vandringsleder för hela familjen i ett storslaget område.

Read more and book here!

 Vemdalen/Härjedalen


Trevlig lägenhet med fiskevatten och hästridning samt cykel- och vandringsleder utanför dörren. Från de närliggande fjälltopparna är det vacker utsikt över bl.

a. Sonfjällets Nationalpark, som är en av Europas äldsta.
Trevlig lägenhet med fiskevatten och hästridning samt cykel- och vandringsleder utanför dörren. Från de närliggande fjälltopparna är det vacker utsikt över bl.a. Sonfjällets Nationalpark, som är en av Europas äldsta nationalparker.Read more and book here!

 Vemdalen Björnrike/Härjedalen


Trevlig semesterlägenhet på bottenplan med cykel- och vandringsleder utanför dörren och närhet till fäbodar och Sonfjällets Nationalpark som är en av Europas äldsta. Här finns fina kanot- och fiskevatten samt möjlighet till hästridning.

I grannskapet går det vandringsleder till 10 olika fjälltoppar. Några går förbi vattenfall, där det högsta har en fallhöjd på hela 60 m.Read more and book here!Fishing areas nearby Vemdalen Björnrike/Härjedalen

Hån-Vemdalens Fiskevårdsområde
Linsell-Ransjö
Hedeviken
Glissjöberg-Mosätts FVOF
Hede
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

455869
Issued permits
56883
Catch reports
662
Fishing areas