Lyckebyåns FVOF (Karlskrona)

 

Lyckebyån (Östersjön-Biskopsberg)

  Blekinge län / Karlskrona Kommun.
 Här säljer vi ej fiskekort än!
iFiske säljer tyvärr inte fiskekort för denna organisation, utan här hittar du bara information om detta fiskevatten. Vi hoppas självklart på att i en framtid även kunna erbjuda fiskekort i Lyckebyåns FVOF (Karlskrona). Vill du hjälpa oss? Ta gärna kontakt med Lyckebyåns FVOF (Karlskrona) och säg att du vill att de säljer sina fiskekort även via oss på iFiske.

Välkommen till ett fiske och naturupplevelse utöver det vanliga!

Fisket kan bedrivas utmed mer än 10 kilometer stränder med omväxlande lugnflytande och forsande vatten.

Vi har en fantastisk natur och Lyckåleden är en 6 kilometer lång vandringsled från mynningen till Lyckeåborg. Vandringsleden ökar möjligheten för bra och härlig rekreation. Vandringsleden är markerad med grön-vita markeringar.

Fisket är inriktat på havsöring, gädda, gös, abborre men det finns många fler fiskarter. Vi förutsätter att du som gäst hos oss respekterar de regler som gäller och följer den skyltning som är gjord samt uppträder på ett sådant sätt som man bör i naturen. Som fiskare följer givetvis både de skrivna och oskrivna regler som gäller för alla sportfiskare.

 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 14 år. (Speciella regler eller undantag kan förekomma, Läs mer...)

 

Org ID: 851, Area 811

Lyckebyåns FVOF (Karlskrona)

Föreningen bildades 1988.

Föreningen erbjuder allmänheten fiske från mynningen i östersjön till Biskopsberg, en sträcka på ca 10 kilometer. Ån har både lugnflytande vatten som forssträckor.


Kontaktpersoner

Johan von Koch:
0702 - 453 000

Kenneth Johansson:
0766 - 208 538

Thomas Höijer:
0768 - 847 750
  
  

Fiskeområden i närheten av Lyckebyåns FVOF (Karlskrona)

Listersjön och Sännen
Ljusterhövden, Blanken, mfl
Åsjön m fl sjöar
Ödevaten, Norrsjön
Södra Bräkneån, Mörtströmmen m fl vatten

Anslutna fiskeområden i Blekinge län
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se