Surtans FVOF

 Björketorp


Trevligt och ombonat semesterhus, väl lämpad för den lite större barnfamiljen. Stugan har fem sovrum, två toaletter och ett välutrustat kök.

Här finns en väl tilltagen, inhägnad gräsmatta för lek och spel, På tomten finns också studsmatta och en härlig jacuzzi. Fem minuters promenad för spännande fiskeutflykter i Viskan som vackert ringlar sig genom Viskadalen.
Read more and book here!

 Förlanda/Fjärås


Trivsam stuga med utsökt och privat läge på stor sjötomt. Terrass med sjöutsikt.

Egen brygga. Badplatsen 300 m bort nås med båten.
Djupborrad brunn. Shopping och trevliga restauranger i Kungsbacka. Ridning på islandshästar i närheten. Varberg med bl a fästning 45 km.
OBS! Ej tillåtet med bensinmotor i sjön. Trivsam stuga med utsökt och privat läge på stor sjötomt. Terrass med sjöutsikt. Egen brygga.
Badplatsen 300 m bort nås med båten.
Read more and book here!

 Sätila


Mysig stuga med god standard. Kort promenad till Storån för spännande fiskeutflykter.

Ca 5 km till Lygnern med sandstrand och brygga.
Read more and book here!

 Kungsäter


Stuga med vackert, rofyllt läge och fin utsikt. 2 bäddar i gillestuga med kamin.

400 m till Stora Sävsjön med egen brygga, båt och bra fiske. Lågprisvaruhus i Ullared 24 km.

  


Read more and book here!

 Kungsbacka


En mycket trevlig semesterlägenhet med utsikt över Bolåstjärn. Avskilt beläget med hästar, katter och skogen inpå knuten.

Här finns massor av promenadstigar och mycket goda bär- och svampmarker. Lägenheten har 4 sovrum, ett stort härligt kök och en väl tilltagen matplats.
Till närmaste bad är det 3 km, med det går att bada i Bolåstjärn, 50 m, men det blir snabbt djupt, så det är inte att rekommendera för barn.Read more and book here!

 Anneberg/Kungsbacka


Ca 30 minuters bilresa från Göteborg ligger denna stuga där man kan leva vildmarksliv, men även ha alla bekvämligheter inom behändigt avstånd. Ni disponerar Sjöstugan och Bastuhuset.

Båda stugorna ligger alldeles vid vattnet. På den stora altanen kan ni ha härliga grillkalas.
Starta eller avsluta dagen med ett dopp i sjön. Ta en skön roddtur eller varför inte avnjuta en god middag mitt ute på det blanka vattnet ombord på den stora flotten med bord, bänkar och en elmotor.

 


Read more and book here!

 Öxabäck


Ett rymligt trähus på landet med lugnt läge endast 150 m från Järvasjön. 1 säng i fd kök, 1 sovrum är genomgångsrum.

Göteborg 70 km. Ett rymligt semesterhus med lugnt läge på landet, ca 150 m från Järvasjön i närheten av Öxabäck i Västergötland.
En liten promenad och ni hittar både båten och badplats. Man skymtar sjön från huset. Det är dessutom flera sjöar i området. Två av sängarna finns i ett fd kök och ett sovrum är ett genomgångsrum.
Njut av stillheten och plocka svamp eller bär.

 


Read more and book here!

 Åsa/Kungsbacka


Välkommen till ett av Sveriges vackraste semesterparadis med panoramautsikt över havet från alla rummen i huset. Fastigheten är renoverad och tillbyggd 2004/05.

Den ligger endast 25 m från strandlinjen nära brygga, fint bad och fiske. Stor tomt och 3 öppna terrasser.
Golvvärme i hela huset. Vill man njuta av den svenska västkusten kan det göras ifrån bastun: skärgård och fyrar syns i horisonten! Nära till allt. Idealiskt för 2 familjer. Meddela i förväg om barnsäng önskas.Read more and book here!

 Frillesås


I den sommaridylliska kustorten ligger denna söta lilla stuga. Här kan ni njuta av solnedgång och måltid på altanen.

Området är lugnt och fridfullt och endast 200 m till havet där ni kan bada, fiska eller ligga och sola. I den sommaridylliska kustorten Frillesås ligger denna söta lilla stuga belägen.
Området är lugnt och fridfullt och det är endast 200 m ner till havet där man kan bada, fiska eller ligga och sola.
Read more and book here!

 Åsa


Med havsutsikt från frukostaltanen i denna ljusa sommarstuga kan man finna lugn och ro. Stugan har en härlig öppen planlösning med ett stort ganska nyligen renoverat kök med all utrustning man kan behöva.

Allrummet har en braskamin samt stora fönster mot havet. Altan nummer 2 når du också från allrummet där en loungemöbel är placerad.
2 sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med en våningssäng, där finns även en uppfällbar tältsäng om så önskas. Stugan har en härlig trädgård för lek.Read more and book here!Fishing areas nearby Åsa

Löftaån
Lillesjön
Viskan (Kullagård, Åsbro)
Lygnern
Stora och lilla Hornsjön (Horredssjön), Helsjön mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Your cart is empty.

http://reservdelar24.se

458000
Issued permits
57100
Catch reports
662
Fishing areas