Företagen iFiske och Fishing Guide in Sweden inleder ett samarbete för ökad tillgänglighet av information om fiskeguider i Sverige.

Idag inleder iFiske och Fishing Guide in Sweden ett samarbete för att förbättra och förenkla presentation av professionella fiskeguider på Internet. Målet är att öka tillgängligheten och göra det enklare att hitta en fiskeguide eller instruktör. Anslutna guider kommer att presenteras under en ny sektion på iFiskes populära portal, www.iFiske.se

– Vi vill gemensamt arbeta för att få bort onödigt krångel det kan innebära att hitta en bra, professionell fiskeguide samtidigt som vi ger guiderna en möjlighet att synas på en av Sveriges största fiskesidor, säger Jesper Larsson på Fishing guide in Sweden.

En utgångspunkt för samarbetet är att gemensamt verka för ekologiskt hållbart fiske som en viktig grundsten i det svenska fritidsfisket. Ett krav är att alla anslutna fiskeguider och instruktörer aktivt agerar för ett ekologisk hållbart fiske, där det finns tydliga fiskeregler för gästerna och vad som gäller i verksamheten.

– Jag är glad att iFiske nu får tillfälle att arbeta tillsammans med några av Sveriges duktigaste fiskeguider. Det är självklart att de ska vara med och synas på iFiske. Det är ju där många fisketurer börjar och också ett naturligt ställe att hitta en fiskeguide. Vi har tidigare förenklat hur man köper fiskekort, nu vill vi göra det enklare att hitta en duktig guide också, säger Thomas Abrahamsson, VD på iFiske.

Samarbetet inleds officiellt under Sportfiskemässan i Kista den 21-23 Mars där båda företagen syns i monter nummer 118. I samband med detta kommer också den nya delen av iFiskes sida att öppnas upp för allmänheten.

 

 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se