Ljusterhövdens mfl. sjöars FVO

Annons

 Karlskrona, Sweden

Read more and book here!

Annons

 Kosta, Sweden


Read more and book here!

Annons

 Eringsboda, Sweden


Spacious holiday home in a rural and light area with many woods and lakes. One of the bedrooms has a curtain instead of a door.

The upper floor is not available (empty).

 


Read more and book here!

Annons

 Karlskrona, Sweden

Read more and book here!

Annons

 Gullabo, Sweden


Här bor ni ute på landet i ett semesterhus med stort trädgård och vacker utsikt över skog och hagar. Endast 10 km till tätorten Torsås som erbjuder ett bra utbud av butiker, restauranger och annan service.

Härifrån har ni ungefär lika långt till både Kalmar och Karlskrona som är vackra kuststäder. Kalmar med sitt historiska och välbevarade arv med medeltidsslott och gammal stadskärna.
Karlskrona med sin marina miljö och fantastiska skärgård.Read more and book here!Fishing areas nearby Gullabo, Sweden

Ödevaten, Norrsjön
Åsjön m fl sjöar
Listersjön och Sännen
Ljusterhövden, Blanken, mfl
Ljungbyån, Hossmo FVOF
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Your cart is empty.