Norra Simmesjöns FVOF

 Tranemo


Denna välinredda stuga är avsides belägen på landsbygden. Här kan du och din familj njuta av stillheten på den överbyggda altanen.

Trappa med ganska korta steg. Välkommen till denna välinredda stuga i Tranemo! Stugan är lantligt belägen nära bra bär- och svampmarker och från den härliga altanen kan du och din familj njuta av stillheten.
Tranemosjön ligger en kort biltur bort och erbjuder både bad- och fiskemöjligheter. Kroksjön, åtta kilometer från stugan, är ett mecka för sportfiskaren.Read more and book here!

 Ambjörnarp


Mycket vackert beläget semesterhus alldeles vid Byasjön med stor härlig tomt där ni kan leka och spela spel. Här kan ni njuta på den egna stranden och hoppa i från badbryggan.

Stugan är väl lämpad för två familjer, här finns fyra sovrum, väl tilltaget allrum samt ett stort och välutrustat kök. Flera terrasser och inglasade uterum ger er möjlighet att välja efter väder och vind.
Området är rikt på bär, svamp och älg.

 


Read more and book here!

 Ambjörnarp


Vackert belägen stuga med sjöutsikt över den härliga sjön Visen. Här finns fin sandstrand och brygga som delas med grannhuset.

Huset ligger i närheten av Ambjörnarp i Västergötland. Uteplats med kvällssol.
För den fiskeintresserade finns båtar att hyra inom 2 km. Sjön Visen med sina 287 Ha ger fina möjligheter att fånga både gädda och abborre. Inom 2 km finns minigolf, vattenskidåkning mm. Eller varför inte pröva på lite dressinåkning? Isabergs slalombackar eller äventyrspark ca 25 km.

 


Read more and book here!

 Svenljunga


Ensligt belägen semesterstuga utanför Svenljunga. Den är byggd för över 100 år sedan och med endast fem minuters promenad når ni Simmesjön där ni kan ta härliga bad och uppleva spännande fiske utflykter.

Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Ett sovrum är genomgångsrum.
Ensligt belägen semesterstuga byggd för över 100 år sedan, med endast fem minuters promenad till Simmesjön för härliga bad och fiske utflykter. Ett sovrum är genomgångsrum.

 


Read more and book here!

 Grimsås


Trevligt, lantligt och ogenerat beläget semesterhus med braskamin och kakelugnar. Huset ligger i närheten av Grimsås i Västergötland och har en spännande arkitektur med högt till tak på bottenplan.

Här har man också valt att behålla de gamla, fina dörrarna. För fiskeentusiasten ärdet ca 10 km till Kroksjöns fiskecamp.
Liten bastu. Tranemo 10 km. Fiske även i Marjebosjön eller Norra Gussjön. Vid Hestra finns dessutom en utmärkt golfbana, en älgpark och en äventyrsbana.
Read more and book here!

 Ambjörnarp


Helt avskilt och högt beläget hittar ni detta mysiga semesterhus mitt i naturen. Stor gräsmatta.

Bastun med dusch finns i separat byggnad. Närmaste större ort är Ambjörnarp i Västergötland.
Detta är ett perfekt ställe för lugn och ro. Kvällarna, eller hela dagarna under den varma årstiden, njuter ni på den öppna eller inglasade altanen. Kamin finns i allrummet för mysfaktorn. Båten ligger i den lilla Bergasjön och större vatten med bl a gott om gös, finner ni i Stormalen ca 2,5 km från huset.
Read more and book here!

 Ambjörnarp


Rött hus beläget i närheten av Ambjörnarp i Västergötland. Ett av sovrummen har en kakelugn och i allrummet finns en öppen spis.

Stor gräsmatta för lek och spel. Detta är ett perfekt ställe för lugn och ro med endast en granne lite längre bort.
Gösfiske i Stormalen ca 3,5 km från huset och en fin sandstrand för den som vill bada. Lite större vatten vid Visen ca 7 km. Shopping i Gislaved eller Borås och ta gärna också en tur till Borås Djurpark.
Read more and book here!

 Svenljunga


PÅ 1850-talet byggdes det ursprungliga huset som helrenoverats och byggts till under 2000-talet. Semesterhuset har ett fullt utrustat lantkök, rymligt badrum och inte minst en storstuga med timmerväggar och kakelugn.

En rejäl tomt med goda lekmöjligheter och i hagen betar klappvänliga får. Flera cyklar och en tandemcykel och båtar i två olika sjöar går att låna - och dessutom finns gratis wifi.
Om så önskas hjälper värdparet gärna till med vandringsleder och utflyktsmål.

 


Read more and book here!

 Ambjörnarp


Mycket vackert belägen stuga, mellan byvägen och sjön. Här har ni egen badvik med härlig sandstrand för hela familjen, mysig grillplats att elda vid och gunga som liknar Madickens.

Här kan ni vandra, fiska mm Mycket vackert belägen stuga, mellan byvägen och sjön. Här har ni egen badvik med härlig sandstrand för hela familjen, mysig grillplats att elda vid och gunga som liknar Madickens.
Read more and book here!

 Örsås/Svenljunga


Trivsam stuga, högt belägen på stor sjötomt i område med flera sjöar för bad och fiske. Viltrik natur.

Toalett är en separett. Ej dörr till sovrum.
Ägaren säljer fiskekort. Trivsam stuga, högt belägen på stor kuperad sjötomt vid Yttre Stångsjön i närheten av Örsås i Västergötland. Här i området finns flera sjöar för bad och för fiske efter gädda och abborre. Egen brygga och grillplats vid sjön.
Ett flertal ädelfisksjöar i närområdet. En fin promenadstig runt sjön. Viltrik natur.

 


Read more and book here!Fishing areas nearby Örsås/Svenljunga

Ätran-Assman
Ätrans huvudfåra (Buttorp-Ljungafors FVOF)
Gräsken, Lillgräsken, Dalsjön och Rocksjön
Spaden
Vassgården, Björsjön, Hökasjön m fl sjöar
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458500
Issued permits
57200
Catch reports
662
Fishing areas