(pressrelease 2013-02-13)
 
Sedan förra året har antalet fiskevårdsföreningar och sålda fiskekort mer än fördubblats på iFiske. Samtidigt har företaget befäst sin ställning som Sveriges ledande företag för den nya typen av digitala fiskekort.

– Det är oerhört roligt att så många sportfiskare i Sverige har hittat till våra miljövänliga fiskekort. Vi får mycket positiv respons från fiskare som har saknat möjligheten att köpa fiskekort var och när som helst, säger Kjell Ideskär på iFiske, som ofta talar med nöjda kunder. 


Under vintern har iFiske gjort flera förbättringar av sin tjänst. Före årsskiftet lanserades en ny avancerad funktion för kartpunkter, där hundratals båtramper, eldplatser, bryggor och andra intressanta punkter redan lagts in.

- 2013 ser ut att bli ett spännande år! Vi kommer att fortsätta att förbättra vår tjänst och därför känns det kul att kunna berätta att vi även kommer att lansera en helt ny app för iPhone och en ansiktslyftning av vår Android-app senare i vår, säger Thomas Abrahamsson, VD på iFiske.

Tydligt är att det finns en stor efterfrågan på digitala fiskekort i Sverige. Fiskarna vill verkligen söka efter fiskevatten och enkelt köpa denna nya typ fiskekort i förväg på Internet eller vid strandkanten via sin mobil. De vill göra det på sina egna villkor, var, när och hur som passar dem bäst själva. 

- Dessa önskemål måste vi naturligtvis tillgodose, avslutar Thomas

 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se