iFiske.se lanserade i dagarna en uppdaterad hemsida som ska vara lättillgänglig för alla besökare. På hemsidan kan besökare hitta både information om fiskevatten och köpa fiskekort. Det är en modern, avskalad och enkel hemsida som arbetats fram, samtidigt som den visar bredden av vad iFiske har att erbjuda. Mycket utrymme har getts åt visuellt material så att besökare ska kunna få en tydlig bild av de fiskvatten som finns.

Eftersom det idag är allt fler som surfar i mobiler och läsplattor har det varit viktigt för iFiske att skapa en responsiv sajt – en hemsida som är lika lättillgänglig på en datorskärm som i olika mobila enheter.
 
Vi vill att hemsidan ska göra det enkelt och smidigt att planera sitt fiske och köpa ett fiskekort. Men självklart är det också viktigt att visa bredden av vilka fantastiska fiskemöjligheter vi har i Sverige, säger Thomas Abrahamsson, VD på iFiske.
 
Ett större arbete har också skett i syfte att göra hemsidan mer turistvänlig, där stor vikt har lagts vid att all information ska finnas tillgänglig även på engelska och tyska. På sikt ser man också att fler språk kan komma att läggas till i systemet.
 
Hemsidan kommer att fortsätta utvecklas i takt med att fler och fler av tjänster utvecklas av iFiske. Bakom kulisserna har iFiske passat på att modernisera tekniken i sitt system, som i sin nuvarande form har varit i drift i över åtta år.
 
Mycket har hänt sedan lanseringen. Det har fått fantastiskt bra för vår tjänst på iFiske och antalet besökare på hemsidan har ökat med nästan 40% årligen. Vi måste därför också ha en modern och skalbar plattform att utveckla vår framtida verksamhet på, avslutar Thomas.
 
 Din varukorg är tom.