SMSFiske-tjänsten är en succé och nu fortsätter vi berätta om hur bra det är med denna tjänst.

Pressreleasen i sin helhet:

Pressrelease -- Linköping, 2009-09-02
Pressansvarig Jighead: Jimmy Berggren, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Succé för SMS-fiskekort!


Under sommaren har Linköpingsbaserade företaget Jighead introducerat en ny SMS-baserad fiskekortstjänst i ett utvalt antal fiskevatten runt om i Sverige, där fritidsfiskarna köper fiskekortet direkt på plats med hjälp av mobiltelefonen.

"Grundtanken är att det ska bli enklare att lösa ut kort och sedan är det ju ett miljövänligt alternativ", säger Marcus Ryman på Svea Areal som numera enbart säljer fiskekort via SMS i Hjälmare Kanal.

Hjälmare Kanal har, tillsammans med en handfull andra fiskevatten lanserat denna tjänst under semestermånaderna. Nu i höst kommer SMSFiske att utöka och täcka fler fiskevatten runt om i Sverige, och även introducera fler extratjänster på Internet, både för föreningar och fritidsfiskare.

"Det har fungerat över förväntan" säger Magnus Lindwall på Tyresö Fiskevårdsförening, som har använt SMS-fiskekort i sina fiskevatten under sommaren, och tillägger att "vi har fått fått mycket positiv feedback från användare av tjänsten".

På frågan om fritidsfiskarna är rädda för den nya tekniken, skrattar Thomas Abrahamsson, VD på SMSFiske.se, och avfärdar det:

"Försäljningen har gått långt över förväntningarna. Kortare fiskekort, typ dagskort dominerar så klart, men något som förvånar mig är den stora andelen årskort vi redan nu säljer på detta sätt. Vi trodde att de flesta skulle se informationsskylten första året, och kanske köpa fiskekort via SMS först året efteråt", tillägger Thomas, "men tydligen är detta precis vad fritidsfiskarna vill ha och de är helt klart inte rädda att köpa fiskekort så här!"

För mer information se www.smsfiske.se
 Din varukorg är tom.