Linneryd-Rollsmosjöns FVOF

 Linneryd


Rymligt hus på en liten bondgård i drift. Ca 30 km till Kosta Glasbruk och Älgpark.

Kanotbas 10 km.

 


Read more and book here!

 Linneryd


Gårdshus vid liten sjö i vacker landsby. Ca 25 m från ägarens hus.

Dusch, tvättmaskin o. frys i annex.
Cyklar kan hyras. Kanotuthyrn ca 5km i hantverksby. Frys i annat hus. Gårdshus vid liten sjö i vacker landsby.
Ca 25 m från ägarens hus. Dusch, tvättmaskin och frys i annex. Cyklar kan hyras. Kanotuthyrn ca 5km i hantverksby.
Stora frysen finns i annat hus, fråga husägaren om detta.

 


Read more and book here!

 Svartabäck/Linneryd


Här bor ni i ett rymligt semesterhus med stor trädgård och inomhuspool i Svartabäck utanför Linneryd i Småland. Poolen är en uppvärmd pool av äldre modell med relaxavdelning och stora fönster ut mot trädgård och ån som rinner förbi huset.

Detta är verkligen ett hus att trivas i med plats för många. I huvudbyggnaden finns 8 bäddar, vardagsrum, kök samt 2 badrum.
Här finns stora ytor att umgås på och stort matbord att samlas vid. På andra sidan vägen ligger ert andra hus på 60 kvm.

 


Read more and book here!

 Linneryd


Semesterhuset är ett fd värdshus med stora utrymmen och ett eget spa i källarvåningen. Ligger i natursköna Linneryd i Småland nära Växjö och mitt i Glasriket.

Här får ni många rum både inne och ute i den stora trädgården. Huset har ett stort restaurangkök och här kan lagas mat till större grupper likaväl som till t ex en familj.
Är man inte så många så går det att avgränsa huset då det finns två övervåningar med sovrum.
Read more and book here!

 Tingsryd


Välskött, rymligt semesterhus i ljusa färger i vackra omgivningar vid liten byväg i Bjässebohult. Fina sjöar i området som lockar till båt och kanotturer (Korrö).

Roddbåten som ingår ligger vid Ljudersjön. När man hyr detta hus ingår fiskerätt, så det är gratis fiske i en av sjöarna.
Grillplats vid en liten sjö, bara 1 km från huset i Bjässebohult i Småland. Bad vid sjön Viren (6 km). Vid Korrö (6 km) finns även cykeluthyrning och restaurang. Ridundervisning i närheten.

  


Read more and book here!

 Hovmantorp


Högt beläget semesterhus vid sjön Rottnen med egen sandstrand och en egen brygga. Här erbjuds ni att hyra både båt och motor, kanot och cyklar.

Den lilla stigen tar er ner till sjön som erbjuder ett bra fiske efter gädda, gös och abborre. Den stora altanen med sjöutsikt ger er avkoppling och njutning.
Bastu med separat relaxrum i annex precis intill huset. Huset är i toppskick med högt i tak, där braskamin ger den härliga mysfaktorn.
Read more and book here!

 Hovmantorp/Rottnen


Trevligt semesterhus med stor boyta beläget bara 300m från den fiskrika sjön Rottnen i Småland. Ni delar den vedeldade bastun med ett annat hus.

Bastun och bryggan ligger direkt vid vattnet med panoramautsikt från bastun. Här vid piren ligger också båtarna som ni kan hyra.
Ägaren hyr även ut 4 takts motor. I sjön Rottnen är det gott om gädda, abborre och gös. Ni har även möjlighet att fiska ädelfisk i 2 dammar längre bort. Här fångar ni regnbågslax och kostnaden är per dag, och en fisk.
Read more and book here!

 Tingsryd


Semesterhus i utkanten av Tingsryd i Småland med gångavstånd till sjön Tiken. Vid Tingsryd Resort finns trevlig restaurang.

Här kan ni också spela minigolf och hyra båtar. Sköna promenadvägar utmed sjön.
Sjön Åsnen har bra fiskemöjligheter och är intressant för fågelskådning. Naturreservat och Getnö gård med fina vandringsleder i närheten. Äppelodlingar i Urshult och Lunnabacken med trevligt midsommarfirande. Havsbad och utflyktsmål i Karlshamn eller Karlskrona skärgård.
Read more and book here!

 Älmeboda


Här bor ni med fantastisk utsikt över sjön. Vacker natur omger semesterhuset som har en stor och generös trädgård och det finns både en inglasad balkong och ett uterum på bottenvåningen.

Nära till både fiske och bad. Här bor ni med fantastisk utsikt över sjön.
Vacker natur omger semesterhuset som har en stor och generös trädgård. Här finns både en inglasad balkong på andra våningen och ett uterum på bottenvåningen. Här kan ni njuta svala kvällar med utsikt över sjön.

 


Read more and book here!

 Konga/Tingsryd


Stort semesterhus med trevligt och lugnt läge i Konga i Småland. Ni har en fantastiskt utsikt över Krokfjorden som har en förbindelse med Sandsjön.

Här kan ni vandra utvandrarleden. Ni har båt och kanoter vid sjön och en fin grillplats.
Det är bara 13 km till Tingsryd där ni har varuhuset Börjes där man kan äta billig räkmacka. Här finns turistbyrå och många secondhand och loppis.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Konga/Tingsryd

Ronnebyån, Vikholmen, Bastsjön, Sandsjön övre, Sandsjön nedre, Kroksfjorden, Tattamålasjön, Ryadammen
Stora Hensjön
Tiken, Bräkneån (del av)
Ygden
Ljusterhövden, Blanken, mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458500
Issued permits
57200
Catch reports
662
Fishing areas