Pressrelease: Köp fiskekort med mobilen!

I dagarna lanserar SMSFiske.se en ny tjänst för fiskevårdsorganisationer som gör det möjligt att köpa fiskekortet från mobilen med ett enkelt SMS.

"Vi vill göra det möjligt att köpa fiskekort direkt på plats - dygnet runt, året om", säger Thomas Abrahamsson, VD på SMSFiske.

Enligt en attitydsundersökning som SMSFiske genomfört är det är ofta svårt att hitta till fiskekortssäljare och passa deras öppettider, vilket ofta är en anledning till att man hoppar över fisket eller rent av tjuvfiskar.

SMSFiskes tjänst är ett komplement till traditionella fiskekort, och riktas till alla organisationer och föreningar som enkelt vill kunna erbjuda denna lösning för sina fiskevatten.

"Det här är enkelt och fungerar precis som när man köper en bussbiljett med SMS", säger Thomas, "En kort text skickas till ett speciellt nummer och kostnaden kommer på mobilräkningen eller kontantkortet".

Fiskekortet kommer omedelbart som svars-SMS och tillsyningsmannenen kan kontrollera det ute på fältet med sin mobiltelefon. All försäljning och statistik kan dessutom följas via en inloggning på SMSFiskes hemsida.

Förutom att det här är enklare för fiskaren, ger det också nya möjligheter för organisationerna att hålla kontakt med sina fiskare, t.ex. genom SMS-utskick om tävlingar, fiskeförbud, osv.

"Dessutom är det här toppen för miljön"
fortsätter Thomas, "det här är ett miljövänligt sätt att köpa fiskekort på, inga extra utsläpp för resor till försäljningsstället och allt tryckt material försvinner!"

För mer information se www.smsfiske.se

 

 Din varukorg är tom.