Fiskenyheterna från Fiske247.se

Nyheterna presenteras i samarbete med www.Fiske247.se - alltid de senaste fiskenyheterna!

Fiske24/7 är ett helt gratis nyhetsbrev som sammanfattar utvalda nyheter från iFiske och Fisheco, filmer och blogginlägg kring svenskt sportfiske och andra vattenfrågor varje dag 365 dagar om året.

 

Senaste nyhetsbrevet från Fiske247.se - 2021-02-26

 
Annons: Tävla i Swedish Ice Pike Open!

Swedish Ice Pike Open! En rikstäckande ismetetävling efter gädda, för lag och öppen för alla, sannolikt den första av sitt slag i Sverige! Tävla var du vill och när du vill under perioden första december till sista april!

Mer »
+FishEco: Pelle Johansson slår till med ismetad SuperSizegös!

Det är inte första gången vi ser Pelle Johansson med en riktigt stor fisk! Den här gången en gös ismetad efter konstens alla regler!

Mer »
Annons: MagazineFishEco! Nytt NR ute NU!

Nytt nummer! Gratis å fullt med sportfiske! Drömfiske i Norrland, massor av tester! Tobbe F tipsar! Att fiska med dom bästa mm mm!

Mer »
Annons: iFiske - Enklare Fiskekort

Upptäck ett nytt fiskevatten i sommar! På iFiske hittar du information och fiskekort till tusentals fiskevatten över hela Sverige! Du betalar online och fiskekortet skickar vi till din mobil.

Mer »
+FishEco: Fyra personer döda i tragisk isolycka!

Just nu försvinner isen i rasande takt på många vatten och många isar har på bara några få dagar blivit direkt livsfarliga!

Mer »
Annons: Följ FishEco på Instagram - nya bilder varje dag!

Instagram är ett helt underbart sätt att dela fiskeglädje på, följ FishEco och vill du att vi delar dina instabilder, hashtagga oss! #fisheco

Mer »

Prenumerera kostnadsfritt på dagliga fiskenyheter från Fiske24/7 genom att ange din epostadress:
 Ihr Warenkorb ist leer.