Revesjö FVOF

 Svenljunga


Med den lilla gångstigen tar ni er ner till Göjesjö där båten ligger och väntar på er. Detta ljusblå semesterhus ligger i närheten av Svenljunga i Västergötand.

För den som söker en fin barnvänlig sandstrand hittar man det ca 4 km från huset. Två sovrum med bra sängar och en bäddsoffa, och med en liten överbyggd altan där ni kan ser rådjuren beta.
Utsikt över öppen natur med en fin grillplats. Närhet till fina promenadstigar och bra bär och svampmarker.

 


Read more and book here!

 Tommared/Svenljunga


Modernt semesterhus med insynskyddad altan och stor gräsmatta. Bra fiske och barnvänlig strand i sjön Karken.

Källarplan med bastu, relaxavdelning och aktivitetsrum. Modernt semesterhus beläget i närheten av Svenljunga i Västergötland, ca 35 km från lågprisvaruhuset i Ullared.
Hela bottenplan med bastu med relaxavdelning, solarium och aktivitetsrum. Här finns bl.a. minibiljard, fotbollsspel, airhockey och motionscykel.
Braskamin i allrummet för härliga kvällar. Wifi i hela huset mot avgift.

 


Read more and book here!

 Svenljunga


Detta semesterhus är alla naturälskares dröm då huset ligger enskilt och är omgivet av stora öppna ängar med skog bakom. Barnen kan leka på den härliga gräsmattan utan att man behöver oroa sig för trafikerade vägar.

Detta semesterhus är alla naturälskares dröm då huset ligger enskilt och är omgivet av stora öppna ängar med skog bakom. Även rådjur samt älg kommer på besök för här är det lugn och stillhet som råder.
Barnen kan leka utan att man behöver oroa sig för trafikerade vägar etc.Read more and book here!

 Örsås/Svenljunga


Trivsam stuga, högt belägen på stor kuperad sjötomt vid Yttre Stångsjön i närheten av Örsås i Västergötland. Här i området finns flera sjöar för bad och för fiske efter gädda och abborre.

Egen brygga och grillplats vid sjön. Ett flertal ädelfisksjöar i närområdet.
En fin promenadstig runt sjön. Viltrik natur. Bra svampmarker. Endast en granne på den lilla vägen fram till stugan.
Toaletten är en separett. Dörr saknas till sovrum. Fiskekort kan köpas av ägaren.

 


Read more and book here!

 Svenljunga


PÅ 1850-talet byggdes det ursprungliga huset som helrenoverats och byggts till under 2000-talet. Semesterhuset har ett fullt utrustat lantkök, rymligt badrum och inte minst en storstuga med timmerväggar och kakelugn.

En rejäl tomt med goda lekmöjligheter och i hagen betar klappvänliga får. Flera cyklar och en tandemcykel och båtar i två olika sjöar går att låna - och dessutom finns gratis wifi.
Om så önskas hjälper värdparet gärna till med vandringsleder och utflyktsmål.

 


Read more and book here!

 Östra Frölunda


Rymligt semesterhus, lugnt beläget på landet i vacker natur vid en liten damm. Separat bastu.

Fint fiske efter gädda och abborre i Hissjön ca 1 km. Båt går att hyra ca 10 km från huset.
Viltrika trakter och bra bär- och svampmarker. Rymligt semesterhus, lugnt beläget på landet i närheten av Östra Frölunda i Västergötland. Huset ligger naturskönt på en kulle intill en liten damm. En liten trappa tar er ner till dammen som lämpar sig för de mindre barnens fiskeupplevelser.
Read more and book here!

 Sexdrega


Två små stugor med enkel standard, belägna i skogsbrynet ner mot Ryasjön, här finns härliga promenadstigar och skogen är rik på bär och svamp. Området är rikt på vilda djur såsom räv, rådjur och älg. 


Read more and book here!

 Holsljunga


Semesterhus i närheten av Holsljunga i Västergötland och 150 m från sjön Lilla Hallången med egen båt för bad och fiske. Du kan fånga både gädda, gös, abborre och sik i sjön.

Fina promenadstråk runt hela sjön och ett flertal sjöar i området. Ca 1 km från huset ligger en fin, barnvänlig sandstrand.
Två av bäddarna finns i hall och två bäddar i allrum på andra våningen. Väg 154 50 m. Shopping i Ullared ca 30 km.
Read more and book here!

 Svenljunga


Ensligt belägen semesterstuga byggd för över 100 år sedan, med endast fem minuters promenad till Simmesjön för härliga bad och fiske utflykter. Ett sovrum är genomgångsrum.

Ensligt belägen semesterstuga utanför Svenljunga. Den är byggd för över 100 år sedan och med endast fem minuters promenad når ni Simmesjön där ni kan ta härliga bad och uppleva spännande fiske utflykter.
Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Ett sovrum är genomgångsrum.

 


Read more and book here!

 Överlida


En vidunderlig utsikt möter er vid detta semesterhus beläget strax utanför Överlida i Västergötland. Här njuter ni av stillheten, naturen och lugnet.

Altan utmed tre sidor av huset. Stora härliga fönster mot Lilla Hallången.
Stort allrum med två bäddsoffor på anda våningen. Kök med plats för alla. Fin, barnvänlig sandstrand inom ca 1,5 km. Bra fiske efter gädda, gös och abborre vid sjön.
För den som önskar ut på vattnet, finns båtar att hyra på campingen ca 1,5 km.
Read more and book here!Fishing areas nearby Överlida

Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
Vitasjön
Ätran, Storasjön, Gummasjöarna, mfl.
Tjärnesjön
Ätrans huvudfåra (Buttorp-Ljungafors FVOF)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

455933
Issued permits
56888
Catch reports
662
Fishing areas