Nu lanserar iFiske sin efterlängtade fiskeapp för iPhone® och iPad® i Apple App Store®. Den populära appen som sedan ett tag tillbaka funnits för Android finns nu även för Apples telefoner och surfplattor.

"Vi strävar efter att förenkla och minska komplexiteten för de som vill köpa fiskekort, och jag är glad att kunna erbjuda fler användare våra tjänster via vår nya app" säger iFiskes VD Thomas Abrahamsson, "Från och med idag kan alla som har en iPhone eller iPad söka efter fiskevatten och köpa sina fiskekort direkt i mobilen" 

De som redan köpt fiskekort via iFiske kan hantera dessa i appen och även enkelt göra fångstrapporter.  iPhoneappen innehåller även funktioner för att se detaljerade kartor över de flesta fiskevårdsområden samt se vilka fiskarter som förekommer.  Detta gör det enklare att kunna planera fisketuren och få en bättre översikt av vilka fiskemöjligheter som finns. 

Snart en fjärdedel av alla fiskevårdsområden i Sverige har hittills valt att även sälja sina fiskekort digitalt och med appar för smartphones hjälper iFiske dessa att nå ut till en större, och oftast yngre och mer krävande publik. 

“Den yngre generationen vill inte åka runt på småvägar och leta efter blå fiskekortsskyltar på stugorna, man tar fram sin telefon och söker efter information via en app” avslutar Thomas och uppmuntrar fler av Sveriges fiskevårdsområdesföreningar att nu ta steget och erbjuda sina fiskekort även i digital form. 

Den nya klienten för iPhone och iPad finns nu tillgängligt på App Store som en gratis nedladdning. 

https://itunes.apple.com/se/app/ifiske-enklare-fiskekort/id727821650?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

 Din varukorg är tom.